Overnachten onderweg naar italië via zwitserland

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit was trouwens ooit een kerk. Overnachten na de Gotthardtunnel aan de Italiaans-Zwitserse grens. Op die manier kan je de tussenstop perfect combineren met een korte  stedentrip Salzburg.

Reden ervoor is dat de hotels betaalbaar zijn en dat de kwaliteit prima is. OK Privacybeleid. Ga je naar Italië? Dan gaat de snelste route naar Italië dwars door Zwitserland. Je overnacht in een familiekamer.

Reizen met de trein naar Zwitserland. Op een minuut of 15 rijden onder Freiburg overnacht je in een familiekamer van Hotel zum Ochsen. Elisabeth Jane Bertrand begon met deze website over Italie indaarna verandert ze van bedrijfstak en gaat door als website ontwikkelaar, met overnachten onderweg naar italië via zwitserland tram reis je in een minuut of 10 naar Basel.

Er is gratis WiFi en een goed restaurant. Dit hotel ligt op een gunstige locatie in Birsfeld.

 • Deze camping ligt op iets meer dan 5 kilometer van Funicolare Com.
 • Perfect gelegen en met moderne en ruime familiekamers.

Uitgelicht: 7 fijne hotels onderweg naar Italië

Overnachten bij de Duitse grens. Wil je niet te ver rijden de eerste dag? Bijna ben je in Italië… Maar er is ook nog een lange weg te gaan tot jullie eindbestemming.

Pak snel de Breakzy app erbij om een leuke stopplek te zoeken in de buurt. Om het zoeken nog makkelijker te maken hebben we hieronder 7 hotels onderweg naar Italië uitgelicht. Meer accommodaties in de overzichten hieronder. In het hoogseizoen zijn dat de Gotthardtunnel, de Fernpass en de wegen rondom München.

Daarbij delen we vooral betaalbare hotels met familiekamers. Een hotel aan de A3, richting Sicili! Daarna rijd je door Calabri naar het zuiden, een dorp op een kleine 15 kilometer van de afrit Faido aan de A2 Basel-Chiasso ten zuiden van de Gotthardtunnel. Anton am Brenner? Bertazzi Bertazzi is gelegen in Cavagnago, A5 en A2 bij Bazel.

Inspiratie voor je vakantie in Toscane

Wil je na Frankfurt overnachten? Zie ook belangrijke mededelingen van de Gotthard Tunnel zoals werkzaamheden via deze link in het Duits, Frans of Italiaans. Algemene voorwaarden Privacy verklaring Contact.

Dan gaat de snelste route naar Itali dwars door Zwitserland. Gottardo Sud Gottardo Sud ligt aan de A2 op een paar minuten van afslag 42 Quinto net ten zuiden van de Gotthard-tunnel.

Bekijk de hotels onderweg onderweg naar de Adriatische kust. Drielndergarten: Duitsland, iets wat zeker bij kinderen tot de verbeelding spree.

Zoek dan via booking.

Vind en boek alvast hotels onderweg Italie voor een ontspannen reis:

Dan is de meest logische route naar Italië via Oostenrijk. Rijd je vanaf Amsterdam, dan ben je bij Dijon al ruim kilometer onderweg. Wanneer je hier overnacht heb je het drukste deel van de route afgelegd. In dit hotel hebben we al verschillende keren verbleven, ook met kinderen.

Hieronder staan onze favorieten:.

 • De hotels en vakantiehuizen in Lugano.
 • Daarvoor moet je wel even de uitzichttoren beklimmen.
 • Gottardo Sud Gottardo Sud ligt aan de A2 op een paar minuten van afslag 42 Quinto net ten zuiden van de Gotthard-tunnel.
 • Hotel Al Giardinetto.

De kamers zijn nieuw en het ontbijt is lekker. Als eerste plek in Zwitserland raden wij Hotel Alfa aan. Voor meer informatie klik hier EN. Hier zijn verschillende hotels te vinden. Overnachten onderweg in Duitsland. Het voordeel van boeken via booking.

ItaliReisinformatie.

Alle wegen leiden naar Rome – hoe kom ik in Italië?

De hotels staan vaak in de onmiddellijke nabijheid van de  autostrada , zodat je de volgende weer snel onderweg bent. Dit hotel is iets goedkoper dan het Novotel maar het heeft geen zwembad.

Bekijk de hotels onderweg naar het Gardameer.

Goed ontbijt en prima pizzeria bij het hotel die je naar wens buiten op het terras kan opeten. Pak snel de Breakzy app erbij om een leuke stopplek te zoeken in de buurt. Alleen… het is toch iedere keer weer tabakswinkel baarle nassau heel eind rijden.

 • Rowen 16.03.2021 13:07

  Voor het stuk van Turijn — Bologna verwijs ik naar de alinea met tips tussen Milaan en Bologna. Een koelbox of koeltas in de auto.