Mooiste plekjes van ardennen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het carnaval begint om middernacht op de vrijdag voor de vastentijd en duurt tot middernacht op vastenavond. Via het water kom je langs andere nabijgelegen dorpen en de gids aan boord kan je alles vertellen over de omgeving.

Een middeleeuws dorp met kronkelende straten, fotogenieke vergezichten, prachtige architectuur en gezellige cafés en restaurants.

Het circuit van Spa Francorchamps: 's werelds mooiste. Burcht van Logne In de 9de eeuw werd op de top van de heuvel in Logne een burcht gebouwd. Meer info op www. Stap in je wagen met onze autoroutes in de Belgische Ardennen. Plopsa Coo PlopsaCoo is het pretpark dat rond de beroemde waterval gebouwd is. In het middeleeuwse kasteel kan je een bezoekje brengen aan de verschillende kamers en de kerker.

Dat wordt het mooiste plekjes van ardennen als je even op bezoek gaat bij de familiale huisbrouwerij Brasserie de Bellevaux, Brune! Een forel zou de ring van gravin Mathilde boven water hebben gebracht. Deze straat is gedicht verjaardag opa en oma vinden het centrum van de stad.

Vooral in Luik is echt van alles te doen. Is dat de la Blon. Dit pad is 1,8 km lang!

Misschien wel het meest gefotografeerde plekje bij La Roche. In Rochefort kun je op de verschillende terrasjes en in de restaurants en cafés uiteraard proeven van dé trappist onder de trappistenbieren. Meer informatie voor je bezoek en tickets kan je vinden op de website.

Daal af in de grotten van Hotton

Gedurende de dagen met mooi weer kunnen bezoekers het roofvogelspektakel aanschouwen of een bezoekje brengen aan het middeleeuws weekend dat plaats vindt gedurende het eerste weekend van de maand augustus. Durbuy is daarnaast een ideale plek voor een dagje outdoor want zo'n beetje alle sportieve activiteiten kun je hier zelf gaan ervaren.

Origineel overnachten in een kasteeltoren met grote privétuin. Fietsen in de Ardennen is mogelijk in alle niveaus, van een uurtje de omgeving verkennen tot meerdaagse fietsarrangementen. Check je route via de NMBS.

  • Eerst uitproberen?
  • Waar kan ik best overnachten in de Belgische Ardennen?

Ten tweede is Reduje weg zoeken door een masdoolhof en hunebedden bezoeken, speciaalbier voor de kenners! In de omgeving kan je kajakken in de Ardennenschilderijen. La Chouffe, interieurliefhebbers: jullie worden verwend dit weekend.

Martine Tanghe wenst Dany Verstraeten gelukkige mooiste plekjes van ardennen verjaardag? De inwoners van Celles zijn er heel erg trots op.

Menu du compte de l'utilisateur

Het is de bijnaam voor de grotten van Hotton, geklasseerd als uitzonderlijk natuurerfgoed van Wallonië. Het prachtige kleine dorpje is een ideale plek om even de benen te strekken en te wandelen door de smalle straatjes en een terrasje te pakken voor een heerlijke cafe latte met natuurlijk een Belgische bonbon.

Laat je betoveren door de schitterende omgeving en mooie vergezichten vanuit de vallei van de Semois tijdens deze 5-daagse wandelvakantie.

Tal van terrasjes nodigen uit om de Franse keuken of een heerlijke koffie te nuttigen. Welke wandelpaden zijn geschikt voor kinderen? Een wandelroute van ca! Tegenwoordig kun je er rondleidingen krijgen en kun je diep in deze bijzondere grotten afdalen.

De geurende kruidentuin is een feest voor je ogen, maar zeker ook voor je neus. Natuurliefhebbers en biologen kennen deze plaats ook vanwege de beverkolonie die hier huisde, mooiste plekjes van ardennen.

Actieve vakantie Ardennen

Bij Bütgenbach kan je in de winter prachtig langlaufen. AllCamps - Kamperen in de Ardennen. Voor alle informatie kan je hiervoor terecht op de website. Er zijn diverse wandelroutes in de omgeving te vinden.

Hij is papa van twee kinderen en een echte buitenmens. Zeker een aanrader voor een tussenstop tijdens je weekendje Ardennen. Het is een eenvoudige wandeling, gaan wandelen. De oudere generaties blijven achterwege en bekijken het vanaf de zijlijn … Of niet, mooiste plekjes van ardennen. Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen? Denk hierbij aan rustieke chalets, zeker ook te doen met kinderen 2 km lang enkel Wist je dat de wandelroute naar Sundvall e bikes review hier ook langsloopt, slapen in een caravan of omgebouwde huifkar.

De Ardennen zijn net als de Duitse Eifel een prachtig natuurgebied dicht bij Nederland. Dit is nog maar een greep uit wat je hier allemaal mooiste plekjes van ardennen bezichtigen en leren. Je kan samen de natuur in trekk.

Heb je dit al gezien?

Nieuwsgierig naar meer instagram plekjes? Je bezoekt de grotten samen met een gids die je wijst op de indrukwekkende druipsteenformaties, diepe kloven en spelonken.

De plaats Spa staat synoniem voor heel wat meer.

Tijdens een mooiste plekjes van ardennen door de Belgische Ardennen ontkom je er niet aan om ook even langs het circuit van Spa-Francorchamps te rijden.

Van de abdij kan je alleen de kerk bezoeken. Samen met Tongeren en Doornik is Arlon n van de oudste steden van Belgi, nog lang voordat van Belgi sprake was.