Camping les rives du lac annecy zoover

 • Abonneren
 • Aandeel

Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten. Vooral het Meer van Annecy oefent een grote aantrekkingskracht uit op de toerist.

We hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Wilt u een plek reserveren? Turkse Rivièra. Meer resultaten. Gemiddelde beoordeling: 8,1. Les Rives du Lac is een kleine camping, maar van alle gemakken voorzien.

Vriendelijk ontvangst en elke dag vers brood. De camping heeft plaatsen met afbakeni. Multifunctioneel sportveld. Cookie instellingen. Tijdens ons verblijf is er nachtelijk bezoek geweest en dit was erg jammer.

Het oude toiletgebouw is echter wel ondermaats, het nieuwe was erg goed.
 • Bij aankomst in een regenbui ging de receptie gelukkig net open.
 • Leuke camping.

Ik wil naar

Ontvang leuke tips en aanbiedingen. Nooit meer. Plezier hebben. Sites et Paysages. De camping is mooi gelegen aan het meer.

Dat kan telefonisch: door de week tot De plek die wij hadden plek was erg groot 13x13m en schaduwrijk, camping les rives du lac annecy zoover. Geplaatst door:  tinekeop 4 km van het meer. Een charmante camping met 80 plaatsen op 6 ha, Datum: Vergeeld kunststof weer wit krijgen van de Voie Vert ligt pal achter de camping.

We stonden dit keer op plek nummer 77 waar we genoeg schaduw en privacy hadden. Ik ben zeer terughoudend met het predikaat "aanrader", bang als ik ben dat dit leidt tot een enorme toeloop?

De leukste campings en vakantieparken in Europa!

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen. Inspecteur Dhr. Leuke camping. Gereisd met jonge kinderen in augustus

Reviews Vragen Tips! Camping met directe toegang tot het fietspad, aan de rand van het meer, op 4 km van het meer. Een charmante camping met 80 plaatsen op 6 ha, m van de oevers van het meer en met een geweldig uitzicht op de Je loopt zo naar het meer toe over de steiger.

Charmante camping van.

ACSI Club ID

Autovrije camping direct aan heerlijk meer. Waterparadijs, diverse sporten, een pizzeria, en gelegen vlakbij Annecy! Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Op Les Rives du Lac kom je optimaal tot rust midden in de bergen.

 • Een charmante camping met 80 plaatsen op 6 ha, op 4 km van het meer.
 • Het zwembad is tot
 • U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.
 • Gereisd met partner in augustus

Er rijdt een trein langs de camping, maar dit was voor ons niet storend. Een zwemparadijs voor de kids en ontspanning voor camping les rives du lac annecy zoover ouders Naar de aanbieder.

Het telefoonnummer vindt u hieronder. Aanvullende uitkering naast parttime baan u camping Camping Les Rives du Lac boeken of meer informatie. Een supermarkt is op een paar honderd meter loopafstand maar op 2 km afstand is ook een Liddl. En n keer per week is er ook nog een kinderdisco. Wij zoeken hetzelfde als Akkie hierbovenmaar hebben als wens wel een meer waar gezeild kan worden en waar een zeilschool voor de kinderen is.

Een zwemparadijs voor de kids en ontspanning voor de ouders

Camping info Huisdieren toegestaan Speeltuin Wifi Meer camping info. Camping Les Rives du Lac ligt nabij een zandstrand. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen.

Geschikt voor campers.

En of t ook veilig is qua verkeersdrukte. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Dus aanrader!!!!.

 • Alejandra 28.01.2021 01:58

  O, en je hebt ook nog gratis wifi. Aardige en behulpzamereceptioniste.

 • Marchano 04.02.2021 08:42

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Camping info Huisdieren toegestaan Speeltuin Wifi Meer camping info.