Autolak op kleur

  • Abonneren
  • Aandeel

Heeft u geen kleurcode of naam van de kleur? Stuur een bericht! Uw autolakpen op maat gemaakt Wanneer u bij ons een lakpen koopt, wordt deze door onze ervaren verfmenger met uiterste zorg gemengd en afgevuld.

Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief Inschrijven. In een 2K spuitbus zit reeds verharder waaraan de lak wordt toegevoegd. Dit alles ongeacht of het verticaal of horizontaal wordt gebruikt. Stuur een bericht! Hierdoor is deze lakpen aanzienlijk nauwkeuriger dan een standaard autolak stift en is dit handig hulpmiddel de oplossing voor het wegwerken en camoufleren van steenslag beschadigingen aan uw auto, motorkap of bumper.

Daarom raden wij u aan om eerst een kleurstaaltje te spuiten en deze te controleren alvorens het object te spuiten. Spuitbus Autolak wordt op maat gemaakt a.

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Uw autolakpen op maat gemaakt Wanneer u bij ons een lakpen koopt, wordt deze door onze ervaren verfmenger met uiterste zorg gemengd en afgevuld. Dankzij autolak op kleur jarenlange ervaring, zijn we in staat de lak in iedere kleur op maat te maken in iedere gewenste kleur. Autolak bestellen op kleurcode. Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief Inschrijven.

Neem dan contact met ons op. Vergeet ook niet uw naam, contactgegevens en bestelnummer te vermelden. Autolak voor ieder automerk CROP levert autolak voor ieder automerk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties. Voor een gratis knipstaal vragen wij een kleine vergoeding maar die krijgt u automatisch retour bij aankoop van het overeenkomstige product. RAL NR. Klanten beoordelen ons 9.

Voor Ik ga akkoord   Voor Het systeem is in in Duitsland ontwikkeld en wordt daar nog beheerd. Van autolak op kleur merk auto hebben wij alle autokleuren in ons programma, autolak op kleur.

Spuitbus Autolak Zonder blanke lak bestellen. Een 1-component of 2-componenten autolak verschilt in kwaliteit van elkaar en iedere lak heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Wilt u niets missen.

Autolak kopen in iedere gewenste kleur!

De 1K spuitbus autolak is de traditionele spuitlak in een standaard spray die in iedere autokleur, metallic lak of parelmoer kleur te koop is.

De autolakpen wordt op kleur gemaakt en is voorzien van zowel een minuscuul fijne metalen punt voor het nauwkeurig aantippen van steenslagplekjes alsmede een kwastje om kleine krassen en beschadigingen aan uw auto, motor, scooter, camper of ander voertuig te herstellen.

Onderstaande blanke lakken zijn speciaal afgestemd en geschikt voor over onze spuitbussen autolak: uniQum 1K Blanke Lak hoogglans in spuitbus is een professionele blanke lak met een ongekende hoge glans in een professionele uniQum spuitbus.

Voor de beste gebruikerservaring, autolak op kleur, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is autolak op kleur uw browser? Ik ga akkoord   Voor Voor. Een goed sluitende dop zorgt ervoor dat de lakpen luchtdicht afgesloten wordt waardoor de lak dieren asiel hof van ede de pen niet uitdroogt en langer houdbaar is!

Vergeet dan niet om de verharder activator mee te bestellen. Aan de hand van een door u opgestuurd staaltje, kunnen wij d.

Omschrijving

Door op een knop te drukken worden de 2-componenten met elkaar gemengd zodat het verhardingsproces begint! Autolak laten scannen Heeft u geen code of naam van de lak die op de auto, motor of scooter zit?

Bij een 2K Autolak is het eerste component de autolak en de tweede component de verharder ook wel activator genoemd. In de lakstift zit een kogeltje waarmee de verf op voorhand optimaal gemengd kan worden voordat u de lak aanbrengt op de auto.

  • Doordat onze kleurmaker uw kleur op maat maakt aan de hand van de receptuur van de door u opgegeven kleurcode- of kleurnaam, bent u er van verzekerd dat de kleur overeenkomt met uw autolak.
  • Uw autolakpen op maat gemaakt Wanneer u bij ons een lakpen koopt, wordt deze door onze ervaren verfmenger met uiterste zorg gemengd en afgevuld.
  • Vergeet dan niet om de verharder activator mee te bestellen.
  • Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Wilt u autolak kopen. Toon 12 Deze autolak pen is ideaal bij lakschade op de auto, autolak op kleur. Bestel in onze beveiligde betaalomgeving. Dit alles ongeacht of het verticaal of horizontaal wordt gebruikt. Als u onze website bezoekt, wij zijn alle dagen bereikbaar. Door op een knop te drukken worden de 2-componenten met elkaar gemengd autolak op kleur het verhardingsproces begint. Kwaliteit 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars?

Wij maken gebruik van cookies

Autolak Spuitbus op maat gemaakt Spuitbus Autolak wordt op maat gemaakt a. Toon 12 Wanneer je auto is voorzien van een 2-lagen effectlak bestaat uit kleurlak en blanke lak en je wilt een onzichtbare, fabrieksoriginele reparatie kunnen uitvoeren, is het nodig om hetzelfde laksysteem te hanteren.

De 1K en 2K autolak staat voor het aantal componenten in de lak.

Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen. Autolak stift op kleurcode of -naam van de auto is ideaal geschikt voor het bijwerken van kleine lakschade of parkeerschade. Lakpen met autolak is voorzien van fijne metalen aantip-punt, waarmee de verf autolak op kleur nauwkeurig in de beschadiging gedruppeld en aangetipt kan worden.