Tuinbank van pallets eigen huis en tuin

  • Abonneren
  • Aandeel

In een zitkuil staat een grote witte loungebank met witte kussens. Strakke zit- en rugkussens in de stof Nautica Grafito wordt er gekozen!

De deur van de gang naar de woonkamer gaat er met kozijn en al uit.

Mediterrane tuin Een allegaartjes tuin was het, met een ratjetoe aan planten, bestrating en een schutting die bijna uit elkaar viel. De meeste pallets hebben een afmeting van ×80 en laat dat nou net een heerlijke afmeting zijn om te loungen! Daarnaast wordt er veel hout gebruikt. Deze kamer krijgt de uitstraling van een boutique hotel met veel gouden details. Styliste Patty Zomer woont in een heerlijk huis op een recreatiepark.

Wieg heerlijk heen en weer op een schommelbank of -stoel. Jolanda houdt van skiën en van de winter, en wil deze sfeer graag terug zien in haar tuin.

Je kunt er in liggen, zonnen en dutjes in doen. De deur van de gang naar de woonkamer gaat er met kozijn en al uit. Start met ontwerpen. Bekijk meer foto's. In Amsterdam wordt een dakterras omgetoverd tot een moderne loungeplek.

DIY: Palletbank

Beide banken krijgen groene kussens gemaakt van Cartenza Uni in kleur Dark Green. In de eethoek zijn veel natuurlijke kleuren als wit, grijs en groen gebruikt. Neem de tacker en zet alles goed vast. Wij geven je inspiratie! Er wordt een grote loungebank van pallets gemaakt. Als je je bank makkelijk wil verplaatsen, bevestig dan de zwenkwieltjes aan de onderkant. Op de zitbank ligt een maatkussen gemaakt van Sunbrella Natte in kleur Sooty.

  • Nou, dat hebben ze gekregen met deze prachtige bloemenzee! Op het lagere gedeelte van de loungeplek ligt al een vlonder en die is nog perfect.
  • En in een handomdraai een heerlijk ruim bed voor hun logé.

Ibiza tuin Grijs en wit zijn de basiskleuren in deze Ibiza style tuin. Zo heb je ineens genoeg zitplekken voor al je vrienden. De plek waar de bewoners het allerliefste zijn. Dan zit de familie gezellig samen om het vuurtje. Ook als je kinderen hebt, is dit ideaal.

Opgelet: zo snoei je de rozen in het najaar

De tuin wordt opgedeeld in 3 delen; een langgerekte veranda met houten vlonder en de 2 lager gelegen vlakken links en rechts van de tuin. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Goed gekleurd dakterras Een gezamenlijk dakterras waar alle bewoners hetzelfde willen.

Door de trap te verlengen over de hele lengte van het dakterras creer je een mooie zitbank. Kleur op hun dakterras? Een zwevende houten vlonder verbindt de twee terrassen. Stap 3 Schilder het geheel in de door jou gewenste kleur met weerbestendige verf en laat goed drogen.

Helemaal de stijl zoals de rest van het appartement.

Werkwijze:

Goed gekleurd dakterras Een gezamenlijk dakterras waar alle bewoners hetzelfde willen. Daarop staat de eyecatcher van deze tuin: een houten lamellen scherm van planken. Het is een droom van velen, maar weinig mensen hebben er een in de tuin: de hangmat. Niet wetende dat er nog zoveel zouden volgen Marie schreef:.

  • Er mag wat meer sfeer en gezelligheid in vinden de bewoners, en dat graag in hun zo geliefde boerderijstijl.
  • Moderne tuin Deze tuin ademt een subtiele sfeer van strand uit.
  • Omdat het dakterras wat lager ligt dan het appartement wordt een brede trap van vlonderplanken gemaakt.
  • De loungebank wordt gedeeltelijk gemaakt van glasblokken.

Wieg heerlijk heen en weer op een schommelbank of -stoel. De meeste pallets hebben een afmeting van 80 en laat dat nou net een heerlijke afmeting zijn om te loungen. Meer groen in de tuin en een fijne plek om te zitten zijn een paar van der deen wonen hengelo hun wensen.

Alles voor in de tuinbank van pallets eigen huis en tuin Zo kun je zelf een borderbak maken in de tuin. Door de trap te verlengen over de hele lengte van het dakterras creer je een mooie zitbank. Mannen vs vrouwen tuin Een tuin waarbij een duidelijke splitsing is: een mannengedeelte en een vrouwengedeelte. Het frame wordt gemaakt van grove douglas palen.

Op het lagere gedeelte van de loungeplek ligt al een vlonder en die is nog perfect. Voor het echte  beachy gevoel worden er schelpjes gestort naast het houten pad waar de eettafel komt te staan.

Met deze tips kun je altijd lekker buiten zitten

Omdat het dakterras wat lager ligt dan het appartement wordt een brede trap van vlonderplanken gemaakt. De blauwe kussens die erop liggen zijn op maat gemaakt van Sunbrella Solids in kleur  Mineral Blue. Voor dit hemelbed zijn de kussens gemaakt van Cartenza Uni in kleur Black. Kleur op hun dakterras.

Bed in de tuin Het klinkt misschien gek, maar waarom zou je het niet doen. De kussens van de loungebank zijn wl aan vervanging toe. Elk met een eigen uitstraling.