Stof en waterdichte gsm

  • Abonneren
  • Aandeel

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Of jouw toestel een IP-certificering heeft en dus waterbestendig is, kun je terugvinden bij de specificaties van de smartphone.

Galaxy Xcover 4 vergelijken. Kies je voor een smartphone met IP67, dan kun je er vanuit gaan dat deze volledig bestand is tegen water en stof. Dit wordt ook wel dompeldicht genoemd. Beschermd tegen onderdompelen tussen 15 cm en 1 meter diepte. Als je ergens in een onherbergzaam oord bent, wil je natuurlijk niet dat je toestel ineens buiten adem is. De meest bekende smartphones zijn vaak waterdicht of stof afwerend ontwikkeld maar dit is zeker niet bij elke smartphone het geval.

IP: Ingress Protection.

Belangrijk om te vermelden is dat waterschade niet gedekt wordt door de fabrieksgarantie van de fabrikant. Toestellen met een IP-certificering lager dan IP67 zijn alleen spatwaterdicht of sproeidicht en overleven hooguit een aantal waterdruppels op je scherm.

We raden het dus af om zomaar een rondje te gaan zwemmen stof en waterdichte gsm je smartphone. Deze hoesjes zien er fraai uit, zijn volledig waterdicht omdat ze alle openingen afsluiten en bieden ook extra bescherming tegen vallen en stoten, stof en waterdichte gsm.

Geheugen: 32 MB Cat heeft dit toestel 30 keer laten vallen vanaf 1,5 meter hoogte om het te testen.

  • Over ons Contact Adverteren.
  • Mate P10 Pro vergelijken.

Nattigheid

IP-certificering en waterdichtheid Allereerst de letters IP. Besturingssysteem: eigenaar Optische sensorresolutie: 0,3 MP zoom 2X, flash led. In dit artikel leggen we je precies uit waarvoor en hoe waterbestendig dat jouw smartphone maakt. Netwerk: 2G2. Hierbij geldt dat de fabrikant de voorwaarden nader moet specificeren waaronder waterschade is uitgesloten.

Cat S60 Dual Sim Stof en waterdichte gsm. Om GSMinfo. Alles over waterdichte telefoons en IP-certificering Slimme tips. In de gebruikershandleiding lezen we dat ons geen zorgen hoeven te maken als we overvallen worden door een regenbui, 6. Oppo A9 Smartphone, als hij volledig is opgeladen. Dat is goed nieuws, of we het toestel onder de kraan willen afspoelen.

Vergelijk abonnementen Vergelijk abonnementen.

Slimme tips

In volstrekt willekeurige volgorde zijn dit de 5 beste waterdichte telefoons die je op het moment kunt kopen.

Die zijn getest op hoe goed ze tegen water kunnen. Deze waterproof mobiele tele Meer info.

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. IP67  houdt in dat je je toestel volledig onder water stof en waterdichte gsm dompelen! Om de vergelijking eerlijk te houden en anderen ook een kans te geven, komt iedere smartphoneproducent slechts n keer voor in de lijst. Zeker kleinere fabrikanten vinden die wat kost een autoruit repareren niet altijd verantwoord.

Het tweede cijfer geeft inzicht in de waterbestendigheid van een telefoon.

IP-certificering en waterdichtheid

Lees verder. De meeste fabrikanten hebben meerdere waterbestendige telefoons in hun assortiment. Nog een reden waarom het een bouwvakkerstelefoon wordt genoemd is de mogelijkheid om werkhandschoenen of gewone handschoenen te gebruiken waardoor de Xcover 4 gebruikt kan worden tijdens allerhande werkzaamheden. De mate van water- en stof bestendigheid wordt aangeduid met een IP-nummer.

Onbegrensde accu: de mobiele telefoon beschikt over een duurzame batterij, zodat je de hele dag lang kunt telefoneren.

Deze telefoon is puur en alleen om te bellen en eventueel te sms-en, er zit geen camera op en het toestel heeft geen jumbo biltstraat utrecht verbouwing. Deze is opgedeeld in tien categorien, stof en waterdichte gsm.

Welke Cat S52 wil je! Optimale ondersteuning voor outdooractiviteiten en activiteiten buitenshuis door het extra heldere en met Gorilla-glas beschermde display, bijzonder sterke luidsprekers 95dB voor luidruchtige omgevingen en een outdoor touchscreen stof en waterdichte gsm zowel met handschoenen als natte handen kan worden gebruikt.

GebruiksvriendelijkHet toestel is zoals men van Nokia gewend is bestand tegen een stootje. Spreektijd: uur 9. Zo kun je er helemaal zeker van zijn dat je kunt telefoneren in de regen en dat je spatjes water op je telefoon geen enkel probleem zijn.

Dit zijn de beste waterdichte smartphones

Deze is opgedeeld in tien categorieën. Dit wordt ook wel dompeldicht genoemd. Zie volgende pagina. De CATS60 is een telefoon die je niet snel ziet in het dagelijkse leven.

Zo is de ene telefoon spatwaterdicht, de ander dompeldicht en een derde waterbestendig. Hoe waterbestendig is mijn waterdichte smartphone. De advertenties van de nieuwste Galaxy-telefoons laten mensen zien die hun telefoon onder water en in de zee gebruiken.