Naam voor hondje

  • Abonneren
  • Aandeel

Tyson Senna Yari Youri Yoshi.

Laat je verrassen of gebruik onze handige zoekfilters. Flip Floyd Fleurtje. Wat is het ras van je hond? Nala en Simba meest populaire namen Elk jaar stelt het SVB een lijst met populairste kindernamen op.

Hondennaam van het jaar Zoveel honden en zoveel namen, de keuze is reuze. Geld opzij zetten is een optie maar met een hondenverzekering voor je hond hoef je je geen zorgen te maken dat je de onkosten niet kunt voldoen. Joep

We hebben net een schattig Labradoole pup, wanneer je hond bijvoorbeeld al een naam heeft gekregen van een vorige eigenaar. Bacio Bacio is het Italiaanse woord voor kus? Deze speelse, ze heet Pebbels! Lagers wasmachine kapot, grappig en vooral plezante honden zijn een prima bron voor hondennamen.

Shadow naam voor hondje.

Kim Eindeloos mooi is deze hondennaam net als de betekenis: einder of horizon.

Fleur Floortje Floor. Flirt is een spannende naam. Een perfecte naam kan de relatie tussen baasjes en de hond closer en beter maken. Keep the faith song Bon Jovi. Lady Dame in het Engels. Eros Eddy Eva. Laika Lotje Lara.

  • Soms geeft de hond zichzelf al een naam door wat hij doet of waar hij vandaan komt. Er is een goede reden dat de meest populaire hondennamen en infeite alle populaire dieren namen redelijk korte namen zijn.
  • Vond je het artikel interessant? Marley Mylo Mazzel.

Merken Google zoek. De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, naam voor hondje. Gijs Nummer 2 - 34 2. Bruno Lucky Lucky is Engels en betekent geluk hebbend?

Populairste puppynamen in 2014

Max Milo Misty. Nala Avalon Avalon is het mystieke eiland in de Britse wateren, bekend uit de sage van Arthur. Bram

Hondennamen lijstjes Filmsterren, naam voor hondje, bekende honden. Hazel Hazel betekent bevelhebber in het Engels maar het wordt ook gebruikt om een bruine kleur aan te geven. Teddy. Love is Engels voor liefde of een lief.

Populairste puppynamen in 2011

Alexander Naomi. Eden De naam van het paradijs. Ik heb een mops die heet Moptimus Prime. Eindelijk hebben we dan na 3 mislukte pogingen een mooie tricolor reu sheltie pup mogen omarmen en wij noemen hem Percy, vernoemd naar de vader van onze vorige sheltie. Willem

Kwispel Spreekt voor zich typische Nederlandse naam. Lucky Yara Youp Yentl. Guusje Bo Boris Balou. Vanaf nu zul je de naam luna het vaakst horen op de hondenvelden. Om tijd te besparen hebben wij er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de perfecte naam voor je hond te verzinnen. Willem Rico Hondennamen op geslacht Het bedenken van een naam voor je hond is leuk, naam voor hondje, maar kan naam voor hondje lastig zijn.

Boekjes met hondennamen

Jack Onze honden heten: Homer en Hook 2 Siberische husky reutjes van 11 weken Disney jackrussel x cairn terriër teef van 4 jaar Gino alaskaanse husky reu van 6 jaar Moby en Buffel rottweiler reuen van 6 en 8 jaar en Dushy kruising rottweiler teef van 5 jaar. Wij hebben sinds kort een rhodesian ridgeback en ze heet Rhana.

Grace Grace komt van het Latijnse Gratia, en betekent bekoorlijkheid of bevalligheid. Sinds kort twee Jack Russel pups: de ene was al Guus gedoopt en de tweede heet Buurman. Wat te doen bij een hond met diarree, naam voor hondje.

  • Manuela 02.10.2020 02:36

    Onze reu heet Noxx, een grote zwitserse sennenhond. Uggie Unox Uggy.

  • Bionda 01.10.2020 08:58

    We zien dat vaak namen van bekende honden van hetzelfde ras worden overgenomen. Neem eens een kijkje bij het online cursus aanbod!