Shrug breien grote maat

  • Abonneren
  • Aandeel

Harstikke bedankt voor delen van dit patroon. Hier kun je zien hoe je een kabel moet breien. Ik bekijk ook nog af en toe eens deze reacties zodat ik ook het antwoord te weten kom in verband met het mogelijke afschuiven en wat er als oplossing kan gebruikt worden.

Groetjes en bedankt voor deze leuke bezigheid Annie een beginnende breister. Je vouwt de lap dubbel met de boorden op elkaar en meet aan de bovenkant de maat van de mouwopeningen af. Hoi Marja, ik heb van pols tot pols gemeten en daar dan de gewenste lengte van de boordjes afgetrokken. Oeps een schrijffoutje ; maar ja is ook zo'n kleine ruimte om je uitleg te schrijven. Over deze bolero van Sisters

Heb het van Julia van zeeman gebreid in mosgroen. Uit mijn proeflapje bleek dat ik  voor cm steken op moest zetten. Dit herhaal je heel de tijd!

Ik heb het anders gedaan. Ik begin met drie shrug breien grote maat averec. Mijn kennis bestelde mooie wol en al de volgende dag is de wol in huis en kan ik beginnen.

Door een hardnekkig maar gelukkig kortstondig griepje heeft het vervolg even op zich laten wachten.

Hoi Angelique, Ik ben ook begonnen met de shrug te breien, maar ik vroeg me af hoelang jouw lap is geworden voordat je ging afkanten? Hierna plooi je je werk dubbel ; nu ik mijn derde begonnen ben heb ik ondervonden dat je beter je steken van je mouwtjes opneemt en die mouwtjes eerst breit en dat je daarna pas je breiwerk dichtnaait.

Beste Antonique , sorry voor het late antwoord daar ik een paar dagen deze website niet heb bekeken Ik heb net mijn 8 ste shrug af en ik heb een heel handige manier gevonden voor de mouwtjes.

Dit herhaal je heel de tijd. Door Annie uit Kuurne Hallo Nel , ik kijk nog regelmatig op deze site of er iets staat van jou ; ik hoopte van je verder op weg te helpen met mijn antwoord in januari op je vraag in december maar ben nu wel een beetje benieuwd of ik je heb kunnen helpen met mijn uitleg en dat je shrug is afgeraakt.

Door de effen print kun je het model gemakkelijk combineren met allerlei printjes.

  • Ik heb al een groot stuk gebreid en nu Kees ik dat je eerst een boord moet breien.
  • Hopelijk wil je m'n vragen beantwoorden.

Heb het van Julia van zeeman gebreid in mosgroen. Hoe ga je dan tewerk voor het dichtnaaien ; eerst mouwtjes breien en dan in n keer dichtnaaien ; Kan je dit eens nader toelichten ; misschien met een tekening met tussenfases ; zodat ik dit stap per stap kan doen Alvast bedankt Annie uit Kuurne die heel graag haar shrug wil afwerken. En heb je er al grootste spin ter wereld gevonden gemaakt.

Nu  kreeg mijn werkstuk shrug breien grote maat bad in Eucalan, shrug breien grote maat, milieuvriendelijk wolwasmiddel gebaseerd op lanoline voor fijne was en wolwas die de fijne eigenschap heeft je wollen creaties onder andere prachtig te laten glanzen en daarbij vind ik de variatie met lavendel heerlijk ruiken.

Zo zie je beter wat ik met sommige dingen bedoel ; indien je die foto's wilt geef je eens je mailadres dan stuur ik de foto's op samen met een heel gedetailleerde beschrijving zoals ik het deed voor mij.

Van een langwerpige lap tot een kledingstuk

En toen kon de shrug vorm gaan krijgen, als je het al vorm kunt noemen want het is en blijft een veredelde gebreide of gehaakte lap.

Zo jammer. Geweldig vest. Daarna aan het begin en aan het einde van de nld zowel heen als terug 3 steken recht zodat het mooi recht blijft.

Eigenlijk ziet het er best een beetje vreemd uit vind je niet. Harstikke bedankt voor delen van dit patroon, shrug breien grote maat. Hierna brei je nog 9 rijen retour trein den haag antwerpen volg je de rechtse of de averechtse van de vorige rij. Veel plezier. Samen met haar besluiten we dat ik inderdaad bovenstaand patroon ga gebruiken maar er dan een kabel in ga breien!

Mega Shrug

SisterS Point Grido bolero. Hallo even een vraagje mijn lap is klaar nu de mouwen er in,maar waar moeten die nu aan de boord kant of aan de dichte kant bij het dubbel vouwen hoop dat je dit snel leest dan kan ik verder djw.

Nu u het schrijft vraag ik het mij ook af of het vest niet steeds van je schouders glijd of misschien leest iemand dit die hem al maakte en kan die tips geven ; Ik zelf ben bezig met hem te breien met royal breigaren van Zeeman bollen van gr ; m ; 0,99 ct ; ik wilde hem eerst eens uittesten in goedkopere wol ; ik heb wel nog geen idee hoeveel bollen ik ga nodig hebben maar in Zeeman zijn ze heel soepel en mag je de overschot van volle bollen teruggeven ; mits voorleggen van je kassabon ; Ik vind deze wol wel heel zacht ;Die van u ken ik niet ; Ik brei met naalden nr 5 en was eerst begonnen met steken maar in deze wol kwam ik veel te smal uit ; nu ben ik opnieuw begonnen met steken en dat ziet er veel beter uit ; ik heb dan ook 22 kabels ; en mijn boord is 1 R -1 AV en dit 5.

Aan elkaar mazen dit dus beide kanten en dan rondom steken opnemen voor de rand? Groetjes Anneke, shrug breien grote maat.

Een shrug breien: zo doe je dat. Laat je het eens weten via deze weg ; ik shrug breien grote maat er naar uit Veel succes!!!. Deze prikt niet, dikke darm stoma verzorgen mag ik vragen hoeveel en welk garen je hiervoor gebruikt.

Ben al een eindje op weg en dus reuze benieuwd naar het vervolg. Na een gehaakte muts en sjaal en een genaaide carnavals jas vroeg ze me nu of ik een soort vest maar zonder de bontachtige rand voor haar kan breien: een shrug. Soft fleece bolero or bed jacket. Hallo, zeker niet aan de binnenkant.

Kabels verdelen

Gemaakt van zacht viscose-mengweefsel voor hoog draagcomfort. Hallo ; ik hoop dat ik nog een antwoordje kan krijgen want als ik naar de laatste reactie kijk is dit wel al een tijdje geleden Ik heb de breimicrobe te pakken gekregen en ben dan maar eens begonnen met het breien van deze shrug ; ik heb het wel een beetje moeilijk hoe aan de mouwen te beginnen en het dichtnaaien.

Ik vind het in ieder geval plezant en wil hiermee Angelique ook bedanken om dit door te geven ; Hopelijk leest ze dit nog eens! Hiervoor heb ik mijn arm opgemeten en deze afmeting afgeteld aan het boordje van de shrug.

Ben je shrug breien grote maat zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Hallo even een vraagje mijn lap is klaar nu de mouwen er in,maar waar moeten die nu aan de boord kant of aan de dichte kant bij het dubbel vouwen hoop dat je dit snel leest dan kan ik verder djw! Dit vest, ook wel een shrug genoemd.

  • Teoman 11.10.2020 07:38

    Mijn lap is dan ongeveer 88 cm hoog en ongeveer 1. Zo niet dan roep maar ik zal de reacties nu in de gaten houden Groetjes Angelique.