Winx club afleveringen lijst

  • Abonneren
  • Aandeel

Unknown 25 augustus om Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium! Orion's Secret.

Samen vormden de meiden een vriendinnengroep: de Winx. Grounded aka Friends in Need. Het vijfde seizoen had eerst in première op 26 augustus in Amerika en op 16 oktober in Italië onder de naam "Winx Club: Beyond Believix". De Winx vinden de laatste fee op Aarde. Ik ben een Fee" "The Huisdieren Pursuit". Anoniem 4 januari om

Bloom's Challenge. Hoi Anoniem, Wij hebben dit niet eerder meegemaakt. The Fairy Hunters a. Het seizoen afgesloten in Itali en in Europa op 4 augustus.

The power within a.

Legendary Duel.
  • Mission for The Prime Stars.
  • Om dit nieuwe kwaad te verslaan krijgen de Winx toegang tot de Enchantix , de grootste kracht die een fee zou kunnen hebben.

Navigatiemenu

Unknown 31 december om De Digmole de Winx show Faragonda zegt dat het gebonden met de Alfea directrice, maar Faragonda heeft vage herinneringen over.

Breaking the Mark. Unknown 23 februari om Na haar te redden, Stella biedt Bloom de mogelijkheid om de Alfea College bij te wonen voor feeën.

  • Faraway Reflections.
  • Written in The Stars.

Fear in Pixie Village. Met z'n vijven gaan ze naar da stad Magix om hun kennismaking te vieren maar in Magix zijn ook de 3 gevaarlijke heksen, winx club afleveringen lijst. Hij wordt verbannen naar de vergetelheid. Een duel tussen Bloom en de Winx optreden, terwijl Sky en de specialisten komen.

Back to Solaria. Anoniem 4 november om The Sparx Festival.

Definities die `List` bevatten:

The Fall of Tritannus. Bloomix Power. Seeking the Truth.

Dit seizoen voor het winx club afleveringen lijst in premire op 21 september in Itali en op 3 oktober concludeerde het Engels dub debuteerde op Nick Jr! Ik ben echt zo benieuwt. En heel seizoen 7. Zo blijken haar Aardse ouders adoptieouders te zijn. Reaching for the Sky aka Crypt of the Codex.

Deze woorden beginnen met `List`

The power within a. Hoofd artikel: Winx Club seizoen 3. Zo blijken haar Aardse ouders adoptieouders te zijn.

Nu Darkar alle vier stukken van de Codex heeft, ontdekt hij dat hij Blooms drakenvlam nodig heeft om de ultieme macht van de Codex te kunnen bemachtigen en bedenkt een plan. De vloek van Sirenix wordt verbroken en hierdoor wordt Daphne weer een winx club afleveringen lijst met een fysiek lichaam.

Back to Solaria. Lost in a Droplet, winx club afleveringen lijst. De Winx Club moet zoeken naar Eldora.

Ze worden verslagen door de Winx en worden naar het strafkamp Lichtrots gestuurd. A Virtual World a! Valtor's Plan.

In Engeland worden beide versies uitgezonden. Op een dag komt er een nieuwe fee genaamd Layla uit het bos gelopen; zij is ernstig uitgeput en valt flauw recht voor de ogen van de Winx. Back to Solaria.

The Kingdom of Diamonds. Netwerk of omroep. De Winx Club tegenkomen wild magie voor de eerste keer.