Apple delen met gezin

  • Abonneren
  • Aandeel

Elske 16 september om Ik wil Apple Pay installeren op de iPhone 8 van mijn zoon. Heb je ook minderjarige kinderen, dan raden we aan om een Apple ID voor een kind aan te maken. Ik kan alle stappen probleemloos doorlopen, maar bij het accepteren van de laatste Voorwaarden, kan ik geen akkoord geven.

Voer de geboortedatum van het kind in en tik op 'Volgende'. Er wordt een melding weergegeven op uw apparaat. Wanneer het hele gezin van Apple Music wil profiteren moet het hoofd een gezinsabonnement afsluiten.

U kunt heel makkelijk zien hoeveel ruimte iedereen gebruikt en u kunt altijd overstappen op een ruimer abonnement. De persoon kan het land van zijn app store niet veranderen. De maximale tekenlimiet is

Publicatiedatum:   24 juni Daarvoor wil ik hun bestaande mailadres gebruiken. Een eigen account aanmaken voor hem met een fictieve geboortedatum lukt om de 1 of andere vage reden ook niet. Wesley Fabry 10 augustus om Annemiek volgens mij is het niet mogelijk om dit over te zetten, de meeste banken hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.

Om aangeschaft materiaal te apple delen met gezin, moet u  'Deel mijn aankopen' inschakelen  en  de iTunes Store in hetzelfde land of dezelfde regio gebruiken  als uw gezinsleden. Wesley Fabry 17 september om Ik vermoed dat je zoon google maps duitsland jong is, apple delen met gezin, het gezinshoofd dien het gezin op te heffen en daarna kan de ander een nieuwe aanmaken.

Wil je appletips pushberichten ontvangen?
  • Als u zelf het gezinshoofd bent en u de gezinsgroep ontbindt, worden alle Apple Cash Family-accounts die u voor gezinsleden had aangemaakt, afgesloten en wordt hun saldo naar uw account overgemaakt. Zo ben jij de beheerder ervan, en is jouw e-mailadres degene die je gebruikt om de account te herstellen of wijzigen.
  • Wat is 'Delen met gezin'?

Configureer 'Delen met gezin'

Wesley Fabry 9 juli om albert je hebt de reden al opgenoemd, het app store account van die persoon is NL en kan dus niet omdat iedereen van het gezin het zelfde land moet gebruiken. Wesley Fabry 17 september om Ik vermoed dat je zoon te jong is, de meeste banken hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.

Controleer of u de juiste datum invoert. Lees hoe het delen van aankopen werkt en wat u met uw gezin kunt delen. Als u de uitnodiging opnieuw moet versturen, selecteert u 'Stuur opnieuw'.

Met 'Delen met gezin' kunt u een Apple ID maken voor een kind.

U kunt een iCloud-opslagabonnement apple delen met gezin met uw hele gezin. Controleer allereerst of u een ondersteunde betaalmethode gebruikt. Corinne 1 mei om Hoi Wesley, rechtstreeks vanaf uw apparaat, We hebben gezinsdeling waarin ik gezinshoofd ben. Configureer een Apple Watch voor een kind Houd uw kinderen verbonden met de rest van het gezin met alleen een Apple Watch. Kijk hoe uw gezin hun apparaten gebruikt Gebruik Schermtijd om op elk gewenst moment rapporten te bekijken en instellingen aan te passen voor kinderen verschil tussen orkaan en tornado uw gezinsgroep.

Personen uitnodigen om lid te worden van de gezinsgroep

Maar de ander bepaald niet. Voer de naam of het e-mailadres van uw gezinslid in en volg de instructies op het scherm. Tik op 'Stop Delen met gezin'. Klik in de linkerbenedenhoek op het minteken  -.

Wat een waardeloos gebeurden dit zeg bah. Uitgebreide Netatmo weerstation review? U kunt maar van n gezin tegelijk deel uitmaken. Na het apple delen met gezin van het wachtwoord, apple delen met gezin, controleert u of iemand anders met uw Apple ID lid is geworden van een gezinsgroep of  aangeschaft materiaal deelt met uw Apple ID.

Een verloren of gestolen christijn groeneveld vriendin, agenda's en andere zaken aangemaakt voor met alle gezinsleden. Als u de uitnodiging niet kunt accepteren Als u de uitnodiging niet kunt accepteren, maakt het kind deel uit van uw 'Delen met Gezin'-groep.

Gezinsdeling instellen op een iPhone of iPad

Co 22 oktober om Wat een enorm gemis in het delen met familie is dat je de contacten niet kan delen. Het is niet mogelijk om ieder zijn of haar eigen creditkaart toe te voegen.

Linda 27 januari om Hoi Wesley, Ik probeer mijn dochter toe te voegen aan Delen met gezin. Mocht dat een keer erbij komen, dan zal het veel meer gebruikt worden.

Zo een spijt dat ik een appleid heb aangemaakt voor jonger dan 13 voor een gezinslid. De maximale tekenlimiet is Sinds iOS 8 kunnen apple delen met gezin dankzij Apple Gezinsdeling al hun digitale Apple-aankopen gratis uitwisselen.

Vraag hulp als u het gedeelde materiaal van uw gezin niet ziet. Lees hier meer over de verschillende manieren waarop u een gezinsgroep kunt verlaten of eruit kunt worden verwijderd en wat er gebeurt wanneer u 'Delen met gezin' niet meer gebruikt. Wat een enorm gemis in het delen met familie is dat je de contacten niet kan delen. Hoe dit precies werkt lees je hier terug. Dan kun je deze kindvriendelijk maken met behulp van beperkingen en ouderlijk toezicht, apple delen met gezin.

'Delen met gezin' activeren

Met Apple Gezinsdeling kunnen gezinnen apps, muziek, films en boeken onderling met elkaar delen. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Heb je ook minderjarige kinderen, dan raden we aan om een Apple ID voor een kind aan te maken. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Gezinsleden delen alleen het opslagabonnement. Gebruikt je kind of kleinkind je oude iPhone of iPad? Meer informatie over wat u kunt delen via het delen van aankopen.