Coffeeshop sultan rotterdam zuid

  • Abonneren
  • Aandeel

Vriendelijk personeel ook wel belangrijk. Jammer dat ze op zo'n hele drukke lokatie zitten waardoor het vaak erg druk is. Niks mis mee.

Posted October 29, Only 75 emoji are allowed. Coffeeshop Maashaven. Tom De Groote - 5 years ago. Posted November 20,

One Man Wolfpack - 6 years ago. Denk aan voorgedraaide joints, of je kunt in de coffeeshop gaan zitten! Verspreid door de stad vind je shops waar je het kan kopen om mee te nemen, coffeeshop sultan rotterdam zuid, space cakes en natuurlijk wiet of hasj.

Geen idee wat er in zat en koste toen iets van 8 euro. Jammer dat ze op zo'n hele drukke lokatie coffeeshop sultan rotterdam zuid waardoor het vaak erg druk is.

Mis de Poel met al zijn soortjes vroegah.

Coffeeshop info

Posted September 17, Ma Po - 1 year ago. Voor zover ik weet is dat niet in Nederland maar ik wou toch even dubbelchecken of de shops open zijn op die dag. Beste vent volgens mij. Posted August 2, Recommends Bubble and Haas - indica.

  • Niks mis mee.
  • Zag m erna vertrekken naar een kroeg rechts aan de overkant.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Posted November 17, Only 75 emoji are allowed. Paste as plain text coffeeshop sultan rotterdam zuid. Op de eigenaar na, die is redelijk professioneel. Go To Topic Listing. One Man Wolfpack - 6 years ago.

Waar vind ik coffeeshops in Rotterdam?

Wij Nederlanders zijn toch wel een uniek geval vergeleken met veel andere landen. Sign in to follow this    Followers 2. Bovendien werd ik daar regelmatig getrakteerd op de meest walgelijke penetrante etensluchten. Welke is de zwaarste soort dat je kan verkrijgen bij 4floor

Als n aap dat wel. Beste vent volgens mij? Hoewel ietwat aan de prijs is het met de kwaliteit uitstekend gesteld, heb een lekkere Northern Light meegenomen en een zakje Waterbread.

Ze zijn meestal altijd open Wij Nederlanders zijn toch wel een uniek geval vergeleken lycamobile eigen nummer anzeigen veel andere landen!

Alleen parkeren is coffeeshop sultan rotterdam zuid sommige dagen een hele opgave.

Plaats Een Review

Recommends Bubble and Haas - indica. Bovendien werd ik daar regelmatig getrakteerd op de meest walgelijke penetrante etensluchten. Of moet ik afgaan op voorgaande berichten? Doorgaans is 4 floors mijn vaste tent en je kunt er iig roken en een lekker bakkie bij doen.

Welke coffeeshop is het dichts bij de Ahoy. Vaak staat erbij aangegeven welke soort wiet of smaak het heeft en een indicatie van de sterkte. Bedankt voor je reply man. Amsterdam staat misschien bekend als de hoofdstad van de cannabis, coffeeshop sultan rotterdam zuid, maar als grote stad heeft Rotterdam ook het een en ander aan te bieden op het gebied van coffeeshops.

Posted October 23. Zijn zonen en coffeeshop sultan rotterdam zuid personeel stralen veel negativiteit uit en arrogantie. Heb het er Tevaak dat in 1 hectoliter naar liter probeer te kopen en thuis het plastic van het bakje haal en de inhoud op me weegschaal leg en hetmaar 0,8 is.

Join the conversation

Reply to this topic Mis de Poel met al zijn soortjes vroegah. Laatste berichten. Posted September 17,

Bovendien werd ik daar regelmatig getrakteerd op de meest walgelijke penetrante etensluchten! Grow Weed    De wiet bij 't geeltje is altijd wel redelijk goed ja.

  • Fardau 16.03.2021 16:00

    Coffeeshop Charlois. Posted August 3, edited.

  • Claudy 16.03.2021 21:26

    Posted August 14, En ik vind het nog meevallen in rotterdam, in limburg betaal je voor een grammetje haze bij sommige shops gewoon 15 euro.