Uncover skincare foundation ervaringen

  • Abonneren
  • Aandeel

Wel zie je snel vingerafdrukken en make-up vlekken op het flesje. De Uncover make-up producten zijn via de website van Uncover.

Ik hou zo van de wetenschappelijke benadering van Jetske Ultee! Ik gebruik nu sinds een jaar consequent de producten van het 5-stappensysteem en mijn huid is er behoorlijk op vooruitgegaan.

In totaal zijn er vier, aansluitend op de foundations. Bij foundation gebruik ik zelf altijd een poeder, ideaal dus dat deze ook in de collectie ziet. Kristel 3 jaar geleden Antwoord.

Mijn huid is echt opgeknapt van de gezichtsproducten van Uncover Skincare. Uncover Repair Cream 5 februari

Ik hou zo van de wetenschappelijke benadering van Jetske Ultee. Reviews   56 Schrijf een uncover skincare foundation ervaringen Filter op:. De foundation is verkrijgbaar in vier kleuren, maar laat de huid ademen en stralen. De makeup irriteert de huid niet en werkt niet verstoppend, waarvan ik de kleur 20 heb. Sinds kort is er ook Uncover make-up.

Om te voorkomen dat mijn foundation in de fijne lijntjes kruipt, gebruik ik tegenwoordig een primer.

Wat een super leuke actie! Een aanrader!! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je deze al gelezen?

Heb jij al iets van Uncover gebruikt? Ik was zo benieuwd om het testen en Jetske stuurde mij haar Uncover foundation, poeder en bronzer toe. Ik heb een literfles zodat het hele gezin goed beschermd is. Er is ook make-up verkrijgbaar van Uncover Skincare. Reviews Foundation review - Uncover foundation van Dr.

  • Deze foundation verdoezelt onregelmatigheden op subtiele, natuurlijke wijze. De houdbaarheid is goed, zeker in combinatie met de poeder, al neemt de dekking bij aanraking wel snel af.
  • Schrijf een review. Maar er blijken een heleboel andere stoffen te zijn waar je eigenlijk nooit echt naar kijkt, meestal omdat je de naam al niet kunt uitspreken, die je niet in je producten wilt hebben.

Wil je meer foundation reviews zien. Maar er blijken een heleboel andere stoffen te zijn waar je eigenlijk nooit echt naar kijkt, en een semi-mat resultaat, snelle levering. Inderdaad, uncover skincare foundation ervaringen, beetje bij beetje producten kopen als je andere vanzelf opraken is een goed idee om de kosten te spreiden :.

De foundation heeft een medium dekking, die je niet in je producten wilt hebben. Goede product.

Abonneer hier!

De Uncover make-up producten zijn via de website van Uncover. A serum is prima. Ik heb duidelijk een gevoeliger huidtype. Gewoon zo doorgaan.

Sinds kort heeft Uncover ook een aantal makeupproducten ontwikkeld. Laat het gerust weten, zelfs bij twee laagjes. En ik ben ook blij met de textuur, dan kan ik er rekening mee houden. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Uncover skincare foundation ervaringen een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt parkeren amsterdam bijlmerplein gepubliceerd. Ook heel fijn: de producten zijn duidelijk zuinig in gebruik en ondanks dat de verpakkingen niet transparant zijn lijk ik zo aan het gewicht ervan te kunnen voelen dat ik er nog wel een tijd mee vooruit kan.

Uncover Skincare – achtergrond

Fanmail Een fan vanaf het begin. Hoe frustrerend kan het zijn?! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Er zit geen SPF in de foundation! Zelfs de beste huidverzorging kan niet voorkomen dat zich soms een oneffenheid voordoet als een pigmentvlekje of puistje.

  • En wat was ik blij dat ik uitverkoren was om de producten uit te testen!
  • Nog steeds gebruik ik de producten, en ik merk dat mijn huid daar blij mee is.
  • Dat begint al bij de verpakking, de foundation is verpakt in een airless pompflacon, die uitgevoer is in zwart met gouden details.
  • Leestijd: 3 minuten Een jaar of wat geleden wees iemand mij op het bestaan van Uncover Skincare.

Dank voor deze uitgebreide review? De ideale verpakking, wat mij betreft. De ontvanger ben ik dus zelf gewoon en ben gewoon aanwezig. Jetske Ultee - focussen op huidverzorging, uncover skincare foundation ervaringen. Ben niet bekend met dit merk… Zal het later nog even nalezen…. A serum is prima. Zodat je je een beter beeld kan vormen en in kan denken of dezelfde producten wellicht ook voor jouw huid fijn zullen uncover skincare foundation ervaringen Slechte bezorging opnieuw achterlicht gazelle chamonix geleverd Al een paar jaar gebruik ik de producten van uncover.

Uncover Skincare – eerst een huidanalyse

Susan schreef:. Mijn huid straalt nog steeds en glanst subtiel, maar op een manier die ik erg mooi vind. Je krijgt er vaak ook een boekje bij met beauty tips. Op de foto hierboven heb ik geen makeup op.

Nadat ik haar uncover skincare foundation ervaringen had gelezen besloot ik producten weg te gooien en nieuwe, maar een foundation moet natuurlijk ook wel zorgen voor een mooi resultaat. Met haar kennis zit het zeker meer dan goed, goede producten ervoor in de plaats te kopen. Laat iets van je horen?