Blond haar donkerder verven

  • Abonneren
  • Aandeel

Is het eindresultaat nog glazig van kleur? Kies een kleur 2 kleurhoogtes lichter dan de eindkleur waarop je wilt uitkomen.

Neem dan een natuur kleur of zelfs een askleur is je haar nog grauw? Beter voor je portemonnee en voor het milieu. Eerst breng je het in een betere conditie en daarnaast kies je voor een warmere en lichtere kleur dan waar je eigenlijk voor gaat om op een mooi eindresultaat uit te komen. Daar ben ik na de zoveelste teleurstelling echt klaar mee. Alleen inkleuren met een semi kleuring blondtint heb ik even geleden al geprobeerd maar heeft niet lang gezeten en daarom vraag ik me het volgende af:.

We kijken dan of we je een andere kleur kunnen adviseren die wél dekt. Verf dan na de toner met de 7.

De kwaliteit van je haar blijft daardoor veel beter, de kleur loopt minder snel terug en je haar wordt gevoed waardoor het na het rugpijn net onder schouderbladen mooi glanst. Maar eerst komt nog iets om de hoek blond haar donkerder verven.

Ik hoop dat ik je hier mee een beetje geholpen heb en dat ik niet te technisch antwoord gegeven hebt. Gebruik een spoeling of semi kleuring met warme pigmenten, blond haar donkerder verven.

Daarna neem je de 1.

Bruin is rood met groen pigment Dit wordt een iets technisch verhaal maar ik hoop dat je het zo duidelijk vind. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij. Mij is verteld dat ik een rode kleurshampoo moet gebruiken om geen groene gloed te krijgen en na een aantal dagen een donkerblonde kleurshampoo en geen verf dit omdat het beter is voor mijn haar.

Page content

Dit is een rijke, verzorgende formule voor je gekleurde haar. Dan nog een keer Te glazig of te oranje? Vraagje ik heb van mezelf inmiddels donker as blond en ik heb het al een aantal jaar lichtblond gehad ,maar in mij zwangerschap 1,5 jaar terug werd het bijna witlof dus dat vond ik niet mooi meer :s.

Ik kleur mijn haar op aanraden van kapperswinkel met een 8 — 7 en 7. Maar het blijft altijd moeilijk.

Zwart haar. We vroegen het aan Marrit Gakes, kleurspecialist van SalonB. Dit zorgt er waarschijnlijk voor dat de nieuwe kleur een stuk donkerder uit zal vallen. Dit kan wel als je onze eco-verpakking bestelt.

Je kapper weet precies wat hij moet doen om je te helpen.

Pas op dat je haar niet groen uitslaat!

We vroegen het aan Marriët Gakes, kleurspecialist van SalonB. Hoi Stacey, Sorry voor late reactie sterke spam filter.

Dit kan het best bij kapper want het kan behoorlijk fout gaan wanneer je het zelf probeert. Neem een abonnement op het blad.

Daar had ze 8. Dan krijg je de mooiste en volste kleur. Als we de ongebruikte verfkwasten retour met een begeleidend briefje met jouw gegevens van je hebben ontvangen, als dank, fitness, blond haar donkerder verven.

Kleur dan het hele haar. Alleen dan krijg je als resultaat de kleur die je ook mag verwachten volgens de afbeeldingen van deze verfkleur.

Breng je geblondeerde haar in een betere conditie

Laat je zeker eerst eens goed informeren door een professionele kapper met veel ervaring in haarkleuren. Naast de shampoo en conditioner hebben wij ook de Dark Bamboo. Groetjes Eva Reageren.

Dit zit helaas nog wel in onze haarverf. Je kunt er dan bijvoorbeeld je uitgroei nogmaals mee te verven of zelfs je hele haar. Parabenen worden gebruikt voor de houdbaarheid. Ik ben heel tevreden. Hoe kan ik het nu oplossen en weer blond haar donkerder verven naar blond brengen. Kijk goed rond op Pinterest voor inspiratie, of ga naar een speciaalzaak voor adv Wees voorbereid op een nieuwe garderobe Wat voor make-up geldt, blond haar donkerder verven, maar voorkomt dat je haar straks een groene gloed heeft!

De haarverf kan je huid irriteren In donkere haarverf zit p-phenylenediamine. Het kiezen voor een warme kleur betekent niet dat jouw geblondeerde haar straks een warme kleur heeft. Rode spoeling en dan de permanente kleuring erin.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Er is een kans dat je haar anders niet de kleur krijgt die je zou willen. Ik verf mijn haar al een aantal jaren in donkerblond. Mvg, Margriet Reageren.

Nu wil ik eigenlijk weer terug naar mijn eigen haarkleur, dus laat ik het uitgroeien? Zoals je ziet is het dus niet gemakkelijk. Neem dan een goudtint met een natuurtint of in heftige gevallen een kopergoudtint met een natuurtint, blond haar donkerder verven.