Policia greke në Korfuz ka arr.estuar një shqiptar, pasi u…

Policia greke në Korfuz ka arr.estuar një shqiptar, pasi u…

September 11, 2019 0 By VloraLajme

Policia greke në Korfuz ka arr.estuar një shqiptar, pasi u k.ap me 20 kg ma.rijuanë. Ndërsa dy të tjerë janë shpallur në kërkim.D.roga u kap në veri të ishullit, në një zonë pyjore pranë bregdetit.

Dr.oga ishte e ndarë në dy çanta, e futur ne 18 pako me peshe totale 20 kg 860 gram ma.rijuanë.

Shqiptari i arr.estuar është 29 vjeç, ndërsa dy shqiptarët e tjerë në kërkim janë të moshës 19 dhe 20 vjeç.