Kerstboom vouwen servet

 • Abonneren
 • Aandeel

Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Draadverlichting op één lang snoer is hiervoor het handigste. Heb je nog een stukje kerstlint over, dan kun je dat eventueel om het stammetje van kaneel strikken voor een extra hoge schattigheidsfactor.

Je zult zien het is niet moeilijk. Kerst servet Kerst tafel Kerstboom servet vouwen Kerstboom vouwen kerstservetten Kersttafel Kersttafel dekken Kersttafel versieren Servet kerstboom vouwen servetten kerst Servetten vouwen Tafel dekken kerst Tafel versieren Kerst. Bij het dekken van een mooie Kerst tafel horen mooi gevouwen servetten. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ik vond nog een zakje houten sterretjes van Xenos in mijn hobbydoosje en die deden prima dienst als versiering van mijn servettenboompje. Dan kun je hem natuurlijk gewoon zoals hij is op het bord van elke gast leggen.

Niets is te gek en niets is feestelijk genoeg. Doe dit een beetje op het gevoel zoals in het filmpje. In onze categorie 'Tafel dekken' vind je veel andere inspiratie voor het vouwen van een servet. Laat je het weten in een reactie hieronder, kerstboom vouwen servet.

Het lukt zowel met papieren servetten als stoffen exemplaren. Kijk of je ergens kleine sterretjes hebt liggen in huis.

Misschien kende je de techniek voor het vouwen van servetten in de vorm van een kerstboompje al.
 • Instagram Instagram did not return a
 • Hoe vouw ik een servet waaier vouw?

Is het gelukt om je servet te vouwen? Dat ie vierkant is, is wel belangrijk. Het resultaat is hartstikke feestelijk! Maar stof vind ik toch altijd het mooiste. Een speciaal gevouwen servet kun je op het bord zetten of leggen, afhankelijk van de vorm. Duw in elke kerstboom een kaneelstokje en je boompje heeft ineens een stammetje gekregen.

 • Alle kerstdecoratie wordt natuurlijk weer uit de kast getrokken.
 • Leuk hè? Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Informatie Kerstboom vouwen servet. Leuk h. Deel ze dan hieronder. Geen account. Laat je het weten in een reactie hieronder! Zoals jullie denk ik wel van ons verwachten doen we met kerst altijd ons best om de tafel zo feestelijk mogelijk te versieren.

Kerstboom vouwen van servet

Een speciaal gevouwen servet kun je op het bord zetten of leggen, afhankelijk van de vorm. Bekijk ons filmpje om eenvoudig deze feestelijke kerstservetten te vouwen: Stappen bij het kerstservetten vouwen Neem een kerstservet die als hij helemaal uitgevouwen is ongeveer 40×40 cm breed is of groter en vouw deze twee keer dubbel. Punten omvouwen Vouw de vier punten één voor één om naar achteren, waarbij je steeds een kleine strook stof vrij laat tussen de verschillende punten.

Net wat het handigste is. Hoe vouw ik een servet waaier vouw. Sfeervol windlicht in een zelfgemaakt netje 24 april Anders lukt het je niet om er een rechte boom van te maken. Dat had ik helaas niet in de buurt liggen je kunt die dingen nooit vinden als je ze nodig hebtdus ik heb een exemplaar met allemaal kleine strengen lampjes gebruikt. Net wat het handigste is, kerstboom vouwen servet. Zoals jullie denk ik wel van ons verwachten doen we kerstboom vouwen servet kerst altijd ons best om de tafel zo feestelijk mogelijk te versieren!

Bestaande afspeellijsten

Kerstboom vouwen van servet Misschien kende je de techniek voor het vouwen van servetten in de vorm van een kerstboompje al. Ik ga akkoord. Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

 • Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips.
 • Alleen dat is al super leuk!
 • Ditty Heeft instructies gemaakt.
 • Deel ze dan hieronder.

Bekijk ons filmpje om eenvoudig deze feestelijke kerstservetten te vouwen: Stappen bij het kerstservetten vouwen Kerstboom vouwen servet een kerstservet die als hij helemaal uitgevouwen is ongeveer 4040 cm breed is of groter en vouw deze twee keer dubbel. Zin in nog meer decoratie. Het servet dubbelvouwen Leg het servet plat voor je op tafel en vouw het, naar je toe, vierde en vijfde puntje onder de vouw erboven.

Kijk of je ergens kleine sterretjes hebt liggen in huis. Cancel je reactie Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Instagram Instagram did not return a De batterij verstop je onder het bord of onder de servet. Kerstidee: servetten vouwen als kerstboom, kerstboom vouwen servet.

Ook interessant

Net wat het handigste is! Zin in nog meer decoratie? Is je tafel met Kerst mooi gedekt met passend gevouwen servetten als kerstdecoratie, dan heb je zeker een blikvanger.

Kerstidee Kerst tafel dekken tafel Kerst servetten vouwen kerstboom gevouwen servetten mooi gedekte tafel kerstdecoratie eettafel instructievideo. Deel deze blog. Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord Vergeten!

 • Hinderkien 17.01.2021 09:12

  De batterij verstop je onder het bord of onder de servet. Tot slot nog een hele andere decotip: gebruik lampjes op batterijen!