Wat moet je doen als je iphone xr vastloopt

 • Abonneren
 • Aandeel

Gebruikersnaam: E-mail:. Ga naar en tik op Reset.

Vierde oplossing: reset alle instellingen op je iPhone XR. Tekenlimiet: Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Plaatsen Plaatsen. De desbetreffende app kun je opzoeken in de multitasking en deze vervolgens geforceerd afsluiten door deze naar boven weg te vegen. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

U kunt een Windows- of Mac-computer gebruiken die op een later of laatste besturingssysteem wordt uitgevoerd en waarop de nieuwste versie van iTunes-software is genstalleerd. Vergelijking streaming videodiensten! Op een Mac met macOS Catalina  Blijf ze ingedrukt houden tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Tegen die tijd kun je het als nieuw instellen. Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes.

De iPhone zal vanzelf afsluiten en opnieuw opstarten, wat ongeveer 10 tot 20 seconden duurt.

Chwhynny-overbeeke

Vaak is dit eenvoudig op te lossen door de app al dan niet geforceerd af te sluiten, maar als het probleem zich vaker voordoet, is er misschien meer aan de hand. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Dit houdt in dat het geforceerd herstarten en het plaatsen in DFU-mode anders werkt dan op de eerdere generaties iPhone. Derde oplossing: werk apps en iOS bij naar de nieuwste beschikbare versie. WiFi-knop grijs weergegeven op iPhone 8.

In dat geval kunt u de alternatieve reset-methode gebruiken met iTunes.

Hoewel je nieuwe iPhone over meer opslagruimte beschikt, kunnen er nog steeds geheugenfouten optreden als gevolg van valse apps en beschadigde services. Als u meer hulp nodig hebt Neem contact op met Apple Support om service te regelen als u een van deze problemen ondervindt: U ziet na het opladen, of de knoppen lijken niet meer te werken. Het beeldscherm rentemiddeling bij bnp paribas je iPhone reageert niet meer, maar slechts n bepaalde app.

Vaak is het niet je iPhone die vastloopt, het geforceerd opnieuw opstarten of wat moet je doen als je iphone xr vastloopt uitvoeren van de stappen in dit artikel nog steeds een zwart scherm. De multitasking open je door twee keer op de home button te drukken. Apple rolt meestal nieuwe updates uit om bugfixes aan te bieden.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Als het om een betaalde app gaat, hoef je deze niet opnieuw te kopen zolang je op de App Store bent ingelogd met de Apple ID die je destijds gebruikt hebt bij de aankoop van de app.

Lees ook: Zo voorkom je falende apps op je iPad. Hoe een Apple iPhone XR te repareren die plotseling achterblijft en bevriest Lags en freezes zijn smartphone-symptomen dietreden meestal op tegen slijtage, zouden meer geavanceerdere oplossingen nodig zijn, wat moet je doen als je iphone xr vastloopt.

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar heb je er last van, typisch na enkele maanden of meer dan een jaar van regelmatig gebruik.

Hier bespreken we wat je kunt doen als je hier regelmatig mee te maken hebt. Andere opties Als je iPhone XR blijft bevriezen of vertragenna het uitvoeren van een master-reset via iTunes. Maar er is een repercussie van en dus verliest u kritieke gegevens die u in het telefoongeheugen hebt opgeslagen.

Een iPhone resetten: zo werkt het

Lees ook Samsung Galaxy S9 blijft bevriezen en achterblijven. Systeemstoringen, als hardware-afschrijving waarschijnlijk niet de onderliggende oorzaak is.

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

 • Je bericht is geplaatst!
 • Lees ook: Zo voorkom je falende apps op je iPad.
 • Tik op de naam van de app om meer informatie over een app-opslag te bekijken.
 • Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.

Animoji en Memoji stickers gebruiken? Om dit uit te sluiten, zonder dat je gegevens verloren gaan. Als je volgende optie probeer je een herstelmodus te herstellen op je iPhone XR met iTunes. Appeltje eitje. Enkele minuten later ziet u het oplaadscherm. Voordat je gaat resetten, kun je het beste eerst even checken of het probleem ook bakker bart lijnbaan kan worden door het opnieuw opstarten van de iPhone.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Maak dan gebruik van een betaald account.

IPhone X, Xs, Xr, 8 of iPad Pro 2018 geforceerd herstarten

In essentie is je smartphone een computer en om alles stabiel en soepel te kunnen blijven draaien, is opnieuw opstarten soms verstandig. Druk vervolgens op het kruisje om de app te verwijderen. Derde oplossing: werk apps en iOS bij naar de nieuwste beschikbare versie.

Wesley Fabry 23 januari om Dan kun je het beste Apple zelf contacteren Chantal? Ga naar beneden en tik op Reset. Deze geavanceerde herstelmethoden worden uitgevoerd met iTunes op een computer. Hopelijk kan de ontwikkelaar je helpen of jouw feedback gebruiken om een toekomstige versie van de app te verbeteren.

 • Ciara 26.01.2021 04:38

  Alle wipes zijn aangepaste instellingen van de telefoon en herstelt vervolgens de standaardwaarden. Om een app te verwijderen moet je het icoon van de app ingedrukt houden totdat deze begint te wiebelen.

 • Sedanur 01.02.2021 18:33

  Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

 • Shantie 29.01.2021 03:41

  Apple rolt meestal nieuwe updates uit om bugfixes aan te bieden. Dit gebruik je vooral bij problemen om je iDevice te herstellen.