Bosbaan restaurant amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Duurde 20 minuten. Ondertussen werkte de mannen achter de bar door.

Keukens: Japans , Sushi , Aziatisch , Gezond. Gewandeld in het bos en zin in een warme chocolade melk bij de Bosbaan. Grand Café de Bosbaan. Ondanks de drukte was de bediening erg vriendelijk en efficiënt. Leuk uitzicht op het Amsterdamse bos. Vreselijk

Het personeel in de keuken droegen geen mondkapjes en of handschoenen. Drankjes worden op de tafel neergezet zonder te vragen voor wie wat is, mag je zelf uitzoeken. Amstelveenseweg Wat bleek het vegetarisch dagmenu bestond uit veel rijst met satsaus, met misschien hier en daar een snippertje bosbaan restaurant amsterdam.

Zitruimte zitplaatsen Maximaal personen in n groep.

De lunch werd niet op het terras geserveerd. Te weinig personeel ingezet op het terras, waardoor de wachttijd te lang was. De borden van de mensen die klaar waren met de maaltijd werden al weggehaald terwijl één persoon nog bezig was
 • Heel vriendelijk door de telefoon antwoordde zij, dat ze zou proberen richting te geven aan het dagmenu.
 • De Frietfabriek. Amsterdamseweg Next to Molen.

Eindelijk na lang wachten een plaatsje. Vragen over beschikbaarheid of wijzigingen bel ! Keukens: Iraans , Midden-Oosters. Echt storend!! Lees ook onze privacyverklaring. De salade met Met plaatsen binnen en buiten bieden zij ook de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen.

 • We bestelde toch maar een chocomel met appelgebak
 • For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Kortom laatste keer eten aan de bosbaan.

Kortom laatste keer eten aan de bosbaan. Log in met Facebook? Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Uitstekend eten. Heel goed Keukens: Vis en zeevruchten.

Corona informatie

Gustav Mahlerlaan Vind ik eerlijk gezegd een voorwaarde om in Nederland in de bediening te werken. Zwaar teleurstellend. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Uitstekend eten. De Ouwe Garde? Meer talen, bosbaan restaurant amsterdam. Log in. Chinees vereenvoudigd 1. Vandaag wilde we graag een terrasje pakken met prachtige weer.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Ik ben toch maar eens gaan kijken ondanks de slechte reviews en het viel mij erg mee.

Amsterdamseweg a.

 • Datum van bezoek: november
 • Frans 4.
 • Het duurde lang voordat we werden geholpen, en er liep niemand rond om bestellingen aan te nemen.
 • Ze hadden zelf niet eens gebakken eieren erbij geserveerd!

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bediening bij de Bosbaan is on-Amsterdamsch goed: uiterst vriendelijk, warm, prachtig gelegen aan de rand van bosbaan restaurant amsterdam Amsterdamse bos? Het lijkt wel alsof Corona hier niet bestaat. Bevestig wachtwoord. Bij Grand Caf de Bosbaan, terwijl de bediening bij de bar lol aan het maken zijn met elkaar. Ik ben toch maar eens gaan kijken ondanks de slechte reviews en het viel mij erg mee.

Half uur mogen wachten op het opnemen van de bestelling, bosbaan restaurant amsterdam.

Hoe was jouw ervaring?

Over Grand Café de Bosbaan: Grand Café de Bosbaan, gevestigd aan de rand van het Amsterdamse Bos, is hét Grand Café waar je lekker kunt lunchen of dineren in een groene omgeving met prachtig uitzicht over de bosbaan.

Grandcafé de Bosbaan 5,6. Dus dat was wederom 10 minuten wachten

Keukens: ChineesFrans. Aanmelden voor Nieuwsbrief. We bestelde toch maar een chocomel met appelgebak Keukens: EuropeesAziatisch.

 • Nelly 17.01.2021 15:41

  Nog wel wat werk voor Herman Den Blijker en meneer Reimers. We bestelde toch maar een chocomel met appelgebak