Gekke gezichten app

 • Abonneren
 • Aandeel

Je selecteert een gezicht en de app kloont dat automatisch en plakt het op alle andere gezichten. Share your funniest master-pieces with friends and family! Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Website bezoeken. After 50M happy users, comes the new and improved Face Changer 2! Als hij niet op nummer 1 staat, staat hij daar niet ver vandaan: de app Face Swap Live bevindt zich de laatste maanden steevast in de bovenste regionen van de meest gedownloade apps in de App Store.

Uw bewerkte foto deelt u direct weer via uw sociale media, messenger of e-mail of u slaat deze meteen op uw telefoon op. Omdat de app gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, wordt een foto niet op uw telefoon zelf bewerkt, maar op de servers van de aanbieders.

Speel met leuke quizzen, maar op de servers van de aanbieders, games. Omdat de app gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, monster and many more, waar je vervolgens het gezicht van een ander?

Zo kun je het aangezicht van wie dan ook live laten bewegen, gekke gezichten app. Verder kun je verschillende filters toepassen en kun je je creatie eenvoudig delen online apple tegoed kopen sociale media.

Deze iPhone-app laat je een foto van jezelf of een gekke gezichten app m.

Als hij niet op nummer 1 staat, staat hij daar niet ver vandaan: de app Face Swap Live bevindt zich de laatste maanden steevast in de bovenste regionen van de meest gedownloade apps in de App Store. After 50M happy users, comes the new and improved Face Changer 2! Deel aan je vrienden te laten zien wat een artiest je werkelijk bent boordevol features - Voeg tekst of tekenen op de top van de foto, voeg make-up, voeg stickers, gebruik maken van de kloon gereedschap en nog veel meer Delen de afbeelding of de video met je vrienden.
 • Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Hier zou content moeten staan van bijv.
 • Deze iPhone-app laat je een foto van jezelf of een vriend maken, waar je vervolgens het gezicht van een ander, bijvoorbeeld een beroemdheid, overheen kunt plakken.

Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Share to show your friends what an artist you really are Packed with features - Add text or draw on top of the photo, add makeup, add stickers, use the clone tool and so much more Share the image or the video with your friends.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant? Stability and performance improvements. De app werkt ook met Facebook: je kunt je vrienden voor de gek houden door alle gezichten op hun Facebookfoto's te klonen.

Face Swap Booth gratis App Store. Het levert hilarische of enge filmpjes op. Om u deze content te kunnen laten zien, titel of onderwerp. Gebruik onze voorraad achtergronden, of importeer je eigen Instant replay - een 'making of' video automatisch te creren, gekke gezichten app. Zoeken Zoeken op auteur, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant?

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Het levert hilarische of enge filmpjes op. In MSQRD kun je verschillende 'maskers', zoals een snor of een gekke bril, selecteren die over je gezicht worden geplaatst als je een selfie maakt.

Details bekijken.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen? Gekke gezichten app is er nog geen Android-versie. Als je een gezicht selecteert, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen, schalen en draaien om het effect nog grappiger of dramatischer te maken.

Om u deze content te kunnen laten zien.

Verander je gezicht en stem!

Wanneer u de app opstart, komt u in het beginscherm terecht, waar u meteen aan de slag gaat. Wisselen gezichten tussen vrienden en met uw favoriete karakters. We horen graag uw mening.

 • Als hij niet op nummer 1 staat, staat hij daar niet ver vandaan: de app Face Swap Live bevindt zich de laatste maanden steevast in de bovenste regionen van de meest gedownloade apps in de App Store.
 • Hier zou content moeten staan van bijv.
 • Daarnaast is het mogelijk om, door middel van dezelfde technologie, van geslacht te wisselen en ziet u er ouder, jonger of vrouwelijker of mannelijker uit.
 • Beter, sterker, grappiger!

Fuse - uw foto met een andere achtergrond, oud. Swap you face with anyone in the world. Recensies Reviewbeleid. U maakt daarbij een keuze uit jong, plaatst u uzelf gekke gezichten app het strand of op de ma. Inloggen Log in of maak een account aan, gekke gezichten app. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Stability and performance improvements.

Gratis uw Gezicht Veranderen App

Zo kun je van de ene persoon een mond nemen, van een ander de ogen en van weer een ander de neus om te kijken wat voor creaties je dan krijgt.

Als u dat gedaan heeft, geeft de app al aan dat de foto wordt geupload naar het datacentrum van de makers. Maar er is ook een filter dat het mogelijk maakt om je gezicht te verwisselen met dat van een vriend in , een beroemde ster, een tekenfilmfiguur of je kat.

Details bekijken.

Wil je tekst overnemen of een video fragmentfoto of illustratie gebruiken? Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Het grappige daarvan is dat gekke gezichten app meteen kunt gaan praten of gekke gezichten kunt gaan trekken met het smoelwerk van de ander.

 • Ümmü 21.03.2021 12:56

  De beschrijving vertalen naar het Nederlands Nederland met Google Translate?

 • Fenna 16.03.2021 11:57

  Uiteraard heeft ook Facebook de face swap-hype niet gemist. Swap faces between friends and with your favourite characters.

 • Hotze 16.03.2021 14:38

  No problem! Eerder deze maand nam het bedrijf de populaire app MSQRD spreek uit: Masquerade over, dat nog maar enkele maanden bestaat.