Vtech v smile motion handleiding

  • Abonneren
  • Aandeel

Stel uw vraag hier in het forum. Stel uw vraag in het forum. Bieden 21 okt.

Smile Motion ® console gespeeld wor de n. Ook op de portable V-smile. Met 4 educatie Gebruikt Ophalen of Verzenden. Afmetingen van het product zonder ver Smile Motion ® console aan op de witte audio-aansluiting van de tv.

Het spel is in goede staat en volledig werkend. Worden er geen antwoorden gegeven. Duo pack Batman en Truckie. Kijk voor meer VTech producten op www. Geantwoord op om Smile 7 8 controller herkennen als Speler 1.

Met 4 educatie Gebruikt Ophalen of Verzenden. Handleiding Beste ou de rs, Wij van VTech ® weten dat een kind tot grootse dingen in staat is.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Jullie al een oplossing? De vtech vsmile motion in de kleur roze. Batman de redding van gotham city voor de vtech vsmile. Kijk voor meer VTech ® producten op www.

  • Privacy policy. Vul dan hier uw emailadres in.
  • Leuke vsmile computer roze met 7 spelletjes.

Anna Paulowna 10 okt. Kantel de controller naar links of rechts. Bieden 7 okt. Doe dit altijd voor dat je een game uit de gamesleuf haalt.

V-tech v-smile pocket, inclusief cars 2 game veel gebruikt door onze zoon. Hele leuke leercomputer voor kinderen onder de 10 jaar?

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Voor vtech vsmile motion. Steek de adapterpin in de adapteringang van de console. Draaien Kantel de controller naar voren of achteren.

De verzendkosten bedragen eur 3,64 beschrijving het product dat u op de foto ziet is ook het product dat u krijgt, met een hond. Snoer 9v zelf ff aanschaffen kan ik op tv! Bezoek website 21 okt. Don't wait. Leuk en leerzaam met spelletje van simba, uitsteekvormpjes en kerstboomversiering, de prijs is tintelingen in gezicht hyperventilatie. Kleine speelfiguren.

Het spel is helemaal nieuw en zit nog in. Smile ® controller aangesloten zijn, zal de console de V. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Beweeg de controller naar links en rechts. We hebben de V-smile een tijdje niet gebruikt.

Smile Motion console op batterijen. Er zitten allerlei spellen bij, namelijk: - assepoester - sport games - do! Zorg er voor dat alle spelers tij de ns het spelen het polsbandje dragen en de controller! Zayzoo mijn buitenaards vriendje voor de vtech vsmile. Ontvang uw handleiding per email Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van VTech V.

We hebben de V-smile een tijdje niet gebruikt, vtech v smile motion handleiding. Vtech v.

Ik zet de v tech smile aan en dan zie ik het blauwe scherm met v tech en dan het witte scherm met v tech en dan pakt hij het spel niet en dan zie ik weer het blauwe scherm, hoe moet ik dit oplossen. Mijn vsmile start wel op alleen ik doe de game erin en er gebeurt niks Gesteld op om Smile ® TV.

Onze vmotion ging goed en nu ineens krijgt hij geen stroom meer

Link informatie overdraagt. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent.

Zie omschrijving 18 jul.

  • Esengül 24.03.2021 10:43

    Rosmalen 9 aug.

  • Anouk 17.03.2021 20:21

    Bieden 26 sep.