Aeg wasmachine bonkt bij centrifugeren

  • Abonneren
  • Aandeel

Log in Registreer om te kunnen reageren. Let op dat er niet te veel wasgoed in de trommel zit. Tips bij het gebruik van je wasmachine.

Alle wasmachines hebben een zware opdracht, wist je dat nat wasgoed namelijk meer dan 10 kilo kan wegen? Nu is er vlak daarnaast nog een gat waar ik die veer in zou kunnen steken, maar hierdoor zou de trommel in een iets andere richting getrokken worden. Bekijk alle stille wasmachines. Nog niet geregistreerd? Heen-en-weer draaen. Een aardig forum voor dit soort klussen: klusidee.

Moet zoiets heel duidelijk zijn?

Bosch wasmachine WFG bonkt bij centrifugeren. Hiermee verminder je lawaai en getril. Buiten de garantietermijn neem je contact op met een reparateur. Kheb toch schrik dat die er is doorschieten, wat doe ik hieraan? Mijn wasmachine maakt herrie, want het is echt nog maar een paar mm.

Probeer het eens met minder was en kijk wat hij dan doet, zoals eerder ge-opperd kan er ook teveel was inzitten. Neem binnen de garantietermijn contact op met de leverancier voor het vervangen van de lagers. Maar hopelijk zijn hier ook deskundigen, die je verder op weg kunnen helpen.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Forum » Witgoed » wasmachine bonkt bij centrifugeren. De rokende soldeerbout Zoeken in. Meer dan lokale vakmannen. Hoe kalibreer ik mijn Samsung wasmachine? Heeft ie wel al het water weggepompt?

Log hier in. Dan gaat ie wiegen. AEG L wasmachine bonkt en kraakt. Waar zit dit en hoe kan ik dat inspecteren?

Schokdempers uit de machine nemen en controleren of ze makkelijk in en uit gaan.

Maak een account aan of log in om te reageren

Onze ReparatieVakmannen hebben voor jou een aantal  handige tips  samengesteld om het probleem zelf te kunnen oplossen. Onbalanscontrole werkt niet goed. Maakt je wasmachine veel lawaai tijdens het centrifugeren en omschrijf je de herrie als gierend?

Hoe je dat doet?

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. AEG L wasmachine bonkt en kraakt Siemens wasmachine bonkt Miele wasmachine bonkt bij het centrufugeren, controleer je eerst of de wasmachine waterpas staat.

Log in, aeg wasmachine bonkt bij centrifugeren. Wasmachine bonkt - trommelkruis. Ga naar topic overzicht. Als je wasmachine wiebelt en geluid maakt, Wasmachine bonkt - trommelkruis.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Bosch wasmachine WFG bonkt bij centrifugeren. Iemand al zoiets geprobeerd? Als er bulten aan de zijkant komen is het tijd om hem af te voeren.

Nu heb ik gezien dat de plaats waar ze opgehangen zijn, heel hard doorgesleten is foto en elk moment kan stuk gaan.

Als het stroef of hobbelig voelt, raden we aan om de lagers te laten vervangen! Jan Ambers. Iemand al zoiets geprobeerd. De rokende soldeerbout Zoeken in.

Dank voor je reactie. De schokbreker uitslag is nu n tot twee centimeter i. Log hier in.

Aanbevolen berichten

Nu is er vlak daarnaast nog een gat waar ik die veer in zou kunnen steken, maar hierdoor zou de trommel in een iets andere richting getrokken worden. Oorzaak: wasmachine bonkend geluid bij centrifugeren Alle wasmachines hebben een zware opdracht, wist je dat nat wasgoed namelijk meer dan 10 kilo kan wegen? Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven.

Forum » Witgoed » wasmachine bonkt bij centrifugeren.

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Een vast laag starttarief Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd Meer dan lokale vakmannen. Check vervolgens de ondergrond van je wasmachine? De machine hoort eerst -ter controle- op lager toerental te gaan draaien.

  • Pleunie 13.01.2021 00:49

    De veren boven 2 rechts aan de wasmiddelenbakje zijde en 1 links, aan de programmaklokzijde zitten vast en de 2 schokdempers beneden een links en de andere rechts zitten ook vast en lijken te dempen.