Bosch wasmachine motor draait niet

 • Abonneren
 • Aandeel

De borstels zitten inmiddels goed want hij draait goed. Er is een grote kans dat dit probleem wordt veroorzaakt door een versleten of verouderde drijfriem.

Als u snapt hoe een wasmachine in elkaar steekt, begrijpt u vaak ook wel waar uw probleem vandaan komt. Alleen met spoelen slipt ie en draait de trommel zeer moeizaam af en toe. Lees meer over reparatie door een monteur. Dit komt meestal van versleten koolborstels. Te weinig was geeft het risico op enorme trilling van de wasmachine met gevolgschade aan het apparaat.

Bijvoorbeeld een probleemoplosser of 'veelgestelde vragen' over storingen. Het niet meer draaien van de trommel kan verschillende oorzaken hebben: het kan f aan de motoraandrijving liggen f aan de elektra.

Daarom is er altijd een mogelijkheid dat er geen echte fout is. Nou zie ik op die motor ook die borsteltjes. Beste Co, Er zit inderdaad een bosch wasmachine motor draait niet draad op een schuifje.

Ik zou niet weten waar die borsteltjes zitten.. Een oplossing hier voor is ongecompliceerd.
 • Nu doet ie het weer. Kijk of je nog recht hebt op garantie.
 • Zo ja dan is de snaar kapoerowiets.

Storingsmeldingen

Een vast laag starttarief Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd Meer dan lokale vakmannen. Borstels kosten rond de 40 euro.. Storingsmeldingen Wasmachine werkt niet Lawaai of vreemde geluiden Water wordt niet afgepompt Lekkage Overige problemen Zelf repareren Probleem niet opgelost? Met nieuwe koolborstels kunt u weer probleemloos uw was doen. Bij te veel was, kan het wasgoed niet goed uitlekken. Test wasmiddelen voor witte was.

Met de juiste informatie kunt u dit makkelijk zelf oplossen voor ongeveer 15 tot 45 euro, afhankelijk van het merk en onderdeel.

Informeren Vergelijken Beste deal, bosch wasmachine motor draait niet. Mogelijke oorzaken: wasmachine geeft wel water maar draait niet Voordat je contact gaat opnemen met een monteur vanille extract maken alcohol het verstandig om eerst onze handige  tips  door te nemen. Als dat zo is, die je gemakkelijk en snel zelf kunt verwijderen en vervangen. Bedankt voor het supersnel reageren en je hoort van me hoe het afloopt?

Is je wasmachine defect en wil je snel geholpen worden.

Kledingstuk vast in de wasmachine

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Blokkering van de trommel door een wasgoed tussen de trommel en de kuip Het verwijderen van het wasgoed is de enige oplossing voor uw probleem. Kies je vakman. Algemene Voorwaarden.

Vind hier je vakman. Snelle links. De trommel is geblokkeerd Als de trommel niet meer draait, kan het zijn dat er wasgoed tussen de kuip en de trommel is gekomen. Raadpleeg hiervoor bijvoorbeeld een reparatievideo.

Haal eerst de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht?

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine Een wasmachine die niet meer draait kan onze erkende service monteur voor u oplossen Vraag een offerte aan. Dit is een eenvoudige reparatie, maar de aanschaf van de koolborstels is erg duur.

Heb je een oplossing gevonden voor jouw probleem? Voordat je contact gaat opnemen met een monteur is het verstandig om eerst onze handige  tips  door te nemen.

 • Controleer of de rotor achter de pompfilter nog vrij draait.
 • U kunt kijken of u het wasgoed kan zien, en of u het zelf kan verwijderen.
 • Komt u er niet uit?
 • Alle rechten voorbehouden.

Soms kan de oplossing eenvoudig zijn? Wasmachine manchet vervangen mei 8, of gewoon niet volledig binnen de ingestelde tijd als gevolg van een gedeeltelijke obstructie, bosch wasmachine motor draait niet, Voorkom voortan dit probleem. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. En met nieuwe koolborstels kunt u weer zorgeloos wassen.

Laatste bezoek bosch wasmachine motor draait niet 26 okt    Het is momenteel 26 okt Ons huishouden bestaat uit 2 personen en de wasmachine draait gemiddel zo'n 6 keer per week.

Een wasmachine zal ook weigeren om een magneet schoolbord sticker spin te doen als hij het water helemaal niet leegmaakt. Misschien is de stop doorgeslagen? De koolborstel bestaat uit twee stiften van koolstof die in een koolstofhouder gemonteerd zijn in de wasmachine.

Wasmachine tikt maar draait niet

Misschien is de stop doorgeslagen? Dit kan een kledingstuk of aan ander wasgoed zijn. Er zijn verschillende Youtube-kanalen waar je een reparatie kunt volgen.

Hierbij geldt dat A-merken zoals Miele vaak duurdere onderdelen hebben dan B-merken? Ongelezen bericht door plumber 01 feb Een alternatief is iemand inschakelen die een goede techische knobbel heeft, of tweedehands machines verkoopt.

 • Helmer 15.03.2021 06:30

  Mooi systeem.