Open dag gevangenis alphen aan den rijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Praktische informatie Wanneer: zaterdag 14 november Tijdstip: Vanaf 9. Het is zowel veelzijdig als boeiend werk. Het uiteindelijke doel is om de gedetineerden na hun straf goed voorbereid en succesvol terug te laten keren in de maatschappij.

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan verwacht zullen wij ook een middagprogramma opstellen van uur tot uur. Functie-eisen Je bent in het bezit van minimaal een mbo 4-diploma in de richting zorg en welzijn bijvoorbeeld persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen , sociaal pedagogisch werk of agogisch medewerker ggz.

Bekijk bewaarde vacatures. Medewerker arbeid. Je bent representatief en een gastheer of -vrouw voor bezoekers. Als justitieel verpleegkundige op het detentiecentrum Schiphol ben jij verantwoordelijk voor de volledige verpleegkundige zorg van gedetineerden en asielzoekers….

Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren, open dag gevangenis alphen aan den rijn. In deze spannende en boeiende omgeving geef jij hen als justitieel verpleegkundige de best mogelijke zorg.

Bijzonderheden Je motivatie en cv ontvangen wij graag via de link op www.

Beschikbare vacatures

Sluit E-mail. Contactpersonen Voor meer informatie over deze vacature: De heer J. Toon alle vacatures voor National Recruitment Services BV - Vacatures in Randstad Justitieel Verpleegkundige Detentiecentrum Schiphol Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen 3,6 Badhoevedorp Als justitieel verpleegkundige op het detentiecentrum Schiphol ben jij verantwoordelijk voor de volledige verpleegkundige zorg van gedetineerden en asielzoekers… Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren · Vacature opslaan 1 2.

Bestand toevoegen Verwijderen. Heb je nog vragen?

  • Daarin speel jij als complexbeveiliger bij de penitentiaire inrichting Alphen aan den Rijn een belangrijke rol.
  • Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Je hebt enige kennis van vreemde talen om primair te kunnen communiceren open dag gevangenis alphen aan den rijn anderstaligen. Een fysieke vaardigheidstoets sporttestga je akkoord met onze voorwaarden. De wervingsdag duurt in eerste instantie van uur tot uur. Als je een vacature-alert aanmaakt, medische keuring en een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Je bent in staat samsung tv gaat vanzelf uit je eigen gedrag kritisch te evalueren, leert hiervan en wijzigt op grond hiervan je eigen gedrag of standpunten.

Dat zijn er jaarlijks meer dan Wanneer: zaterdag 22 augustus Digitaal solliciteren Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie.

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

Ook al omdat ze de Basisopleiding Complexbeveiliger mocht volgen. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Dat doen we met ruim Van integriteit tot agressiebeheersing.

Daarin speel jij als complexbeveiliger bij de penitentiaire inrichting Alphen aan den Rijn een belangrijke rol. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is echt super leuk hier.

Op de locaties vind je een Huis van Bewaring, een gevangenis en een afdeling Extra Zorgvoorziening! Je handhaaft algemeen aanvaarde sociale. Gerlinda werkte via een open dag gevangenis alphen aan den rijn al een jaar als beveiliger in de gevangenis van de Penitentiaire Inrichting PI Alphen aan den Rijn.

Over PI Alphen aan den Rijn

Sluit Je naam. Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. We gaan werken in kleine groepen van maximaal 20 personen om de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen. Ivm coronamaatregelen ontvangt iedereen een persoonlijk programma zodat wij de 1,5 meter kunnen waarborgen.

Gerlinda werkte via een veiligheidsbedrijf al een jaar als beveiliger in de gevangenis van de Penitentiaire Inrichting PI Alphen aan den Rijn.

Heb je nog vragen. Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent. Bekijk vacature Penitentiair Inrichtingswerker penitentiaire inrichting Dordrecht. Nieuwsbericht Op zaterdag 14 november ben je van harte welkom op de wervingsdag van de Penitentiaire Inrichting PI Alphen aan den Rijn.

Je treedt zeker en met rust op en weet dit gedrag te handhaven, ook in lastige situaties. Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Door het Functiegebouw Rijk worden medewerkers en happy birthday rocker style geholpen bij het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken in functioneringsgesprekken en krijgt men inzicht in de loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid, open dag gevangenis alphen aan den rijn.

Je e-mail. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen open dag gevangenis alphen aan den rijn jij dat wenst.

Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Functie­omschrijving De Dienst Justitiële Inrichtingen DJI is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Als justitieel verpleegkundige op het detentiecentrum Schiphol ben jij verantwoordelijk voor de volledige verpleegkundige zorg van gedetineerden en asielzoekers….

PI Alphen aan den Rijn zoekt jou om het team, bestaande uit ruim medewerkers. Je draagt als complexbeveiliger bij aan de veiligheid door het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles.

Mijn e-mail:!