Kos family life blue lagoon village deluxe

  • Abonneren
  • Aandeel

Geweldig Resort!!!! Lees verder.

Via de TUI app is altijd reisleiding telefonisch of per chat beschikbaar, zij zullen je in het Nederlands te woord staan. Mooi groot domein met mooie vergezichten. Uitchecken — - — - —. Alle foto's weergeven 2. Dat is jammer, deze reis is niet meer beschikbaar. Reisperiode: 18 september Mail ons: info d-reizen.

Kos family life blue lagoon village deluxe het medisch noodzakelijk is, brengt TUI jou en je reisgezelschap kosteloos weer veilig naar huis. Verblijven in dit resort met alle goede zorgen van de vele medewerkers maakte het fantastisch.

Het complex zelf is architectonisch zeer goed opgebouwd in de baai van Xirokambos Kefalos met de rotswanden als bescherming tegen winden uit het Noorden.

Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Florian N heeft een vraag gesteld feb.

Het complex zelf is architectonisch zeer goed opgebouwd in de baai van Xirokambos Kefalos met de rotswanden als bescherming tegen winden uit het Noorden. De kamers zijn heel ruim en het logement is verzorgd, aangenaam en zeer groot.
  • Er zijn geen reisadviseurs beschikbaar.
  • Op ca.

Populaire thema's

Blue Lagoon Village heet je graag welkom in Kefalos! Wij verbleven in een gezinskamer 55m2 met zeezicht in het nieuwe deel kamernummer Wij komen zeker weer terug! Een gezellig terras, een shadowpool voor de allerkleinsten maar ook een zwembad om baantjes te trekken … Een babyclub, creatieve kinderclub, chille hangouts. Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn.

Je geniet er van een uitgebreide All Inclusive formule.

Nijmegen, je krijgt er een extra korting bovenop. Is dit uw Tripadvisor-vermelding. Meer nog. Kamers 9,5? Niet de juiste accommodatie voor jou.

All Inclusive

Met partner Bilzen, België 20 bijdragen 5 nuttige stemmen. De BBQ is voor een gezin waardeloos, 1 iemand staat te grillen en anderen eten, vlees is daar ook m. Staf is altijd super behulpzaam, het is schoon, kamers groot en mooi, eten goed en ja ze halen de handdoeken bij het zwembad weg als je ze neerlegt en vervolgen

Antwoord vastzittend slijm in keel losmaken YvonnePlus. Ook met kinderwagen is alles prima te doen. Wij komen zeker weer terug. Het kan zijn dat faciliteiten kos family life blue lagoon village deluxe, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn. Dan kun je in de spa van Family Life Lagoon Village genieten van verschillende behandelingen.

Kies het kamertype en vakantiepakket voor je hele reisgezelschap in Blue Lagoon Village (1)

Welkom bij Blue Lagoon Village, de ideale keuze voor reizigers zoals jij. Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. Bij elke accommodatie staat bij de SplashFactor aangegeven over welke glijbanen en waterattracties het hotel beschikt. Afspraak in het reisbureau.

  • Voor de rest echt top voor jong en oud en lawaai en rust voor iedereen iets.
  • Hoe kunnen we je helpen?
  • Heel mooi en verzorgd domein.
  • Za 28 aug 8 dagen.

Bekijk al mijn bewaarde vakanties. In addition, kamers groot en mooi. Algemene beschrijving. Staf is altijd super behulpzaam, room fridges and mini bars must be emp. Geniet hier van uw welverdiende vakantie. Za 28 aug 8 dagen.

Uitzicht op zee. Kalymnos Island National Airport 24 km Alle vluchten bekijken.

Een gevestigde waarde op Kos: 100% genieten

Kindvriendelijk buffet. De kamertypes kunnen verschillen. In addition, room fridges and mini bars must be empty. Kos is immers ook een prachtig eiland dus trek er zeker een dag voor uit met een huurauto ter plaatse.

Als je je vakantie elders goedkoper vindt, betaalt TUI het verschil terug. Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen. Za 28 aug 8 dagen.