Digitaal formulier maken gratis

  • Abonneren
  • Aandeel

Geef uw privacy prioriteit We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en naleven van strikte regelgeving, waaronder AVG, om te voldoen aan onze blijvende toezegging uw privacy te waarborgen.

Met meer dan features biedt SurveyTalent een compleet pakket voor al je online enquête en formulier behoeften.

Met FormSite kunt u maximaal 5 formulieren met 50 items per formulier aanmaken. Geordend en geanalyseerd De reacties op je enquêtes worden netjes en automatisch verzameld in Formulieren, zodat je altijd toegang hebt tot realtime informatie en diagrammen met reacties. Het bespaart een hoop tijd en is elke cent waard. Met iedereen delen Deel je document met vrienden, klasgenoten, collega's of familieleden, zodat ze je werk kunnen bekijken of bewerken en erop kunnen reageren.

You can unsubscribe at any time at the bottom of any email you receive from Google Docs. Zakelijk De vertrouwde functies van Google Formulieren met extra beveiligings- en beheermogelijkheden voor teams.

Alles is elektronisch.

Met onze uitgebreide opbouwfunctie voor formulieren, 3 rapportages, kunt u prach. Dat doe je gratis en eenvoudig met Google Formulieren.

De SurveyTalent Voordelen: Bespaar tijd. Wufoo is gratis te gebruiken door maximaal n gebruiker met 3 formulier. Adobe FormsCentral blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en in de beschikbaarheid van een groot aantal digitaal formulier maken gratis layouts waaruit u kunt kiezen.

De reacties op je enquêtes worden netjes en automatisch verzameld in Formulieren, zodat je altijd toegang hebt tot realtime informatie en diagrammen met reacties. Plan je volgende kampeervakantie, verwerk inschrijvingen voor een evenement, publiceer snel een korte poll, verzamel e-mailadressen voor een nieuwsbrief, stel een popquiz samen en nog veel meer. U kunt gratis een formulier aanmaken door een Adobe ID aan te maken.
  • Ook zijn er vier geavanceerde beantwoordingsmogelijkheden die u kunt gebruiken in uw formulier: schaal, rooster, datum en tijd. Ontvang meer reacties.
  • Onze professionele enquêtes zijn ontworpen voor hoge conversie.

Verzamel overal gegevens

Nadat u klaar bent met bewerken kunt u de e-mailadressen van respondenten invoeren om deze direct te laten mailen of een link opvragen om te delen. U kunt het webformulier vervolgens integreren op uw site of mensen via e-mail uitnodigen om deze te beantwoorden. U kunt gratis een formulier aanmaken door een Adobe ID aan te maken. Iedereen is er blij mee! Naar Google Formulieren. Gebruik routering om irrelevante vragen en pagina's te verbergen voor de respondent.

  • Zorg dat uw formulieren een breder publiek bereiken of houd ze privé binnen een gesloten organisatie.
  • Samenwerken Voeg bijdragers toe zodat vrienden, klasgenoten of collega's samen met jou aan een enquête kunnen werken, net zoals je dat in Documenten , Spreadsheets en Presentaties doet. Gebruik routering om irrelevante vragen en pagina's te verbergen voor de respondent.

Aan de slag met onze gratis online opbouwfunctie voor formulieren. Laat gegevens doorstromen naar uw dagelijkse apps met formulierintegraties Met onze naadloze integraties wordt Zoho Forms een betrouwbaar front-endsysteem voor het verzamelen van gegevens dat compatibel is met diverse toepassingen om allerlei soorten bedrijven te stimuleren, digitaal formulier maken gratis.

Dit is wereldwijd n van de populairste webformulier diensten. Meld u gratis aan? Naar Google Formulieren.

Wat zijn de voordelen van contactformulieren.nl?

Laat gegevens doorstromen naar uw dagelijkse apps met formulierintegraties Met onze naadloze integraties wordt Zoho Forms een betrouwbaar front-endsysteem voor het verzamelen van gegevens dat compatibel is met diverse toepassingen om allerlei soorten bedrijven te stimuleren. Google Formulieren is responsief. Op zoek naar een gratis Online Evenement Registratie Formulier voorbeeld?

Never miss out on the latest updates and handy tips for getting the most out of Google Docs.

Dat betekent dat je zowel op grote als kleine schermen heel eenvoudig mooie formulieren kunt maken, zodat ze je werk kunnen bekijken of bewerken en erop kunnen reageren. Gewoon het voorbeeld installeren en wij zorgen voor de rest. Kies uit allerlei opties voor vragen, Google Checkout. Wufoo onderscheidt zich doordat het integreert met veel andere online diensten waaronder PayPal, van meerkeuzevragen tot dropdown-menu's en lineaire schalen, bewerken en invullen.

Met iedereen delen Deel je document met vrie, digitaal formulier maken gratis.

Blog & Virtuele Tour

Aanmelden Rondleiding Prijzen Voorbeelden Inloggen. Zonder programmeren en HTML code. Sorteer formuliergegevens en geef ze weer. Ik wil deze!

Adobe FormsCentral blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en in de beschikbaarheid van een groot aantal standaard layouts waaruit u kunt kiezen. Wanneer u een uitgebreider pakket nodig heeft dan zult u moeten betalen voor een maandelijks abonnement.

Nieuwsbrief Inschrijvingsformulier. Exporteer ze als digitaal formulier maken gratis of verzend de gegevens naar apps die u gebruikt, digitaal formulier maken gratis. Wanneer u meer nodig heeft dan moet u een maandabonnement afsluiten. Vervolgens heeft u de keuze uit vijf basismethodes van antwoorden verzamelen.

Ook zijn er vier geavanceerde beantwoordingsmogelijkheden die u kunt gebruiken in uw formulier: schaal, distribueren en analyseren van prachtige online enqutes en formulieren, rooster.

SurveyTalent inkomende mail ziggo kleine en grote bedrijven overal ter wereld met het bouwen.

Bouw efficiënte webformulieren

Meer informatie. Zakelijk De vertrouwde functies van Google Formulieren met extra beveiligings- en beheermogelijkheden voor teams. Wanneer u meer formulieren, items of respondenten wilt dan moet u een maandelijks tarief betalen.

Pas de vormgeving van je Online Evenement Registratie Formulier aan.

Thanks for signing up. Probeer Gratis geen creditcard nodig! Meer informatie.

  • Nina 05.11.2020 12:57

    Met meer dan features biedt SurveyTalent een compleet pakket voor al je online enquête en formulier behoeften.