Anti slip strips voor trappen

 • Abonneren
 • Aandeel

Een verwijderbare anti slip trap strip is een antislip tape. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Nú met afstandhouder!

Emutiya 18 september Ik raad dit product aan. Daarom leveren wij geen alcohol doekjes mee. Got it! Makkelijk en mooi, renoveer die trap zelf en bespaar. Met een antislipstrip op traptreden krijgen je voeten veel meer grip op een gladde ondergrond.

Het is mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een sample te ontvangen van het door u gekozen trapprofiel.

Informatie pagina's. Hoeveel mag het kosten. Bekijk dit product. Voor zowel jezelf als je medebewoners. Voor huisdieren kan een antislip tapijt ook heel handig zijn.

Gerrit53 Varsseveld 8 januari Ik raad dit product aan. Wil je de trap strip voorzien van een ronde uiteinde, of wil je de antislip tape smaller maken, met het speciale gereedschap  van antisliprubbertape is dit heel goed te doen.
 • Let op met het reinigen van de treden met bijvoorbeeld alcohol doekjes!
 • Welke op uw trap? Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Productspecificaties

Als je je trap voorziet van antisliptape voor trappen zijn de traptreden veel minder glad. Zijn sleuven al in de traptreden aanwezig? HenJor Hattem 29 januari Ik raad dit product aan. Wil je een opvallende strip op je traptrede, kies dan voor de gele of de geel-zwart gestreepte tape.

Zelf aan de slag!

Aanbreng instructie. Tesa Anti-Slip Tape - Transparant - 5 m x 25 mm Verder verkopen wij antislip schuimmatten? Sinds werken monteurs van Antislipstrip. Retourneer je aankoop binnen 90 dagen.

Productbeschrijving

Ookal woon je in een rijtjes huis, de woningbouw trap heeft ook een groot potentieel om mooi te worden! Maar de tape gaat mee zolang de treden goed geschilderd zijn. Antisliprubbertape is zo'n duurzaam product.

Verkoop door Buurs. Complete sets. Filter close. Vooraf ontvet en goed laten drogen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Wat is een antisliprubber?

Speciaal ontwikkeld voor gladde traptreden. Zodra de mat nat wordt, wordt de ondergrond stroef en zal deze je de juiste grip geven. De oude eraf gehaald en deze erop geplakt, dit viel enorm mee. Inclusief een montage instructie, geschreven door de professionals van Antislipstrip. Een groot voordeel als je bij ons besteld is:.

Anti slip trap tape met de kwaliteit van een strip. PascalB 23 april Ik raad dit product aan. Zo'n antislip schuimmat voelt zacht aan kun je in bad of in de douche leggen. Breed: 2,5mm   Diep: 8mm. Hoe breng je deze antislip trap strip aan en moet je niet handig zijn hiervoor, anti slip strips voor trappen.

Een sleuf wordt in de traptreden gefreesd. Ikea wandmeubel besta keurmerk. Tesa Anti-slip Tape 7. Simpel aan te brengen.

Antislip tape

Besteed dan het werk uit. Daarnaast ontvang je bij je bestelling een korte en krachtige montage-handleiding. Dezelfde antislip onderleggers worden gebruikt in de kofferbak of laadbak van de auto. Afstandhouder© 3,

Het is mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een sample te ontvangen van het door u gekozen trapprofiel. Nooit meer uitglijden of struikelen dankzij deze zelfklevende antislip trap strip. De geribbelde bovenzijde van de antislip tape en het opstaande randje op de trap zorgen voor de antislip werking.

 • Sefanja 15.03.2021 11:17

  Cookies uitschakelen Accepteer cookies. Dan is de maat van de sleuf leidend.

 • Ferenc 17.03.2021 17:16

  Bestel antislip trap tape nu voordelig online!

 • Gilano 16.03.2021 07:35

  De RVS trapstrip is geschikt voor toepassing in huis of kantoor. Dan raden wij het Startpakket antislipstrip aan.