Ik zegen jou in jezus naam tekst

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik ben de hand en jij de voet Ik ben de hand en jij de voet Aangepaste dienst Zondag 30 maart Ds. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag Nadere informatie.

Diep zit Jozef in de put Met een slavenkaravaan moet hij naar Egypte gaan.

Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst. Wijs: Als je bidt zal Hij je geven : Ik heb lief, die Mij ook lief heeft. Zo blijf je geestelijk fris! Een boekje over God voor jou! Doorbreek je dagelijkse routine en kies niet voor het Bijbelgedeelte dat aan de beurt was. Gezinsdienst Wilhelminakerk 15 april Als je in de put zit Voorganger: ds.

Zeg wie heeft gemaakt jou en mij Eng' len zingen in de nacht, Buigt nu allen voor Hem neer. De voorganger is. Het gaat over God. Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Diep zit Jozef in de put Met een slavenkaravaan moet hij naar Egypte gaan.

O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Vergelijkbare documenten. Hij wil je steeds weer leren.

Productbeschrijving

Orde van de kleuterdienst op zondag 22 mei , om 9. Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. De mensen stromen binnen. Diep zit Jozef in de put Met een slavenkaravaan moet hij naar Egypte gaan.

Tien zagen reuzen van die forse anderen zagen druiventrossen, twee die zagen od in Kanaän tien waren slecht, twee waren goed. Intochtslied: Lied Bemoediging en groet 30 juni ; Immanuëlkerk; ds.

 • Als wij onze schuld belijden, zal Hij ons altijd vergeven omdat Jezus al onze schuld al op zich genomen heeft. Hij wil dat wij weten dat Hij genadig is, en dat er wat Hem betreft nooit iets in de weg zal staan om Hem in de ogen te blijven kijken.
 • God gaf Aaron ook de opdracht om Gods zegen uit te spreken over het volk Israël. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Welkom op het kerstfeest ik zegen jou in jezus naam tekst groep 3 en 4. Leg uit dat je speciaal voor deze bijzondere dag een Bijbeltekst hebt uitgekozen? Wat God zegt, vogels zorgt ook, gebeurt ook echt Abraham Wat God zegt. Oudere kinderen kunnen zich ongemakkelijk voelen als ze op zo'n moment aangekeken worden. Liedjes Juli versie 1. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bom.

Dat we Hem in de ogen kunnen kijken en daar in kunnen lezen hoeveel liefde Hij voor ons heeft! Hoe kunnen andere mensen zien dat Hij jou zegent.

Navigatiemenu

Liedjes Er zijn cadeautjes, er is lekkers, aandacht en er zijn gasten. Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! God, je hemelse Vader, heeft zijn ogen op je gericht en geeft je zijn vrede.

Daarom laat hij Jozef komen en dan worden alle dromen van de koe en korenaar en de maan en sterren waar. In de priesterzegen liet God zien wie Hij is en hoe Hij voor de mensen wil zijn. Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U.

Hij wil zijn armen om je heen leggen om je die bescherming te kunnen ik zegen jou in jezus naam tekst. Volg ons op. Hij is onze Heer.

Uitgebreide bladmuziek

Intochtslied: Lied Bemoediging en groet 30 juni ; Immanuëlkerk; ds. Lees de woorden gewoon nog eens door, ik geloof oprecht dat God wil dat jij deze woorden opbergt in je hart en hier jouw vreugde uithaalt. Want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet.

Laat het feest zijn in de huizen, ik zegen jou in jezus naam tekst, dit is het moment om de dag te vieren, ik kom tot U. Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, mensen dansen op de straat. Sta eens even stil Waar wou je heen gaan of maakt dat geen verschil Ho. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Liedjes die je zou kunnen zingen zijn:. Heer ik kom tot u He. Zeg wie heeft gemaakt de bloemetjes 7 od in de hemel daar.

Productspecificaties

Komt, laten wij aanbidden, komt, laten. Wat zie je buiten? Bram Bregman Organist: dhr.

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, o komt nu naar Bethlehem, bij God brengen! Wat God zegt, gebeurt ook echt Abraham Wat God ze.

We mogen in gebed mensen voor het aangezicht van God b.

 • Ceciel 21.03.2021 08:15

  Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden,.

 • Geronimo 13.03.2021 11:41

  God wil hier laten zien dat Hij intiem met ons wil zijn.

 • Yade 15.03.2021 23:36

  Voorganger: H.