Haar verven zwangerschap forum

  • Abonneren
  • Aandeel

Donkere kleuren, en de lichtere verf waarbij niet ontkleurd hoeft te worden is geen enkel probleem Door de hormonen kan het wel anders uit pakken Sinds een goed jaar laat ik mijn haar dan ook geregeld eens verven bij mijn kapster.

Hou dit in je achterhoofd. Te koop bij de tuinen o. Nu, ik denk dat de verf die je zelf gebruikt om je haar te verven niet bepaald goed zijn om te gebruiken tijdens je zwangerschap. Uitgroei heb ik niet gehad vanwege geen kleurverschil en heb het regelmatig laten knippen en brushen. Off topic.

Stomme hormonen, die kleur had ik altijd!

De merken syos en L'Oral heeft die volgens mij. Zal nog 2 keer gebeuren. Nu, wanneer je je haar bij de kapper laat verven. Zo kan je bijvoorbeeld ook tandbederf krijgen. Van men 1ste kindje Aiko Mijn gezin Mijn lieve kapoen.

Succes allemaal met de zwangerschappen!!!
  • Zwanger en fit.
  • Ruzie met buurvrouw. Of het KAN is een ander verhaal.

Cookies en privacy

Bang dat ik zwanger ben. De verf gaat in het haar zitten en trekt niet in de hoofdhuid. Meld je aan bij Ouders van Nu. En niet alleen in blondeer zit waterstofperoxide, in alle verf. Ik persoonlijk zou blonderen wel overslaan omdat mij dat wel wat erg heftig lijkt, maar aan de andere kant wordt dat ook gewoon t zelfde opgenomen als 'gewone verf'.. Ik helemaal in paniek de vk gebeld en die zei: ja, dat heb ik ook weleens gelezen, maar het is wel een erg lange weg die de verfdeeltjes dan moeten afleggen: vanaf je hoofdhuid naar de placenta en je baby… dus zij geloofde er niets van en kappers weten helemaal niet waar je het over hebt als je vraagt of je met zwangerschap wel je haar mag verven.

Ik denk zelfs dat dit ook op de 'bijsluiter' staat.

Groeikalender Hoe oud is je kind. De bestandsdelen in de verf van tegenwoordig zijn zo mild dat t echt geen kwaad kan. Toon Genegeerde Inhoud. Haar verven zwangerschap forum dit is geen enkel probleem. Zal dus in totaal 3 keer zijn tijdens de zwangerschap.

Ga naar pagina ...

Heeft iemand ervaring mee? Bekijk alle artikelen. Korting op je babyuitzet.

Alvast bedankt!. MaMa Fanatiek lid. Alle forums Bekijk alle artikelen. Sorteer reacties van nieuw naar oud. Ik zit hier ook mee. Nu ben ik zelfs heel blij dat ik gewoon terug mijn natuurlijke kleur terug heb.

Wat wij doen

Nu ben ik 6 weken geleden bevallen van Kenneth en op advies van mijn "nieuwe" kapper heb ik mijn haren één maal gekleurd terug in mijn originele kleur, en dan de hele zwangerschap niets gedaan. De merken syos en L'Oréal heeft die volgens mij.

Populaire onderwerpen. Ik moet echt NODIG naar de kapper, t is echt al dik 6 cm uitgroei ofzo, dus wil toch wel heen, maar ik twijfel wel heel erg

Van Kobi In Babynamen. Ik verf mijn haar gewoon tijdens de zwangerschap, hier op het forum eens gevonden dat het niet schadelijk is voor het kindje.

Ik heb ook nooit gehoord dat dat haar verven zwangerschap forum kan hoor. Vroeger misschien wel, haar verven zwangerschap forum, je kent het wel alleen de uitgroei? Ik was zo eigenwijs om mijn haar dus zelf te blonderen, maar tegenwoordig niet meer. Haha ik verf het ook gewoon. Toon Genegeerde Inhoud. Studio Noos.

Liefs Moirah. Dat is wat mij is geadviseerd door de kapster. Dat mag wel alleen moet je aan de kapper vragen of ze haarverf hebben zonder amoniak..

Ik ben 6 weken zwanger!!. Hier al 2x gedaan : Kleur kan anders worden maar dit heb ik nog nooit meegemaakt 3de zwangerschap. Maak een account aan bij Ouders van Nu. In de wolken Festival Bekijk alle artikelen.