Wedstrijdschema maken 6 teams

 • Abonneren
 • Aandeel

Melanie Goedemorgen, ik was bezig met het maken van een toernooischema. Joey , 8 Hallo, Ik zoek ook graag hulp voor een schema.

Mocht je toch nog problemen tegen komen bij het maken van een toernooischema, dan horen we dat heel graag! Pas als ik een 2de veld aanmaak de andere 2 poules. Terwijl de andere ploegen maximum 2x na elkaar moeten spelen. En er dus voor zorgen dat er geen ploegen te hard worden benadeeld? Een uitgebreide handleiding is hier te vinden: Handleiding FCToernooi. Fout in de website of? Laica , 10 Hoi, ik moet een wedstrijd toernooi maken voor persoon.

Als u dit schema naar ons wilt mailen info oefenplein. Ik heb 8 velden en zou deze graag gebruiken. Als laatste stap bepaal je de opzet van het toernooi. Oefenplein Dank voor de update.

We hebben 3 banen om te spelen, maar is in onze ogen te professioneel voor de bezoekers van onze website. Jullie tool ziet er goed uit, en dit kan vier keer achter wedstrijdschema maken 6 teams.

Dus drie wedstrijden per team. Je kan eventueel de pdf gebruiken en op papier de scheidsrechters toevoegen.

Zo voorkomen we dat mailadressen openbaar op het internet komen te staan. Jullie tool ziet er goed uit, maar is in onze ogen te professioneel voor de bezoekers van onze website. Als ik dit invul maak hij een mooi schema. Dan kan ik, in samenwerking met toernooi-schema. Maar helaas werken de button met de velden niet meer ondanks dat ik de datum niet aanpas. Ik kan nu ook een toernooi maken als ik de datum aanpas.

Daar heeft het programma soms moeite mee. Dan zouden er nog halve finales kunnen komen tussen poule 1 en 2 en tussen poule 3 en 4 gelijktijdig en daarna een finale. Is gelukt hoor, wedstrijdschema maken 6 teams. Oefenplein Je kunt de speelduur aanpassen door op het klokje achter te klikken. Zou dat weer verholpen kunnen worden.

Competities met acht ploegen of meer

Hoe kun je de gratis wedstrijdschema's downloaden als het niet is gelukt met de instructies bovenaan de pagina? We horen het graag, ook als het niet lukt! Sporthal afhuren.

Hoor het graag van jullie. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur gerust een bericht. Yvonne Hallo, Ik kan bij velden niets invullen.

En ook dan speelt ieder team weer drie wedstrijden? Ik hoop dat dat werkt.

Je moet dan alleen zelf in de Exceldownload XLS zorgen dat elk team minstens 1x op elk veld speelt. Dan kan het natuurlijk wel. Gerard Dubbeldeman , 6 Ik ben op zoek naar een schema voor 6 deelnemers in een poule. Zou dat weer verholpen kunnen worden?

We hebben twee banen dus twee reserves. Alvast bedankt voor de moeite. Daarna laat je de vier groepswinnaars via halve finale en finale tegen elkaar spelen voor de wedstrijdschema maken 6 teams. Toernooi Online toernooi eSports, wedstrijdschema maken 6 teams. Misschien is het een optie om een toernooischema te maken en daar het laatste deel uit te knippen wedstrijd 4 en 5 van elk team.

Zoals het nu lijkt komt het probleem enkel voor aan het eind van de maand. Aan wie moet daarvoor toestemming worden gevraagd!

Eenvoudig upgraden

Inge Dreux Hoi, Ik heb 15 teams en 8 velden, maar ik kom bij het ingeven van velden niet hoger dan 5 velden. PG Super tool en binnen mum van tijd een schema in elkaar gedraait! Scherp opgemerkt.

Kan dat aangepast worden. Als je toernooi-schema. Wij zullen u op de hoogte houden via deze pagina.

 • Nazha 11.10.2020 17:28

  Frank , 25 Vraag: ik heb 12 teams en zes verschillende spellen.

 • Selwyn 15.10.2020 09:31

  Graag ook even benoemen bij welke poule het mis gaat.

 • Baki 13.10.2020 05:41

  Inmiddels druk bezig met het maken van een toernooischema.