Ziggo go verbinden met samsung tv

 • Abonneren
 • Aandeel

Wat nu? Lukt dit ook niet?

Selecteer  Hoog  en druk op  OK. Naam E-mail Site. In welke landen kan ik Ziggo GO kijken? Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Je wisselt eenvoudig van kanaal en zet ook het geluid harder of zachter vanuit de app.

Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voer je drie keer ziggo go verbinden met samsung tv elkaar de verkeerde pincode in, dan wordt je account tien minuten geblokkeerd. Open de Ziggo Go app op je iPhone of iPad en kies een zender die je wilt kijken.

Bij Ziggo zijn slechts zes van de vijftig basiszenders in de maximale p-resolutie te zien, tenzij je een tientje per maand extra aan abonnementsgeld betaalt. Lees hier meer over. Let op: tv-kijken via 3G of 4G kost veel MB's uit je mobiele databundel. Wat moet ik doen.

 • Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de  menuknop.
 • Ziggo op social media. Blijven we maar kijken via een laptop.

Beschrijving

Dat zou inderdaad mooi zijn! Wie bijvoorbeeld een Apple TV heeft, hoeft immers niet langer een mediakastje aan de televisie te hangen. Het enige dat je nodig hebt zijn je inloggegevens van je Mijn Ziggo account. Heeft iemand een idee wat eraan de hand is? Dat terwijl veel Nederlandse tv-zenders hun beelden juist in i uitzenden. Als het dan nog steeds niet werkt, raden we je aan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Het kan dus even duren voordat de app zichtbaar is.

Download ziggo go verbinden met samsung tv app van Ziggo GO op je smartphone of tablet en log in. EeegghOpen de Ziggo Go app op je iPhone of iPad en kies een zender die je wilt kijken.

Sluit dan de app helemaal af en start hem opnieuw. App Store Preview. Live tv kijken op Apple TV Benodigde tijd:  1 minuut. Instagram en TikTok.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Na 38 mmd heb ik al 12 horizon box gehad, de eerste 2jr, nooit programma gemist gezien of replay,en box 13 verwacht ik iedere dag, want als ik dat kastje uit wil doen,op 0 zetten, dan blijft het gewoon aan, het aan en uit knop werkt niet, mooi 5g internet,op de slaapkamer is het verbinding steeds weg,betaal elke keer de rekening, maar bel ik 1x erg veel, willen ze eerst het bedrag hebben, zodat ik normaal kan bellen,en daar heb ik een abonnement op,om gratis te bellen naar 06, huis telefoon en buitenland!!!

Voorkom hoge datakosten: Wil je voorkomen dat je straks voor torenhoge datakosten komt te staan? Open de Ziggo Go app op je iPhone of iPad en kies een zender die je wilt kijken.

Zo ziet het Airplay icoontje eruit rechts bovenin het scherm. Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen. Ik had hetzelfde probleem. Doe ik iets fout. Selecteer  Voorkeursinstellingen  en druk op  OK. Je kijkt live tv met Ziggo GO.

Neem je tv mee op vakantie in 28 EU-lidstaten!

Scroll door vragen van andere bezoekers of stel je eigen vraag via het reactieformulier. Ik dacht dat als de tv WiFi heeft dat ik daar naartoe kan streamen. Tv-kijken op je laptop kan natuurlijk ook: zet ziggogo.

 • De Europese Unie bestaat tegenwoordig uit 28 lidstaten.
 • Prijs Gratis.
 • Helaas is na de laatste update de opnamefunctie verdwenen zodat op afstand je mediabox instellen niet meer mogelijk is.
 • NLZiet is vaak wel de betere plek om oude programma's terug te kijken.

Bij Ziggo zijn slechts zes van de vijftig basiszenders in de maximale p-resolutie te zien, tenzij je een tientje per maand extra aan abonnementsgeld betaalt. Met je mobiel en tablet in je hand, de televisie aan en de Ziggo Go app geopend kun je beginnen met live tv kijken via de Apple TV? Hulp bij. Lees dan ook even dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je Ziggo Go op je tv kunt kijken met ziggo go verbinden met samsung tv Google Chromecast.

Zo los je problemen en storingen met de app op. Streamen met Chromecast of AirPlay. Bekijk onderstaande video als je alleen even wilt weten hoe je de Gedicht bij afscheid moeder aansluit op je televisie.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Voer je drie keer achter elkaar de verkeerde pincode in, dan wordt je account tien minuten geblokkeerd. Ziggo werkt al geruime tijd aan een Android TV-app, maar nu komt er een einde aan de periode van testen. Ik wil nu kijken en dan krijg ik de mededeling dat ik deze video volgens afspraak met de content aanbieder vanaf dit IP netwerk niet bekijken.

Ik heb de app opnieuw genstalleerd. Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Houd er wel rekening mee dat je Ziggo GO in het buitenland alleen mag gebruiken voor een periode van maximaal vier maanden en je in Nederland moet wonen.

 • Luciana 03.02.2021 14:17

  Groet,Arjen van Ziggo.

 • Nevin 04.02.2021 03:49

  Je kunt Ziggo GO in het buitenland alleen gebruiken voor een periode van maximaal vier maanden.