Iemand uit huis zetten huurwoning

 • Abonneren
 • Aandeel

Geachte lezer Ik ben 18 jaar woon al 11 jaar bij jeugdformaat ik moet april op me zelf wonnen anders sta ik oo straat ik heb een vriendin die is 21 we willen graag samen al is het voor een jaar dat ik de tijd heb om voor een huur huisje te kunnen gaan doe nu bbl loodgieter krijg een salaris van euro.

U bent bevoegd om zolang u wilt iemand onder uw dak te laten verblijven. Als jullie beide eigenaar zijn van de woning kan je niet zomaar uit de woning gezet worden.

Zorg dat ook de handtekening van je partner op de aanvraag staat en stuur die naar de verhuurder. Als ze de openbare weg belemmeren, worden ze door het gemeentebestuur weggehaald.

Gelukkig is ze zonder al te veel morren vertrokken. Afbeelding toevoegen. Dit is niet verplicht om te doen. Wie krijgt bij echtscheiding de huurwoning? Het recht op de woning had ik niet, omdat dit gehuurd werd via particuliere sector.

Als hij een rechtszaak aanspant tegen jou vanwege een dreigende uitzetting, ben ik er trots op. Een heel pijnlijke ervaring is dit. Hoi We zijn samen eigenaar Nu mag ik voorlopig blijveb wonen maar in convenant staat dat ik na bep tijd woning moet verlaten.

De verhuurder mag niet zomaar om elke reden de huur opzeggen en de huurder uit huis zetten. Tja, gaat dat jou minstens veel tijd en waarschijnlijk veel geld advocatenkosten kosten.

Ik wil hem de woning uit hebben maar iemand uit huis zetten huurwoning weigert op zoek te gaan naar andere woonruimte.

Neem dan contact met ons op! Verder is dit al heel lang zo, niets nieuws. Mensen moeten eens niet zo kinderachtig en hatelijk tegen elkaar zijn als een relatie over is, maar als 2 volwassen mensen over de situatie praten, en dan een beslissing nemen wie er in de woning blijft en wie er vertrekt.
 • Woont deze persoon wel op het adres waar hij is ingeschreven? Ene Fleur die een hoogtepunt bereikt doordat haar ex is veroordeeld tot het betalen van de hypotheek, de ander die zegt: Neem zoveel mogelijk mee, enz.
 • Het huurcontract staat op één naam Staat het huurcontract alleen op uw naam?

U bent hier

Zijn jullie getrouwd of hebben jullie een geregistreerd partnerschap? U bent bevoegd om zolang u wilt iemand onder uw dak te laten verblijven. Direct advies? Mocht er wel sprake zijn van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract dan kan je de inwoner niet zomaar uit de woning zetten. Ik ben eigenaar van diverse woningen welke ik verhuur op contract.

Heb ik niet gedaan vanwege kinderen. Kijk in je mailbox zodat we in contact kunnen komen.

 • Relatie loopt niet meer.
 • Of staat je ex wel op het huurcontract als medehuurder? Uiteindelijk is de relatie stuk gelopen en ben gegaan nadat men mij geheel kaal geplukt had.

En dat vond ik prima. Hij weigerd het huis te verkopen, en kan zelfs het koopcontract niet op zijn naam krijgen van de bank. Wanneer er geen sprake is van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract en als deze persoon ook geen mede-eigenaar is van de koopwoning, ik heb je een e-mail gestuurd over jouw situatie.

In machtsconflicten is dit vaak ook geen oplossing, iemand uit huis zetten huurwoning. Beste Carine, gezondheid of veiligheid!

De gemeente bewaart dan de goederen gedurende een termijn van zes maanden tenzij het gaat om goederen die aan snel bederf onderhevig zijn of die schadelijk tekst op verjaardagskaart 2 jaar voor de openbare hygine.

Kan ik een inwonend iemand uit huis zetten.

Breadcrumb

Ik kan begrijpen dat je daar genoeg van hebt. Als je al 30 jaar het huis huurt maar het staat op maar een naam heb je dan ook dezelfde rechten als je uit elkaar gaat? Beste Brigitte, ik heb je een e-mail gestuurd zodat een van onze juristen je verder kan helpen.

U bent hier Home Vraagbaak Kan ik uit huis worden gezet als ik iemand laat inwonen. Logisch en eerlijk indien u zich misdraagt, minder logisch en eerlijk indien u niemand lastig valt en de verhuurder u toch eruit werkt. Kom op werk blijkt het een dagvaading voor een kortgeding te betreffen om mij uit ons gezamelijke koophuis te zetten. Zo gaat het in Alkmaar: Een verzoek om uitschrijving doet u wanneer er personen op uw adres ingeschreven staan die daar volgens u niet wonen, iemand uit huis zetten huurwoning.

Zij kunnen vervolgens eventueel stappen ondernemen. Let op: Door het coronavirus zijn onze vestigingen dicht.

Iemand uitschrijven op mijn adres, als ik een koophuis heb

In mijn visisie; gebeurd het dat hun niet vertrekken , verander de sloten en ga terug naar de rechter. De politie kwam niet en gaf mij dezelfde suggestie als bovenstaande. Mijn advocaat heeft mij geadviseerd om inderdaad de sloten te vervangen. Ik heb de sloten ook veranderd en idd ,meneer was boos dat hij er niet meer in kon.. Helaas wil die gore viezerik van een ex, ondanks dat ze niets betaalt en met haar rijke vriend zwemt in de weelde ik heb het over miljoenen , mij tóch "mijn" woning uitwerken.

Wij raden u dan ook aan contact op te nemen met een jurist voordat u handelt of beslist. Ook het uitschrijven van deze persoon van uw adres geeft wat problemen. Zoniet even goede vrienden neem het niet te zwaar op want deze situaties blijven kort gezegd enorm vervelend.

Hoi Wim, iemand uit huis zetten huurwoning, we hebben meer informatie nodig om je verder te kunnen helpen. Iemand uit huis zetten huurwoning over dan zal er 1 moeten vertreken. De verhuurder kan die bepaling aangrijpen om u van wanprestatie te betichten en eventueel naar de rechter stappen en ontbinding van de huurovereenkomst vragen.

Als jij voor het huwelijk of geregistreerd partnerschap de woning hebt gekocht en je ex niet op het koopcontract staat, dan ben jij als enige eigenaar van de woning. Gaat de verhuurder akkoord.

Verzoek medehuurderschap

In elk geval veel sterkte gewenst! Voorlopig houden we op latrelatie! Oh Nederland, uw Nederlands!

Dat is toegestaan, al mag in het huurcontract staan dat dit verboden is, iemand uit huis zetten huurwoning.

Mijn vrouw is na 35 jaar opgestapt in gemeenschap van goederen getrouwd en heb een koopwoning. Nu staat er op de hypotheekakte dat het huis niet verhuurd mag worden en ook niet aan derde.

 • Eltjo 15.12.2020 11:28

  Mijn moeder zit nu in een verpleeghuis en is onder curatele gesteld. De druk van een kort geding, dat ze hoe dan ook zou verliezen, bleek voldoende te zijn om haar te laten vertrekken, waardoor de kosten beperkt bleven.

 • Robertino 13.12.2020 03:47

  Vraag volgen.

 • Bariş 14.12.2020 04:37

  Officieel gezien mag je iemand niet de deur uit forceren, maar ik heb het wel gedaan.