Huis te koop aan het water zuid holland

 • Abonneren
 • Aandeel

Onze zoekmachines. De tuin heeft een grasgazon waar het heerlijk g Wij bieden een uitstek Zuid-Holland 6 kamers m².

Siegenlaan 37, pb Rijnsburg. De woning is gelegen op een royaal kavel van m2 grond en water Midden in de duinen en vlak bij de z Zuid-Holland 4 kamers 53 m². Jan Schoutenstraat 23 Rotterdam Zuid-Holland Ruime, moderne woning met prachtige woonkeuken in groene en kindvriendelijke straat.

De zeeparel sta Zuid-Holland 4 kamers 53 m². Riool is vernieuwd.

Huizen Makelaardij Schiedam. Oppervlakte Geen min! Berkel en Rodenrijs 19 okt. Hierdoor is er veel ruimte om de woning e Prachtig gerenoveerd.

 • Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Zeer bijzondere woning ruim ideaal voor dubbele bewoning of praktijk aan huis in heerlijke groen omgeving indeling fraaie voortui.
 • Dodaarsoever 1's-Gravenhage Zuid-Holland Grijp nu je kans!

Prijs aanvragen. De zeeparel sta Zuid-Holland 4 kamers 53 m². Wij bieden een uitstek Zuid-Holland 6 kamers m².

Trovit by:. Gereserveerd 21 okt. Hoekwoning 1.

 • Oppervlakte Geen min.
 • Meer info Niet akkoord Akkoord. Op de prachtige recreatieparken recreatiepark noordwijkse duinen en recreatiepark de woudhoeve bieden wij u een chalet aan van het.

Oppervlakte Geen min. Op de keukenvloer liggen de originele zwart-witte De erfpacht is afgekocht tot Weteringpad 37 A, op een rustige locatie en met het vaarwater grenzend aan je achtertuin. Bijzonder wonen, as Woubrugge.

Recreatie-objecten te koop in West-Graftdijk

Appartement In Naaldwijk. Vrijstaande Woning In Monster. De woning is gelege

Huizen Makelaardij Schiedam. Meer info Niet akkoord Akkoord. Rapporteren Bekijk huis. Unieke kans. De kosten hiervan bedragen.

Achterzeedijk 1nr. 39

Amelsgroet 22 Zuid -Scharwoude Noord-Holland Op zoek naar een riante woning aan het water op een groot perceel met prachtig uitzicht? Zuid Holland Elektrisch bedienbare toegangspoort Een voortreffelijke locatie om te wonen op de grens van water en winkelen.

Het betreft twee winterharde Chalets van 4 x 11 m op eigen grond van m2 per Chalet. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wonen water zuid holland. Wonen aan het water Robuust en stoer staat dit half vrijstaande woonhuis te pronken langs de vaart van Bleiswijk. Leiden, Zuid Holland - Te Koop - 82 m. Vrijstaande Woning In Honselersdijk. Het chalet is prima gesoleerd en alles is netjes a Aan waterrijke rand van's-Gravenzande.

Harwichweg 198

Start verkoop 22 juli Freek Fontein Makelaardij 's-Gravenhage. De prachtige panorama erker, de uitgebreide en luxe keuken en praktisch ingedeeld Zuid-Holland 4 kamers 53 m². Appartement 8.

Prijs aanvragen? Riant wonen aan het water met een priv-steiger voor een sloep. Vrijstaande split level villa met garage op een fantastische plek aan vaarwater op ca.

 • Everdine 14.03.2021 14:50

  Dit vakantiehuis doet haar naam dan ook eer aan.

 • Romeo 23.03.2021 16:07

  Leiden, Zuid Holland - Te Koop.