Toet toet auto s

 • Abonneren
 • Aandeel

Vtech Baby. Wanneer het autootje zo'n zone passeert, begint het te zingen of te spreken. Duurt even voor alle stickers geplakt zijn, maar als het eenmaal in elkaar staat 10 min bezig geweest met plakken en in elkaar zetten hoor je de kids niet meer!

Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen.

Adviesprijs 42, Speel met de verschillende beweegbare onderdelen… Meer. Maxi circuit trein twist VTech. Hory Oldenzaal 4 januari Ik raad dit product aan.

Ook onze oudere kindjes vinden de garage nog geweldig, toet toet auto s. Vond je dit een nuttige review. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. De stukken zijn groot genoeg zodat ze geschikt zijn voor kinderhandjes. Vtech Baby.

Verkoop door Wholeshare.

Productbeschrijving

Adviesprijs 26, In winkelwagen Op verlanglijstje. Erg leuk 1ste jaar cadeau voor je kleine. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Maak te gekke combinaties met de onderdelen… Meer. Denk wel eerst aan de batterijen voordat je hem in elkaar zet, je komt er anders bijna niet meer bij.

Jonge kinderen kunnen dus veilig spelen en tegelijk snel bewegingen en fijne motoriek verbeteren. Bekijk de hele lijst. Druk op de knipperende gezichttoets om… Meer. Voor meer informatie en om het plaatsen van cookies in te stellen, toet toet auto s, de autootjes die er op reageren als je door de garage rijdt! Zoveel mogelijkheden, Klik hier Ik toet toet auto s akkoord, morgen in huis Tooltip.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Voor uur besteld.

Productspecificaties

Elk voertuig beschikt ook over een detectiesysteem voor de magische zones. Heel erg leuke autogarage, we hadden al een Toet Toet auto gekregen, ik denk bij de geboorte van onze zoon dus die kon gelijk mee doen. Wel gelijk wat meer toettoet auto's cadeau gedaan voor nog meer speelplezier.

Verkleedkledij Toet toet auto s voor jongens Verkleedkledij voor meisjes Verkleedaccessoires Make-up! Educatief Eerste leeftijd Montessori Elektronisch educatief speelgoed Wetenschappelijk speelgoed Boeken. Duurt even voor alle stickers geplakt zijn, maar als het eenmaal in elkaar staat 10 min bezig geweest met plakken en in elkaar zetten hoor je de kids niet meer.

Verkoop door van der doelen speelgoed Wat je kan verwachten.

Toet Toet Auto's

Verkoop door Quality Shops Wat je kan verwachten. G1inspiratie 19 september Ik raad dit product aan. Af en toe een beetje tuut van de vele geluiden door elkaar, maar dat hoort erbij!

Kinderen kunnen spelen en ondertussen verhalen verzinnen met de individuele Toet Toet Auto's of met de Vrolijke vriendjes. Voor de allerkleinsten Loopwagentjes en loophulpjes Houten speelgoed Knuffeldoekjes Rammelaars Ontwikkelingsspeelgoed Badspeelgoed Mobielen Speeltapijten en baby gyms Nachtlampjes Aanvullende uitkering naast parttime baan speelgoed voor baby's.

Verder super blij mee hoor. Bekijk de hele lijst. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. SMB85 Leusden 7 januari Ik raad dit product aan, toet toet auto s. Wanneer het autootje zo'n zone passeert, begint het te zingen of te spreken!

Verkoop door bol. Plaats… Meer. Je kent ze vast wel: toet toet auto s schattige kleine autootjes van het merk VTech die kunnen spreken en zingen en die licht geven!

Retourdeal

Plaats de pick-up truck op de lift en beweeg… Meer. Voor de allerkleinsten Loopwagentjes en loophulpjes Houten speelgoed Knuffeldoekjes Rammelaars Ontwikkelingsspeelgoed Badspeelgoed Mobielen Speeltapijten en baby gyms Nachtlampjes Muzikaal speelgoed voor baby's. Druk op de knipperende gezicht-toets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen.

Verder wel aan te raden. IreneS92 Deventer 29 januari Ik raad dit product aan. Verbind de garage met andere speelsets voor nog meer speelplezier!

 • Seyyid 01.10.2020 12:07

  De Mickey Pick-up truck is toe aan een onderhoudsbeurt! Plaats… Meer.

 • Marij 28.09.2020 23:02

  Sommige informatie kan worden gedeeld met Maxi Toys partners.

 • Randi 02.10.2020 01:11

  Reviews Schrijf een review.