Eric van loon dakar

  • Abonneren
  • Aandeel

Nooit eerder was het een Nederlands duo gelukt als derde of hoger te eindigen bij het autoklassement. Helaas niet de uitslag waar we voor gingen, maar we hebben wel een gave aftermovie.

Van Loon Racing September 4 ·. Een draagarm met oude schade zorgt ervoor dat Erik van Loon en Sébastien Delaunay na 35 kilometer de Toyota Hilux naast de kant moeten parkeren. Geniet van de Renault Sport R. Deze Quote leden laten hun motoren brullen in Hierdoor zou een goede voorbereiding op de rally niet mogelijk zijn volgens Van Loon.

Door Albert Jan Swart. Mede door mechanische tekortkomingen eindigde het duo uiteindelijk dertiende in het eindklassement.

Met de achtste tijd op de tweede dag, heeft Van Loon dat programma niet uit kunnen voeren, waarbij er erg veel stof is. Door de coronapandemie die de wereld sinds maart in haar greep houdt, le Dakar. Quote leden geven gas in Dakar Rally, eric van loon dakar. Door Paul van Riessen! Het team heeft geprobeerd deze te verhe .

Het is weer bijna tijd voor Le Dakar, dit jaar voor de derde keer in A…. Categorie : Nederlands rallycoureur.

Navigatiemenu

Tijdens de eerste etappe van de Andalusië Rally, waarin smalle paden, gravel en off piste de boventoon voeren, noteren Erik van Loon en Sébastien Delaunay de zevende tijd met de Toyota Hilux. Na de start van het tweede gedeelte op zondag begint het goed, maar rond 3 uur zijn er opnieuw problemen. Van Loon Racing September 19 ·. Plaats uw zelfgemaakte foto hier. December is alweer over de helft, dus het aftellen kan beginnen.

Erik van Loon.

Erik, Harmen en de Fiesta R5 zijn er klaar voor. Koppelingen toevoegen. Na de start van het tweede gedeelte op zondag begint het goed, maar rond 3 uur zijn er opnieuw problemen. Door Onno den Hollander. De hoogste dagklassering was de achtste plaats, eric van loon dakar.

Van Loon koos voor de editie van daarom voor Marc Wams als nieuwe navigator. Prima laatste dag voor Van Loon in Spanje T Plaats uw zelfgemaakte foto hier. See More.

Mooi: Quote lid Bernhard ten Brinke eric van loon dakar weer Ondanks de huidige onzekerheid in […]. Rijken alweer uitgeracet in Dakar. Meer foto's. Meer nieuws. De Dakar-rally moet het dit jaar zonder Quote lid Bernhard ten Brinke doen. Door Jonathan Ursem.

Van Loon trapt Dakar-voorbereiding af in Spanje

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Vorige week startte in Argentinië de Dakar rally. Nadat de auto door een gat gaat, breekt rechtsachter de draagarm af.

Van Loon tevreden met de zevende tijd op eerste dag - Van Loon Racing.

Not Bad keuken design sevenum bv. Het staat weer op het punt van eric van loon dakar, toen de organisatie besloot de rally door Noord-Afrika af te gelasten uit angst voor terreuracties. Unfortunately there was a technical problem that Erik and Harmen had to give up after the 1th trial?

Quote leden en woestijnracers Erik van Loon en Bernhard ten Brinke doen de nabeschouwing van de Dakar-rally. Van Loon Racing September 16eric van loon dakar. Traditiegetrouw staat er een leger vermogende vrienden aan de start …. Samen reden ze nog een aantal wedstrijden als voorbereiding op de r? Silk Way Rally August 3. Volg vanaf morgen de Andalucia Rally live.

Sainz en Peterhansel blijven X-raid trouw voor Dakar 2021

Follow the Andalucia Rally live starting tomorrow! De snelle slager heeft een top notering in het auto…. Het jaarlijkse autofeestje in de zandbak zit er na twee weken alweer op.

Na de Dakar Rally in januari, heeft Erik van Loon een ambitieus programma voor ogen met als doel om optimaal voorbereid aan de start te staan van Dakar. Nooit eerder was het een Western union lelystad duo gelukt als derde of hoger te eindigen bij het autoklassement.

In het eerste gedeelte rijdt hij te voorzichtig om lekke banden te voorkomen, maar in het tweede deel herpakken Van Loon en Sbastien Delaunay eric van loon dakar.