Wat is cast pictogram

  • Abonneren
  • Aandeel

YouTube Music - stream muziek en bekijk videos. Andere apps zoals netflix, youtube etc.

Er zijn toestellen waar Chromecast niet wordt gevonden in de NOS-app. Bij mij werkt het ook niet in de google foto app via mijn ipad. Haal de stekker van je Chromecast 15 seconden uit het stopcontact. Of kan ik chromecast via explorer werkende maken met videoland naar mijn TV. Via Google home zag ik toen ook de chromecast staan dus hop ik naar YouTube zag ik t icoontje. Ik heb de plex media server gedownload en alle films erin kunnen zetten… als ik via chrome plex open kan ik de films zien, maar het lukt niet om dan te verbinden met chromecast.

Ik heb precies hetzelfde probleem,alles werkte prima tot na een dagen. Chromecast op tv aangezet en vervolgens app geopend, wat is cast pictogram. Echter de nieuwe chromecast app RTLXL lukt mij nog niet in beeld te krijgen op de TV wel speelt een programma op mijn smartfoon af, maar ik kan nog geen functie vinden die het wat is cast pictogram maakt om op de TV af te spelen.

Ik zie de chromecast apparaat niet meer bij staan in de lijst. Website bezoeken.

Account Options

Ik heb hbo go ook weleens opnieuw geïnstalleerd, maar niks helpt. Open op je Android-apparaat de Google Home -app. Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen. Ik ga vervolgens op de macbook om daarvandaan te streamen, vindt die chromecast niet en via mijn telefoon ook niet meer. Nogmaals hartelijk dank voor uw mail. Ik kteeg het icoon alleen te zien in gast modus als ik de wifi verbinding verbrak. We will try to add support for your video as soon as possible.

  • Iemand enig idee?
  • Een veelgehoord probleem is dat dit Chromecast icoon niet verschijnt.

Mp4, allemaal op n plek, dan even via taakbeheer op je telefoon helemaal afsluiten, zijn livestreams. De gevonden wat is cast pictogram wordt onder de browser weergegeven. Heb je hem al eerder gestart, en start de NOS-app weer op. Zou graag een oplossing zien of anders product willen retourneren aan mediamarkt.

Als dit bij u het ge.

Meld je aan

Uiteraard zelfde netwerk en de apps ik-to-date en opnieuw geopend, Weet iemand het antwoord? De volgende dag kan hij het dan wel weer gewoon doen. Ik heb sinds zaterdag de chromecast en ik heb 1 probleem. Controleer of je bij de installatie van de Chromecast het juiste netwerk geselecteerd hebt, en of je telefoon niet toevallig met 3G verbinden is in plaats van de WIFI waar je Chromecast op aangesloten is.

In de iTV app is ook de Chromecast functionaliteit ingebouwd. Ook zie ik in WiFi modems bij mij in de buurt waar ik twijfels over heb. We hebben speciaal een abonnement Netflix genomen,dus we worden woest als de boel wr niet wil werken. Ik heb precies hetzelfde probleem,alles werkte prima tot na een dagen. Ik heb de chromecast afgemeld op 5Ghz en aangemeld op wat is cast pictogram 2.

Er is dus verbinding en ze zitten op hetzelfde WiFi netwerk…… De chromecast resetten en opnieuw aanmelden op WiFi helpt maar dat kan toch niet de bedoeling zijn om iedere keer te doen. Sinds kort heb ik een chromecast.

Ik ga er vanuit dat jouw vraag is beantwoord. En heb je al geprobeerd de Chromecast te resetten via knopje of de Netflix app opnieuw te installeren?

Hoe gaan we dit oplossen. Android-telefoon of -tablet! Start je Chromecast opnieuw op. Op welke apparaten kan ik Wat is cast pictogram kijken. Had een telefoon met home erop en Horizon go.

Is er wat in de updates gebeurd. Dit probleem kun je voorkomen door even te wachten met het opstarten van de app  op je telefoon of tablet totdat de Chromecast opgestart is.

120 gedachten over “Chromecast symbool verschijnt niet”

Een voetbalwedstrijd vanaf een windows-laptop met FoxSports 4 kijken? Netflix gebruikt naast essentiële cookies ook cookies voor prestaties en functionaliteit waarom? Veilige videoconferencecalls.

Uiteraard zelfde netwerk en de apps wat is cast pictogram en opnieuw geopend, Weet iemand het antwoord. Nu een nieuwe telefoon met weer Home erop en horizon go. Vanaf You tube heb ik hier echter geen enkel probleem mee.

  • Kyara 18.03.2021 16:35

    We hebben speciaal een abonnement Netflix genomen,dus we worden woest als de boel wéér niet wil werken. Het icoontje verschijnt dan gewoon niet.