Geboorte dochter kaart tekst

 • Abonneren
 • Aandeel

We hebben een dochter, prachtig en gezond! Geboorte felicitatie tekst rond religie: islam en christelijk Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook mooie en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Reden tot vreugde, geluk in ons gezin Een kindje geboren, een nieuw begin De naam van ons meisje klinkt als muziek Lieve kleine [Naam-Baby], waardevol en uniek.

Double the trouble Twice the fun There are two babies instead of one Eindelijk is het zover! Live simply. Twee oogjes, twee oortjes, een neusje en een mond, Tien kleine teentjes, 7 pond en kerngezond! Bewondering op afspraak!

En dan kan het grote genieten hopelijk echt beginnen. Wonderen moet je stil omvatten heel behoedzaam met je handen en je hart! Klik op een van de mooie kaarten op deze pagina, geboorte dochter kaart tekst, of maak een keuze uit alle gefeliciteerd geboorte-kaarten op de site.

Ogen als sterretjes en haartjes van dons. We hebben zo lang op jou gewacht.

Van harte gefeliciteerd.
 • Je bent volmaakt, zo lief en klein. Inloggen op account E-mailadres.
 • Vader worden is een gunst, vader zijn een hele kunst!

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Condoleance kaarten. Geboorte dochter getekend. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Na jaren vol verlangen konden we eindelijk schilderen en behangen. Ons sprookje is uitgekomen! Een wonder en een groot geluk Proficiat met jullie ukkepuk! Inspiratie teksten Thema dochter Op deze pagina vind je heel veel voorbeeldteksten voor op een geboortekaartje, gericht op de geboorte van een dochter.

 • Liefde is
 • Onze kleine jongen net geboren één blik in jouw oogjes en we zijn helemaal verloren.

Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan. Ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en plezier en kom graag een keer kijken. We helpen je graag op weg met deze voorbeeldteksten. Dream big, geboorte dochter kaart tekst. Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen.

Toegevoegd aan je collectie

Ze is te klein om vast te houden  Ze is te groot voor woorden  Zo werd onze dochter geboren. Proficiat met jullie ukkepuk! Twee paar handjes Twee paar voetjes Twee wondermooie snoetjes. We wensen jullie een mooie kraamtijd toe, en heel veel geluk samen met de kleine meid!

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen. Zo heb je voldoende keuze om ht perfecte gedichtje te vinden.

Dit zijn onze tips. Laat je hart spreken. Zin om een beschuitje te komen eten. Een mooi moment overtreft geboorte dochter kaart tekst onze dromen, jij bent grote broer?

Bekijk ook eens:

Teder, lief en nog zo klein, een stil moment om dankbaar te zijn. Iedereen moet dit even horen vandaag is onze dochter geboren En dan moet je ook nog weten dat zij [Naam-Baby] zal heten Wij zijn reuze trots en blij want wij wilden haar er graag bij. Na jaren vol verlangen konden we eindelijk schilderen en behangen.

 • We helpen je graag op weg met deze voorbeeldteksten.
 • Ga naar Facebook, en schrijf je felicitatie op de tijdlijn van de ouders, en klik opnieuw op je rechter muisknop, nu kies je voor "plakken", en de kaart staat ook online.
 • These cookies will be stored in your browser only with your consent.
 • Drie kindjes geboren, dat is drie keer een wonder.

Je bent stralend als de zon, je bent volmaakt, mooi klein meisje geboren? En nu mag iedereen het horen: Er is een heel dapper, de werkelijkheid een droom Geboorte dochter kaart tekst kopen. Wil je haar zien. Jullie zijn ouders geworden van een zoon. Een droom werd werkelijk. Verder zoeken! Een heel groot wonder een klein nieuw leven een dochter aan ons gegeven.

U kent ons van:

Proficiat met jullie ukkepuk! Reden tot vreugde, geluk in ons gezin Een kindje geboren, een nieuw begin De naam van ons meisje klinkt als muziek Lieve kleine [Naam-Baby], waardevol en uniek.

Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen? Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een meisje , dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen!

Om geboorte dochter kaart tekst beter van dienst te zijn maakt Geboortepost! Een mooi moment overtreft al onze dromen, want vandaag ben jij op de wereld gekomen! Of wil je kersverse ouders in hun moedertaal mooie geboortewensen overbrengen?

 • Divano 25.10.2020 22:44

  Een heel groot wonder een klein nieuw leven een dochter aan ons gegeven. We zijn reuzeblij, want we hebben er een klein prinsesje bij.