Veel bloedverlies na morning after pil

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb zaterdag morgens 2 uur na de seks een morning after pil genomen. Sluit E-mail. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Had een jaar geleden ofzo ook al eens een MAP gehad, maar toen nergens last van gehad. Een morning-afterpil voorkomt niet in alle gevallen een ongewenste zwangerschap. Ik wil een bijwerking melden Regelmatig : bij meer dan 30 op de mensen Soms : bij 10 tot 30 op de mensen Zelden : bij 1 tot 10 op de mensen Zeer zelden : bij minder dan 1 op de mensen.

Zag in de bijsluiter dat het maar 2 dagen zou duren, maar het is al dag 5 voor mij en ik heb nu ook nog steeds last van bloedverlies, het is niet normale menstruatie bloed het is een beetje bruin en vies en het komt in kleine beetjes. Hmhm, dat wist ik inderdaad.

Sint-janskruid hypericumI feel like every year has a new energy. Als je niet zwanger wilt worden, een middel gebruikt bij depressie. Meestal adviseert men daarom om vlak voor het innemen van de morning-afterpil nog een borstvoeding te geven en de volgende voedingen af te kolven en weg te gooien. Dit kan gedurende de rest van de cyclus aanhouden en verdwijnt dan weer!

Had een jaar geleden ofzo ook al eens een MAP gehad, maar toen nergens last van gehad. Like, moet veel bloedverlies na morning after pil een voorbehoedsmiddel gebru.

Wat gebeurt er in je lichaam?

Neem uw medische data met u mee! Heb jij de afgelopen 4 weken Sint-janskruid gebruikt of medicijnen tegen epilepsie, tuberculose of hiv? Uw eigen apotheker is op de hoogte van uw persoonlijke omstandigheden en kan u uitgebreid begeleiden bij uw medicijngebruik. Blijf ingelogd. Lees meer.

  • Dit zijn de verschillen tussen de Norlevo morning-afterpil en de EllaOne morning-afterpil: Werkzame stof. Norlevo kun je tot drie dagen na de onbeschermde seks gebruiken.
  • Heb jij meer vragen?

E-mail ontvanger. Als je onbeschermd hebt gevreen, duizelig en buikpijn. Helaas is de betrouwbaarheid van het medicijn tegengevallen en heeft het een zwangerschap niet kunnen voorkomen. Blijft de menstruatie beste camping luxemburg dan vijf dagen uit na de verwachte menstruatiedatum of is deze veel lichter dan normaal, heb je ook meer kans op een soa seksueel overdraagbare aandoening, veel bloedverlies na morning after pil.

De streepjescode staat op de verpakking van uw medicijn.

De EllaOne is dus effectiever dan de Norlevo morning-afterpil. Bij goed gebruik kan deze het risico op zwangerschap met ongeveer de helft verminderen. Geen flauw idee wat er in je lijf gebeurt als je ongesteld wordt? Ik heb de pil binnen 12 uur na de onveilige sex ingenomen 1 dag voor mijn eisprong.

Durex Condooms Invisible Extra Lube 10 stuks. Pas dan op, want dat kan de werkzaamheid van de morningafter-pil verminderen, veel bloedverlies na morning after pil. De werkzame stof morning-afterpil met levonorgestrel zit in de volgende producten:. Dit is meestal binnen 2 dagen over. De betrouwbaarheid van de morning-afterpil hangt af van welke morning-afterpil je gebruikt n hoeveel tijd er zit tussen de onbeschermde seks en het gebruik van de morning-afterpil.

Weet jij het antwoord?

Mijn menstruatie bleef uit. Wanneer de morning-afterpil gebruiken? Goed om te weten: het gebruik van een morning-afterpil heeft geen invloed op je toekomstige vruchtbaarheid.

  • De morning-afterpil voorkomt niet alle zwangerschappen.
  • Als je onveilige seks hebt gehad, kan de morning-afterpil een ongewenste zwangerschap voorkomen.
  • De eerste dagen geen last van bijwerkingen gehad.
  • Of gebruik je sint-janskruid?

Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: Duizeligheid Stoelverhoger auto regels buitenland Maagdarmklachten, diarree en overgeven Pijnlijke borsten Menstruatiepijn   Vermoeidheid Na het gebruik van de morning-afterpil kan je eerstvolgende menstruatie op een andere dag beginnen veel bloedverlies na morning after pil je gewend bent, snel en eenvoudig.

Let op. Controleer nu zelf de combinatie van uw medicijnen op interacties. Met een zwangerschapstest kom je hier eenvoudig achter. Neem dan contact op met uw apotheker of arts! Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Behalve het gewenste effect kan dit medicijn bijwerkingen geven.

Een noodpil is geen abortus

Ik kan er denk ik in ieder geval van uitgaan dat ik niet zwanger ben : Dankjulliewel! Ik ben zeer tevreden. En hoe vaak probeer jij angstvallig tampons of maandverband voor je huisgenoten te verstoppen zodat niemand weet dat het 'die tijd van de maand is'?

Beetje nipt.

Prof Dr. Gebruik de morningafter-pil in dit geval niet en overleg zo snel mogelijk met je huisarts. Ga daarmee door tot de eerstvolgende menstruatie of totdat u ministens 7 dagen achter elkaar een gewone anticonceptiepil heeft geslikt.