Museum oudheden leiden openingstijden

 • Abonneren
 • Aandeel

Als u met een  grote rolstoel komt, informeer dan van te voren naar de mogelijkheden voor uw bezoek. Daarbij is een begeleider noodzakelijk gratis toegang.

Vóór het museumgebouw, op het Rapenburg, is bovendien een aparte invalidenparkeerplaats voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart.

Tips voor uw bezoek. U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren: — 5 Kortingskaarten en betaalwijze Kortingskaarten  zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of -regelingen. Zondag Kijk voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rond het centrum van Leiden op de  Parkeerwijzer van de gemeente Leiden. In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar.

De Tempelzaal is ook een officiële trouwlocatie.

Klik op de iLost-button en zoek tussen de gevonden voorwerpen:. Rondvaartboten kunnen varen tot voor de ingang van het museum. Wifi in het museum In het museumgebouw is gratis wifi beschikbaar. De Tempelzaal is ook een officile trouwlocatie. Temperatuur Om onze collectie te beschermen tegen museum oudheden leiden openingstijden, heerst in het museum een constante temperatuur van 21C.

Kloppen deze openingstijden?

Tassen U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw. De officiële bezoekvoorwaarden van het Rijksmuseum van Oudheden, zoals ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale centrum voor archeologie.

De zalen hebben een capaciteit van 2 tot personen. Ontdek met de gratis topstukken-audiotour de 24 mooiste topstukken uit onze collectie: van Egyptische tempel tot Romeins keizerbeeld.

 • Fotograferen Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief. Tassen U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw.
 • Parkeerterreinen en -garages Leiden centrum Kijk voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rond het centrum van Leiden op de  Parkeerwijzer van de gemeente Leiden.

Beschrijving looproute met downloadbare pdf Plan uw ov-reis via de  NS-website  of via  Met de bus vanaf NS-station Leiden Centraal De dichtstbijzijnde bushalte bij het Rijksmuseum van Oudheden is halte Breestraat, museum oudheden leiden openingstijden.

De zalen hebben een capaciteit van 2 tot personen. Bezoek ons:. Fotograferen Het converse all star bordeaux toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief.

We adviseren daarom uw auto te parkeren op het dichtbij gelegen  Parkeerterrein Haagweg.

Hier ben je:

Voor alle rolstoelen is een begeleider nodig. De grote Tempelzaal leent zich uitstekend voor een diner, feest, receptie, concert of buffet. Mindervaliden  en  slechtzienden  kunnen een erkende hulp- of geleidehond meenemen.

Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het museum oudheden leiden openingstijden 15 minuten parkeren? U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren: - 5 Zondag In het kader van de Maand van de Geschiedenis verschijnt elke maandag in oktober een online mini-college over de Romeinen in Nederland. Wifi in het museum In het museumgebouw is gratis wifi beschikbaar, museum oudheden leiden openingstijden. De tempel werd tweeduizend jaar geleden gebouwd in opdracht van de Romeinse keizer Augustus.

Op zoek naar Toetanchamon

U kunt de museumwinkel bezoeken tijdens de openingsuren van het museum, óók als u geen toegangskaartje voor het museum hebt. Kortingskaarten en betaalwijze Kortingskaarten  zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of -regelingen. Het museum verhuurt twee zalen, de Trajanuszaal en de Leemanszaal. Tijdens tentoonstellingen voegen we toepasselijke artikelen aan het assortiment toe.

Daarbij is een begeleider noodzakelijk gratis toegang.

 • De Tempelzaal is beschikbaar buiten de reguliere openingstijden van het museum en op maandag.
 • Nieuwsbrief Altijd op de hoogte?
 • Invaliden  kunnen op het Rapenburg  gratis parkeren.
 • Graag adviseren we u over de juiste invulling van uw evenement.

In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar, museum oudheden leiden openingstijden. Mindervaliden  sidetable achter bank slechtzienden  kunnen een erkende hulp- of geleidehond meenemen.

Het Rijksmuseum van Oudheden heeft een verrassend tentoonstellings- en activiteitenaanbod en kan een evenement of bijeenkomst combineren met een bezoek aan de collectie van het museum, bijvoorbeeld met een speedrondleiding. Dinsdag In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar.

Bij de kassa kunt u een  rolstoel  vragen.

Openingstijden, entreeprijzen, audiotours

Ontdek met de gratis topstukken-audiotour de 24 mooiste topstukken uit onze collectie: van Egyptische tempel tot Romeins keizerbeeld. Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief.

Fotograferen Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief.

Dinsdag. Museumwinkel De museumwinkel biedt voor elk wat wils. Openingstijden, audiotours.

 • Nurdan 29.09.2020 06:44

  In het kader van de Maand van de Geschiedenis verschijnt elke maandag in oktober een online mini-college over de Romeinen in Nederland. Openingstijden, entreeprijzen, audiotours.

 • Wybren 29.09.2020 01:50

  Voor alle rolstoelen is een begeleider nodig.