Workshop bloemen maken van fondant

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je hier vragen over, stuur ons dan even een email. Door het jaar. In de 2 lessen daarna geen we veel verschillende bloemen spuiten met Royal Icing.

Vanaf 2 personen is het al mogelijk om bij ons te boeken wanneer het jullie uitkomt. Tijdens de workshop gaan we ze vullen en daarna bekleden met marsepein of fondant. Deze gaan we eerst oefenen en daarna meteen toepassen op de cupcakes.

XXXL Roos:. Jullie leren een taartje vullen, bekleden en decoreren.

Cupcakes Traktatiepakketten Koekjes Cake Pops. Workshop bloemen maken van fondant dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. Duur ongeveer 3 uur. Ja na heel veel vragen hebben wij hem ingepland, de workshop macarons.

Basistaart workshop:  Maandag 9  december om. De instructrice leert je hoe je zelf een taart kan ontwerpen en geeft je het vertrouwen om je taart zelf te decoreren met een prachtig eindresultaat.

Tijdens deze cursus leer je hoe je zelf icing kunt maken en kleuren en hoe je een taart in de icing zet.

Fondant rozen maken

De workshop is bedoeld voor iedereen die het bekleden van een taart met suikerpasta al 'geoefend' heeft. De workshop duurd 2. U leert de basis voor het bewerken van chocolade en we maken 2 vullingen. Meest verkochte bakvormen. De spuitmondjes die we gebruiken, mag je mee naar huis nemen.

Workshop Strak afsmeren met Ganache. Bruidspaar boetseren Tijdens deze workshop leer je een echt bruidspaartje te boetseren van fondant en marsepein.

  • De taart decoreren we daarmee en met snoepjes, koekjes enz. Indien u wilt meedoen aan één van onze workshops vult u dan s.
  • Workshop Bruidstaart Leer in deze workshop een echte bruidstaart te maken, dit kan ook op dummy. Samen met je klein kind een leuke middag creatief?

Met Moddeling Chocolate maken we mooie eenvoudige roosjes om de taart mee te decoreren. Witte fondant Gekleurde fondant Gum paste. Workshop bloemen maken van fondant deze workshop leer je een echt bruidspaartje te boetseren van fondant en marsepein.

We gaan ze decoreren met verschillende molds, uitstekers en tools. Zelf taart maken.

Nieuwste Thema's

Onze Gegevens. U kunt zich opgeven via info taartschuur. Tot die laatste categorie behoort de grote roos die wij gaan leren maken tijdens deze workshop.

Op deze pagina vind u de beschrijving van de cursusinhoud van de wiltoncursus? U wel. Workshop cupcakes over de top, we gaan verschillende cupcakes opspuiten en decoreren.

We gaan een taart 12 personen open snijden en vullen; maskeren afsmeren met een crme en bekleden met fondant. Heb je een vraag over deze workshop, stuur ons dan even een email. Blanke marsepein Gekleurde marsepein. Na de workshop krijgt iederen zijn cupcakes mee naar huis, de workshop duurdt 2, workshop bloemen maken van fondant.

Zelf fondant rozen maken

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket t. De cupcakes zijn al gebakken maar jullie krijgen een duidelijke uitleg over hoe je de mooiste en lekkerste cupcakes kan maken. De spuitmondjes die we gebruiken, mag je mee naar huis nemen. Zo leer je rol roosjes te maken, rozen met een uitsteker en gumpaste rozen.

In deze workshop leer je verschillende spuittechnieken! In deze workshop gaan we 6 cup cakes decoreren, om te delen met familie en vrienden. Na deze workshop kunt u een taart ontwerpen,super strak bekleden en stapelen.

De Wilton Method Gum Paste and Fondant Course wordt aangeboden met een cursusboek waarin stap voor stap de anthony kruijver fitness youtube worden weergegeven zodat men thuis een handig naslagwerk heeft.

De workshop duurt de hele dag en daarom workshop bloemen maken van fondant er een lichte lunch door ons verzorgd worden. Uiteraard neemt u uw eigen creatie mee naar huis, dit kan met behulp van verschillende technieken. Spekkiestaart Taart voor kleuterjuf gedeeltelijk afgewerkt met Spekkies.

U gaat met een mooi geheel naar huis! Workshop Basis taart   In deze workshop leer je de basis van het taart decoreren. Maar het belangrijkste is dat je ook cupcakes leert te maken zonder uitstekers zoals de dieren, strikken en rozen. Als het om een specifieke workshop gaat, vermeld dit er dan even bij.

We gaan deze afwerken met een lekkere chocoladecup of met fondant en bovenop met een luchtige crme-au-beurre. Wat voor hulpmiddelen we gebruiken tijdens de les krijg je natuurlijk ook mee naar huis om thuis net z'n strakke taart te kunnen maken.

Electrische apparaten.

  • Ilya 18.01.2021 15:58

    In de 2 lessen daarna geen we veel verschillende bloemen spuiten met Royal Icing.