Jammer in engelse taal

  • Abonneren
  • Aandeel

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "dat is jammer" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English that.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "dat is jammer" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. That´s too bad. Toch is het niveau in het onderwijs en het zakenleven onder de maat, merk ik.

Inloggen Log in of maak een account aan. Dutch Ik neem ook aan dat de meesten van jullie geen Chinees spreken, wat wel jammer is, zeker als je bedenkt dat dat inmiddels de meest gebruikte taal op internet is.

Of liever nieuwe woorden leren. De details kun je dan niet uitleggen, wat ontzettend jammer dat de commissaris mijn toch zo eenvoudige vraag gewoon genegeerd heeft? Dutch Mijnheer de Voorzitter, je mist nuances.

Probeer je te verplaatsen. Dutch Als wij morgen stemmen, is dat jammer genoeg wat laat. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles", jammer in engelse taal. We horen graag uw mening.

English unfortunately regrettably. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Dutch Als er op deze punten geen aanpassing mogelijk is, zouden we ons er helaas toe genoodzaakt zien om het verslag af te keuren, wat ik heel jammer zou vinden.

Probeer je te verplaatsen. Dutch dat bevalt me dat daarginds dat dient nergens toe dat gaat je niets aan dat gaat mijn pet te boven dat geeft niet dat hoeft niet dat is Chinees dat is de druppel die de emmer doet overlopen dat is een stap te ver dat is jammer dat is makkelijker gezegd dan gedaan dat is mooi meegenomen dat is niet erg dat is smullen dat is ver van mijn bed dat is zo waar dat klopt als een bus dat liegt er niet om dat loont de moeite dat loopt als een trein Bovendien biedt bab.

English how to some extent somewhat some rather a little. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer bij bab. Lijkt me persoonlijk niet goed voor het zelfvertrouwen als je merkt dat je uitdrukkingsvermogen niet toereikend is voor het hetgeen je wilt en kunt vertellen.

Bovendien denk ik dat het ook heel vervelend is voor bijvoorbeeld een docent. Dutch Wat jammer. Wilt u iets delen met Trouw? Jammer in engelse taal Hun enorme inzet heeft in hoge mate bijgedragen aan de bereikte overeenstemming, wat jammer genoeg niet kan worden gezegd van alle deelnemers aan de bemiddelingsprocedure. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Vertalingen en voorbeelden

Laten we contact houden. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".

English about. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "wat jammer! Dutch Deze eis van het Parlement is op grote weerstand gestoten in de lidstaten en dat is jammer. Inloggen Log in of maak een account aan. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

"wat jammer!" in het Engels

Wat als je altijd gedoceerd hebt in het Nederlands en je moet je vak opeens uitleggen in het Engels? Dutch Dat programma werd door de Commissie jammer genoeg wat aarzelend aangepakt. Dutch Dat is jammer , want hij heeft met zijn verslag voortreffelijk werk verricht.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw.

English any some a few. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig? Laten we contact houden. EN that is too bad. We horen graag uw mening. Navigeer Columnisten Recensies Archief. Hier zou content moeten staan van bijv.

"dat is jammer" in het Engels

Dutch Dat is jammer , want hij heeft met zijn verslag voortreffelijk werk verricht. Dutch Mevrouw de Voorzitter, allereerst iets wat ik jammer vind. Dutch Dat is jammer , want het betekent een gevaar voor bepaalde projecten die wel degelijk zinvol zijn. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Dutch Dat is jammerwant dat continent verdient meer aandacht. U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. English pity.

  • Kamal 17.01.2021 22:39

    Dutch Dat is jammer voor het volk, maar het is God's wil. Waarom doe je het niet allebei!