De lengel te lengel

  • Abonneren
  • Aandeel

Verder erg gezellig.. Beersum - Emmerich.

Antonius Lengel vinden er plaats. De gemiddelde leeftijd ligt hier wat hoog, maar de kwaliteit van het eten is goed! Kerngegevens: m² woonoppervlakte woning; m² bedrijfsgedeelte VVO , waarvan m² kantoorruimte en m² bedrijfsruimte inclusief entr. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.

Copyright © — Booking. Nuenen 11 hotels. Incheckdatum Uitcheckdatum.

Lees ook onze privacyverklaring. Het bedienend personeel is vriendelijk en heel alert. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, de lengel te lengel, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Wij zijn hier op 27 januari geweest vw onze verjaardagen.

Bediening is te jong om problemen op te lossen.

Zoek hotels en meer in Lengel

Het personeel is zeer vriendelijk en het eten was goed. Altijd super. Alles vers, veel variatie en goede kwaliteit. Je kunt op elk moment opzeggen. Alleen de wespen op het terras in de zomer vind ik wat minder.

Na een "valse start", terwijl de gasten het kunnen horen. Verder erg gezellig. De lengel te lengel was in een woord super alles klopte!. Ook het brood van de bakkerij is de moeite van het meenemen waard.

Eten is erg lekker. Wat wil een mens nog meer. Maar een aantal dingen stoorden ons mateloos: Personeel dat op hun donder krijgt, i.

Meer meldingen in deze omgeving

They prepared a takeaway breakfast because of our early checkout, and a restaurant was booked for us. Mooie rookruimte! Personeel is netjes en vriendelijk. Hotels in Lengel Zoek hotels en meer in Lengel Vul je bestemming in.

Dit gastvrije de lengel te lengel is gevestigd in een historisch pand uit en ligt op een ideale locatie in het centrum van 's-Heerenberg. Toon meer Toon minder. Netty spanbroek. Wij hebben de eerste kerstdag genoten van een Kerstdiner bij de Lengel. In 1 woord geweldig, wat een buffet en wat smaakvol.

Wat gasten zeiden over Lengel:

Registreer je accommodatie. Het eten was prima en de bediening perfect, aardige en vriendelijke 'meiden' en gastvrij zoals het hoort in de Achterhoek. Everything was clean and the bed was comfortable.

Hotels in de buurt ». Hoera, je bent nu ingeschreven!

Net iets luxer dan de gemiddelde buffetten, alles is huisgemaakt en dat proef je. Ik mis bijvoorbeeld glutenvrij brood en wat het vlees betreft is de keuze minimaal voor iemand die glutenvrij is. Geen rondleiding of uitleg. Voor de lengel te lengel rest ziet het er heel verzorgd uit, en met name de nieuwste kenteken voorspellen salade ziet er goed uit en is lekker. Beersum - Emmerich. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.

Nog geen account. Het openluchtmuseum Arnhem is een aanrader.

Corona informatie

Very quite and nice walking area. Voor de rest is het prima en dit is ook echt alleen gebaseerd op mij. Zelf bouwen in het buitengebied?

Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking. Gisteren Tweede Pinksterdag weer met 11 personen gegeten bij de Lengel. Groetjes sabine.

  • Imrane 18.03.2021 10:52

    Hoera, je bent nu ingeschreven!

  • Roëlle 17.03.2021 23:03

    Kasteel Huis Bergh dateert uit de 12e eeuw en is gelegen op een oud versterkt eiland in 's-Heerenberg.