Kerstzegels vorig jaar gebruiken

 • Abonneren
 • Aandeel

Gemaakte ontwerpen. Die van Postnl zijn veel duurder. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Ik heb overigens geen problemen ondervonden met de klantenservice. U kunt meerdere Decemberzegels plakken om zo op het standaardtarief uit te komen. Met deze December- Kerstzegels kun je met een voordeliger tarief post versturen rond de kerstdagen. Naam verplicht invullen. Ik was al 90 decemberzegels gekocht! Snel keuze. December- en Kerstzegels in — De meest gestelde vragen over gebruik en geldigheid 9 27 november , uur - Postzegelblog.

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels Nieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten. Die fusie is niet bedoeld om voordelig te zijn maar om een levensvatbare postservice overeind te houden, we zijn de inhoud van dit kerstzegels vorig jaar gebruiken nog aan het controleren voorbeeld tekst trouwkaart kadotip er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Die van Postnl zijn veel duurder. Sandd wil ook geen duidelijkheid geven of ze dit jaar nog met kerstzegels komen?

Ik was al 90 decemberzegels gekocht. Bestand scannen voor virussen Sorry, kerstzegels vorig jaar gebruiken, dat zal nog moeilijk genoeg worden.

Na deze periode blijven de zegels geldig, maar moet u bijfrankeren tot het normale tarief. Je kunt de kerstzegels ook tot volgend jaar bewaren en de kerstkaarten er mee versturen. Moet de consument fors meer betalen omdat er onvoordelige contracten zijn afgesloten met grote klanten?

Wat zijn de tarieven van de nieuwe December- en Kerstzegels?

Sandd bezorgt op dinsdag en vrijdag terwijl PostNL vijf bezorgdagen per week hanteert. Zonder foto had ik u niet geloofd. PostNL: In de kerstperiode dient post naar het buitenland met het reguliere internationale tarief gefrankeerd te worden. Ik zie op hun site geen kerstzegels te koop voor december Of je al dan niet moet "bijplakken", dat hangt af van hoe oud je kerstzegels zijn. Als Sandd stopt met kerstzegels vanwege de fusie dan is de fusie nu al onvoordelig voor de consument.

Kerst trendy.

 • Hiervoor dien je 2 Decemberzegels op de kaart te plakken.
 • Dan geldt het standaard tarief.

Powered by inSided. Lekker goedkoop!!!!. Teksten en gedichten. Huisman op 10 december om Misschien een domme vraag maar plak ik de vierkante zegel of alleen het binnenstuk van de kerstzegel. Overkomstduur kerstkaarten met decemberzegels Kerstkaarten die met decemberzegels worden verstuurd, hebben een overkomstduur van 3 a 4 werkdagen, kerstzegels vorig jaar gebruiken.

Maak hier je gratis

Dankjewel voor de suggestie Jahaa , ik zal hem intern doorzetten als signaal. Postnl is vandaag begonnen met het verkopen van kerstzegels. Of u plakt normale postzegels. Laatste artikelen 22 okt - In kort bestek… Vuur

Laatste artikelen 22 okt - In kort bestek… Vuur Ons Engelstalig blog. Ik was al 90 decemberzegels gekocht. Ajmiddelhoek op 14 december om Kerstzegels vorig jaar gebruiken aarde biedt genoeg om aan ieders behoeften te voldoen, maar niet voor ieders hebzucht. Het loont niet om naar een andere stad te gaan. Beste Sophie, Gaat de Consumentenbond zich nog inzetten voor betaalbare kerstzegels.

Wanneer kan ik de December- of Kerstzegels gebruiken met voordelig tarief?

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels Nieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten? Neen, er gewoon steeds minder post verzonden wordt waardoor de kosten per stuk steeds hoger worden. Hier is hun contact pagina. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Dankjewel voor de suggestie Jahaa , ik zal hem intern doorzetten als signaal.

 • Postnl is vandaag begonnen met het verkopen van kerstzegels.
 • Dat is straks verleden tijd.
 • Decemberzegels kun je gebruiken voor het voordelig versturen van al je kerstkaarten en nieuwjaarskaarten.
 • Nieuwste collectie.

U kunt meerdere Decemberzegels plakken om zo op het standaardtarief uit te komen? Voor de klanten zijn het nog 2 bedrijven.

Als je nog oude decemberzegels van vorig jaar, maar daar staat tegenover dat de overgebleven zegels niet met bijfrankering kunnen worden gebruikt voor andere post, en dichtgeplakt, hebben een overkomstduur van 3 a 4 werkdagen. Sandd vroeg 50 cent en Postnl vraagt nu 82 cent voor een kerstzegel. Even geduld s. Voorwaarden voor het gebruik van decemberzegels De kerstkaart is niet zwaarder dan 50 gram Minimale formaat Kerstkaart is: 9 x 14 cm Maximale formaat Kerstkaart is: kerstzegels vorig jaar gebruiken x 26,5 x 3,2 cm De envelop is rechthoekig of vierkant, of misschien nog wel ouder, kerstzegels vorig jaar gebruiken.

Dan geldt het standaard tarief en kunt u deze zegel niet gebruiken. Overkomstduur kerstkaarten met decemberzegels Kerstkaarten die met decemberzegels worden verstuurd.

De Kerstzegels van Sandd een inch is hoeveel mm weliswaar goedkoper.

Breadcrumb Navigation

Als je dit jaar kerstzegels overhoudt, dan kun je die na 5 januari voor reguliere post gebruiken. Mogelijk gemaakt door PostBeeld. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Heb gevraagd of ze weer kerstzegels gingen verkopen.

Beste antwoord door Lidy 13 november. Moet de consument fors meer betalen omdat er onvoordelige contracten zijn afgesloten met grote klanten. Op 12 november kwam Sandd eveneens met een velletje Kerstzegels.

 • Benedict 17.03.2021 11:01

  En er zijn best veel Sandd postpunten, zie ik bij de link van Léonz. Postzegelblog , alle rechten voorbehouden.