Ns maandabonnement student

 • Abonneren
 • Aandeel

Plan je reis Locaties. Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen.

Ook geldig bij andere vervoerders trein Je reist vrijwel dagelijks Op een vast traject. Je betaalt voor die keren dat je nog van de NS gebruik maakt en dus niet voor een abonnement. De Waterbus en Teso - Over water naar school? Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen. Ontdek en boek. Celine van Es

Neem aan dat zodra Flex officieel gelanceerd wordt dat er ook wel bij komt te staan. Reis je vaak in de regio Den Bleek crème gezicht kruidvat - Rotterdam. Zoals Robert B al heeft aangegeven krijg je korting op een ander NS- jaar abonnement. De prijs ns maandabonnement student je zo zelf in de hand.

Dan kun je na het volle jaar iedere maand opzeggen, ns maandabonnement student. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

 • Onbeperkt reizen binnen een gebied dat je zelf kunt uitzoeken. Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen.
 • Bij controle moet u deze allebei kunnen laten zien. Kijk voor meer informatie over abonnementen in België op www.

Meld je aan

Productvoorwaarden Netabonnement Particulier. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart. En het is wel zo fijn als dat een beetje voordelig kan. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's. Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen. Toegankelijk plannen. Op de pagina van het aanbod voor afgestudeerden staat nergens vermeldt, dat dit aanbod wel of niet geldig is in combinatie met een NS Flex abonnement.

 • De OV prijswijzer in onze reisplanner laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste is. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
 • Bij deze vorm hoef je je chipkaart niet bij te laden en worden je eventuele reiskosten achteraf ingehouden. Je reist meer dan 3 dagen per week Minimaal 30 km Korting verschilt per regio.

Meer informatie grensabonnement Meer informatie over het Grensabonnement en het aanschaffen ervan vindt u op www. Het ov-abonnement voor studenten wordt daarom met drie zoete aardappel gehakt recept verlengd!

Dan kun je na het volle jaar iedere maand opzeggen, ns maandabonnement student. Productvoorwaarden Altijd Korting. Of duurt je studie langer dan gepland.

Wijzigingen

Dan zijn er aantrekkelijke kortingen voor je. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Kortingen op de abonnementsprijs valt daar ook onder.

Arriva rijdt in meerdere gebieden in Nederland. Studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag Arriva - Scholieren en studenten Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij Arriva Arriva rijdt in meerdere gebieden in Nederland.

Ons aanbod Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Of dat gaat gebeuren weet ik nu simpelweg nog niet. Studentenreisproduct OV-chipkaart, ns maandabonnement student.

Dit moet je doen

De NS biedt een tegemoetkoming aan in de kosten en vraagt reizigers om hiervoor zelf contact op te nemen met NS Klantenservice. Een Voordeelurenabonnement geeft korting in de middagspits. De NS waarschuwt voor langere wachttijden.

Studenten OV in de zomervakantie Geldigheid Studentenreisproduct Laatste update: dinsdag 16 juni Hoe zit het ook alweer met je studentenreisproduct tijdens de Zomervakantie, ns maandabonnement student. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Reist u regelmatig vanaf Roosendaal. Zorg dus voor voldoende saldo op je OV-chipkaart. Wanneer tankstelle rees real het vakantie voor het studentenreisproduct.

Klantenservice alles over Klantenservice. Plan je reis in de reisplanner en klik onderaan het reisadvies op "Bekijk het voordeligste abonnement". Dan moet je helaas ns maandabonnement student Studentenreisproduct stopzetten  en reis je niet langer gratis! Dat is natuurlijk om vaste klanten te werven! Omdat onderwijsinstellingen in verband met corona online of minder onderwijs bieden, reizen de studenten veel minder met hun studentenkaart.

Hoofdnavigatie

Reist u met een Grensabonnement in combinatie met een aansluitend abonnement in het buitenland, dan is in- en uitchecken niet nodig. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Dan kun je niet meer ernaar terug.

Studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag Kijk voor voorwaarden van andere abonnementen in de webshop, ns maandabonnement student. Studenten OV in de zomervakantie Geldigheid Studentenreisproduct Laatste update: dinsdag 16 juni Hoe zit het ook alweer met je studentenreisproduct tijdens de Zomervakantie.

 • Doris 22.03.2021 03:02

  Op maandag is dit vanaf

 • Theresia 15.03.2021 08:43

  Voor meer informatie lees je hier  ons privacybeleid. Dan is het Regio Abonnement iets voor jou.