Blof regent harder dan ik hebben kan lyrics

 • Abonneren
 • Aandeel

Naast dat het goed klinkt, zegt Peter hierover:. Hoogste positie s in de hitlijsten.

Bij de uitreiking Lennaert Nijgh Prijs beschrijft hij het als volgt:. De uit Zeeland afkomstige band brak door met het gevoelige Liefs Uit Londen. De uitdrukking is de combinatie met regen inmiddels ontstegen. Maar dan zegt oom: Och kom, och, kom! Niets is mooier dan met jou het land doorkruisen Op mistroostige plekken je bij me te hebben En te zien dat het goed is, te zien dat we bruisen En met wodka en met bokking Tussen reddingsbanden Zoutelande — BLØF feat.

Kartoffelschnaps en bockwurst! En verder krijgen z'alle dwaze dingen terug die ze mij te veel geleerd hebben die tijd.

Waarom nou juist Zoutelande vraag je je misschien af. Maar is dat erg. Hi Music Lover. Als verjaardagscadeautje voor Paskal schreef Bas het liedje Barcelonaeen eerbetoon aan hun overleden vriend en een beschrijving van het gemis dat hij achterliet.

En dan heb ik nog een stuk of wat vriendinnen, die welopgevoed en zeer verstandig zi.

Wat ik ook opvallend vind, is dat het liedje bekend staat als lofzang , maar eigenlijk best wel wat kritische woorden over de geboortegrond van de Zeeuwen bevat:. Ze hebben zelf, van eikehout daar in de boom een huis gebouwd, ze wonen er al jaren.
 • En dan heb ik ook nog enkele goede vrienden maar die hebben al genoeg van mij gehad.
 • Real time updates, cryptocurrency price prediction

In the Know

Verder niets, er zijn alleen nog een paar dingen die ik hou omdat geen mens er iets aan heeft. Categorieën : Single uit Nummer van Bløf. De 30ste verdieping was voor mij niet hoog genoeg Ik keek uit over de stad, over het water Ik zocht naar iets van jou, maar vond alleen iets van mezelf Het zei me niets, dat was voor later. Maar ze tonen niet de zouteloze praatjes die een kind opvoeden in eer en deugd.

Deze beelden worden afgewisseld met zwart-wit materiaal van diezelfde mensen inclusief Jakobsen in een melancholische setting, terwijl ze de tekst van het nummer playbacken. Verder luisteren Voor de liefhebber! Ik at op straat En dronk door diepe dalen Liet me rijden door de stad Langs de hoeren en de kroegen en de havens Van noord naar zuid, maar nergens iets te halen En ik wist dat ik voorgoed veranderd was En er was niets in Barcelona, niets in Barcelona Er was niets in Barcelona, niets in Barcelona Barcelona — BLØF.

 • Het overlijden van Götte viel de radiomakers en hun luisteraars "Harder dan ze hebben konden". En dan heb ik nog een stuk of wat vriendinnen, die welopgevoed en zeer verstandig zijn, en waarmee je dus geen donder kunt beginnen, maar misschien krijgt iemand anders ze wel klein.
 • Show more similar songs Benieuwd naar de verhalen van andere Nederlandse top-artiesten?

Ik was dat wijsje nooit vergeten. Niets Dan Dit Na een week tipparade komt het nummer direct in de Nederlandse Top 40 terecht, waar het uiteindelijk tot de elfde plaats komt.

Share on Facebook. Zelf ben ik helaas een keer te veel bedrogen maar wie het eens proberen wil, die mag.

Letra de canción de Harder Dan Ik Hebben Kan de Blof lyrics

Welk liedje uit het enorme repertoire van BLØF is nou een terechte nummer 1? De zoute zee slaakt een diepe zilte zucht Boven het vlakke land trilt stil de warme lucht Hey, iemand slaat soms onverwacht maar zeker op de vlucht Alarmfase 2 is hier nauwelijks nog berucht. Het is niet het grote Frankfurt, want daar [in Frankfurt Oder] wil je helemaal niet dood gevonden worden. Volgens de taalvirtuoos is de Nederlandse taal niet alleen een communicatiemiddel, maar heeft een levensgrote waarde.

Maar dat was niet de enige keer dat de mannen elkaar een zelf-gecomponeerd, persoonlijk cadeau gaven. Aan mijn vrienden laat ik gaarne het vermogen om verliefd te worden op een meisjeslach. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. De 30ste verdieping was voor mij niet hoog genoeg Ik keek uit over de stad, over het water Ik zocht naar iets van j. Naast de hoge pieken!

Verder luisteren

In het juryrapport werd de kracht van Peters lyrics als volgt samengevat:. Niets Dan Dit Maar die invloed gaat verder dan de uitgebrachte muziek alleen, sinds organiseren ook ze jaarlijks een eigen festival aan de Zeeuwse kust; Concert At Sea.

 • Hun toenmalige Label Manager wist ze te overtuigen om het toch als single uit te brengen en de rest is geschiedenis.
 • Jij moet ook altijd vitten.
 • Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft.
 • Verder luisteren Voor de liefhebber!

Voor mijn neefje zijn mijn onvervulde wensen wel wat kinderlijk maar ach ze zijn zo diep! We zetten de meest opvallende liedjes van ras optimist Guus Meeuwis op een rij en doken in de grootste hits van rockchick Anouk. Met als ultieme dieptepunt 17 maartdat hij schreef naar aanleiding van de val van The Entertainment Group. Ik ben Marjolijn Winten en hier ga ik op zoek naar de verhalen in- en achter muziek. Waar ik te veel dronk om een vrouw te imponeren en daarna de klappen kreeg waarom ik vroeg?

Nu bleek het ineens op deze tekst te passen. Ook vertelde Marco Borsato mij in een openhartig interview het verhaal blof regent harder dan ik hebben kan lyrics Mooide boompje in pot voordeur dat drummer Chris Gtte omkwam bij een verkeersongeluk. Kartoffelschnaps en bockwurst.

Op 18 januari werd door Dikke Van Dale -hoofdredacteur Ton den Boon bekend gemaakt dat de uitdrukking "harder dan ik hebben kan" zou worden opgenomen in de nieuwe editie van de Dikke Van Dale.

Maar onthou het wel,ik zal geduldig wachten tot ik lach omdat jij ook belazerd wordt. De kinderen willen toch niet weg Het is nogal niet heerlijk, zeg, dat klauteren in die takken! Het liedje dat voor de grote doorbraak van de band zorgde, Liefs Uit Londen , was bij de band eigenlijk helemaal niet favoriet.

Ik was dat wijsje nooit vergeten. M'n vriendinnetje, toont Paskal Jakobsen die het nummer zingt terwijl hij wordt gezoend door diverse andere mensen. De videoclip van het nummer, ik laat jou alle nachten dat ik tranen om jou ontrouw heb gestort.

 • Gineke 01.10.2020 15:46

  Verder luisteren Voor de liefhebber!