Rondreis scandinavie met eigen auto

 • Abonneren
 • Aandeel

Duik in de fascinerende geschiedenis van Noorwegen tijdens een bezoek aan Akershus: een oud fort dat aan het prachtige water van Oslo staat.

Bekijk ons aanbod.

Bij de lange versie verblijf je ook nog op het eiland Bornholm. Ik ben heel weinig in Scandinavie geweest, dus dit lijkt me een super mooie route! Korte reis Boekbaar Tijdens deze autorondreis van TUI kom je in hoofdsteden Stockholm en Oslo, kun je vissen op het Vättermeer en rij je van het glooiende Zweden naar het ruige Noorwegen met de Hardangervidda en de Sognefjord. Er zijn 50 tolstations in Noorwegen. Via de Zweedse bergen reis je verder naar het arctische eiland Sommarøy en dan naar Senja, Andenes, de Vesterålen, de Lofoten en de Bodø-archipel.

Je laatste verblijfplaats is Voss Resort Bavallstunet in het fjordengebied.

Niet alleen deze wijk is het bezoeken waard tijdens een stedentrip Stockholm, rondreis scandinavie met eigen auto. Tijdens deze reis van Voigt Travel vlieg je naar het noorden en ga je vervolgens met een huurauto op pad! Je kunt deze rondreis ook omgedraaid maken. Hier wacht de ferry naar Stavanger of Bergen op je. Kampeer Avontuur 15 dagen Noord-Noorwegen en Lapland maakt het mogelijk om te kamperen in Noord-Noorwegen en Fins Lapland zonder dat hele eind te rondreis scandinavie met eigen auto rijden Deze reis van Voigt Travel regelt je vlucht Rotterdam-Rovaniemihuurauto en kampeeruitrusting.

Alle vertrekken nu per Top Class touringcar Rondreis door Noorwegen Inclusief boottocht door de Geirangerfjord 11 dagen.

Dit is de laatste etappe van mijn rondreis door Noorwegen, Zweden en Denemarken. Daarna is het tijd voor de Noorse fjorden.

Auto rondreis Noorwegen

Geen probleem, want er valt genoeg te zien. Ontdek alle hoogtepunten van Noorwegen in eigen tempo Op avontuur langs de Trollstigen en de Atlantic Road Geniet van adembenemende panorama's en ruige natuur 15 dagen. Maak je met eigen vervoer een rondreis door Noorwegen, Zweden en Denemarken, dan kun je in één dag naar Kopenhagen rijden. Huurauto: Voor een huurauto adviseer ik altijd te boeken bij Sunny Cars. Een redelijk betaalbare optie is bijvoorbeeld het Långholmen Hotell , dat is gevestigd in een oude gevangenis.

 • Vanuit Kopenhagen is het maar een klein stukje rijden naar Zweden en daarvoor moet je de beroemde  Øresund Brug oversteken.
 • Een plekje voor de tent vinden is geen probleem in de Lapse wildernis. De auto laad je vol met je eigen spullen.

Vertrek binnen een periode, rondreis scandinavie met eigen auto. In het oosten van de stad is het mogelijk om rond te wandelen op het natuurrijke eiland Djurgrden. Je kunt een bezoek brengen aan de kathedraal en een rondje lopen door het oude centrum, maar ook prima als je hier alleen aanschuift voor fika.

Kies een datum. Per huurauto maak je een mooie rondreis door Zweden.

Tips voor jouw vakantie naar Noorwegen

Je verblijft in Dalarna ook wel Zweden in het klein en rijdt dan richting westen, naar Oslo en de Noorse fjorden. Na een bezoek aan de Noordkaap zak je via de Lofoten en de Noorse fjorden weer af. Kopenhagen is een hippe, creatieve stad en ik raad het aan om hier in ieder geval twee nachten te plannen.

In het vroege voorjaar kan het openstaande boetes cjib schiphol dat verschillende bergovergangen nog niet open zijn, waardoor u moet omrijden. Tijdens deze autorondreis van TUI kom je in hoofdsteden Stockholm en Oslo, dus daar wil je de tijd voor nemen. Het is een route van grofweg kilometer, kun je vissen op het Vttermeer en rij je van het glooiende Zweden naar het ruige Noorwegen met de Hardangervidda rondreis scandinavie met eigen auto de Sognefjord.

Tijdens een rondreis Scandinavi is dat namelijk goed mogelijk. Zelfs je favoriete fles wijn of bier kan mee.

Imposante bergen, helderblauwe fjorden en ongekende avonturen

Tijdens een verblijf in een knusse chalet kijk je uit over prachtige, blauwe meren of word je omringd door de imposante bergen die dit land rijk is. Bij de autotours is wel eens gekozen voor een toeristische, extra mooie route die soms langs tolwegen gaat.

Ook een dagje Legoland behoort tot de mogelijkheden!

Met onze fly drives ligt Noorwegen aan je voeten. In welke tijd van het jaar is deze rondreis geweest. Ontdek alle hoogtepunten van Noorwegen in eigen tempo Op avontuur langs de Trollstigen en de Atlantic Road Geniet van adembenemende panorama's en ruige natuur 15 dagen! Na rondreis scandinavie met eigen auto nachten je eigen plan trekken keer je weer terug naar Rovaniemi voor de terugvlucht.

Zij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in rondreizen door Scandinavi. Rondreizen in Noorwegen. Rondreis Noorwegen Oostland.

Het schitterende natuurwonder van Noord-Europa

Bekijk de reis Nederlandse sporen langs de Oostzee bij Pharos Reizen. Parkeren op straat in Kopenhagen is afgrijselijk duur, maar het hippe CPH Studio Hotel is een van de weinige hotels die gratis parkeergelegenheid aanbiedt.

Een echte hytteferie zoals de Noren dit doen!

Het schip brengt u naar de voet van het natuurwonder Preikestolen dat op meter boven het immense fjord uitsteekt. U rijdt over de mooiste routes van Noorwegen en verblijft in goede sfeervolle hotels. Uw achternaam verplicht.

 • Anandi 14.10.2020 13:33

  Het schip brengt u naar de voet van het natuurwonder Preikestolen dat op meter boven het immense fjord uitsteekt. In de omgeving is het bovendien prachtig fietsen en wandelen, en als je van wildkamperen houdt moet je zeker een mooi plekje langs de oevers opzoeken.

 • Bonno 13.10.2020 08:30

  Alleen al het rijden langs het water en tussen de torenhoge bergen is een avontuur op zichzelf. Je eerste nacht onder de middernachtzon beleef je in Björkliden.

 • Linn 15.10.2020 05:57

  Indien u van de hoofdroute afwijkt treft u met name in de berggebieden regelmatig tolwegen aan; het zijn meestal verharde wegen, schitterend gelegen, maar soms van slechte kwaliteit, d.