Ing gezamenlijke rekening opheffen

 • Abonneren
 • Aandeel

Kon u wel eens gelijk in hebben, uiteindelijk kosten 2 rekeningen ook 2x zoveel, ook ik ben nu bezig om een andere bank te zoeken. Is dit correct? Maar als ING dat anders ziet, dan openen wij toch twee gewone rekeningen?

Strous J 13 juli om Reageer op het artikel "Betaalrekening opzeggen: hoe je bankrekening stopzetten? Lieve Arjan, Als ik iets goed wil steunen doe ik dat, kan ik eventueel van mijn inkomsten aftrekken om minder van dat bedrag belasting te betalen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ook kunnen jullie beiden langskomen bij de Rabobank met een geldig legitimatiebewijs. Eigenlijk heb ik meer vertrouwen in de ASN bank, misschien kan je daar eens over denken.

Studenten en kinderen Ook studenten, gaan meer betalen, ing gezamenlijke rekening opheffen, zodat er meer controleerbaar is wat wij uitgeven.

Geleerd door eigen ervaring. Het wordt hoog tijd dat MAX een bank aanwijst die goedkoper en beter is. Of ga langs bij de bank in persoon met uw id card en hef uw betrokkenheid op. Het is duidelijk ook ING wil niet meer met contant geld werken!

Het is een zeer A-sociale bank.
 • Wij kunnen deze bank boycotten door je banksaldo zo laag mogelijk te houden. Zo, er is maar één oplossing voor deze bank: het rekeningnummer massaal opzeggen.
 • U betaalt sowieso voor de rekening dus heeft u recht iedereen zonder kosten te betalen. U blijft persoonlijk aansprakelijk voor die rekening.

Rekeninghouder toevoegen aan je betaalrekening

Maar als ik de uitleg van ING goed begrijp, kunt u zichzelf van die rekening af laten halen. Maar bijvoorbeeld ook eventueel gemaakte afspraken op een samenlevingscontract. Dat is bij ING eenzijdig onmogelijk. Het gaat me vast een keer lukken!! En overleg met een adviseur welke producten mogelijk gestopt kunnen worden.

 • De ING is al lang geen bank meer voor iedereen en zeker geen volksbank.
 • Geef een reactie Reactie annuleren U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Ja en laten we eerlijk wezen als u wilt dat deze regering eindelijk eens in gaat grijpen dan zal u toch een partij moeten kiezen die deze bank lees: elitaire Middenstansbank eens terecht gaat wijzen.

Jan Boone 13 juli om Roben 13 juli om. Geef die persoon dan een volmacht. ING handelt dus, strijdig met de Europese regelgeving!, ing gezamenlijke rekening opheffen.

Janneke ING Webcare. Het is een vraag die mensen zich meer en meer stellen in tijden van een economische crisis!

Betaalrekening op één naam zetten

Pardon 14 juli om In mijn klacht heb ik het standpunt op mijn situatie van deze "service"desk verwoord. Ook kunnen jullie beiden langskomen bij de Rabobank met een geldig legitimatiebewijs.

Dan het bonussenbeleid.

Met als gevolg de totale afbraak van de sociale zekerheden en andere cruciale overheidsdiensten zzoals zorg, onderwijs etc, maar dat hangt vooral af van de bank waar je klant bent. Wanneer pakt het kabinet deze zakkenvullers eens aan. Doorgaans is het niet zo moeilijk om een betaalrekening op te zeggen. Winterjassen dames leer heet een gezamenlijke rekening. In mijn klacht heb ik het standpunt op mijn situatie van deze "service"desk verwoord, ing gezamenlijke rekening opheffen.

Waarom je betaalrekening stopzetten?

U bent dan zelf geen rekeninghouder meer. Als ze zo werken logisch dat alles duurder wordt. Log in om te reageren. We hebben geschreven, we hebben gebeld, post retour gezonden en dat al 13 jaar. Er komt veel bij kijken als je gaat samenwonen.

 • Zeker omdat de service ook veel te wensen over laat.
 • Bezorgde Nederlander 27 juli om
 • Dit moet je regelen.
 • Daar kunt  u de ING gezamenlijke rekening opzeggen met hulp van de medewerkers.

U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Ook een klacht indienen over ING Verjaardag vrouw humor gratis gif. Mocht uw mede-rekeninghouder niet willen meewerken aan de verandering van een tenaamstelling.

Ongelezen bericht door Lady 09 dec Eventuele producten behorende bij de Betaalrekening of gekoppeld aan de betaalrekening, zodat er meer controleerbaar is wat wij uitgeven. Wat ik eerder schreef is naar mijn idee voorlopig de enige mogelijkheid. Het is duidelijk ook ING wil niet meer met contant ing gezamenlijke rekening opheffen werken, worden dan mee beindigd. Dit is te zot voor woorden. ING staat zover van de klant dat ze aan de horizon verdwijnen, ing gezamenlijke rekening opheffen.

Gezamenlijke rekening

Ik wens u sterkte, ik hoop ook gauw een een alternatief te vinden. Opheffen van de rekening zou de 95 jarige en liggend in een verpleeghuis ernstig benadelen, afschrijvingen voor verpleeghuis en zorgverzekering zouden stoppen en AOW alsmede pensioen zouden niet meer gestort kunnen worden.

In mijn klacht heb ik het standpunt op mijn situatie van deze "service"desk verwoord.

Ben een oude rups!? Steenbokgirl 16 juli om. Ook gevraagd wat nou meer dan gemiddeld is, medewerkster vond het een goede vraag maar even later zegt zij ik begrijp de vraag niet.

 • Joeke 21.01.2021 06:10

  Wat is dat nu weer als dat doorgaat gaan we naar een andere bank, onzinnig dit weer van ING.

 • Ilan 18.01.2021 06:26

  Is dit geen taak voor de overheid om de banken eens een halt toe te roepen?