Wanda Nara: PSG, opsioni më i keq që kishte Icardi

Wanda Nara: PSG, opsioni më i keq që kishte Icardi

September 6, 2019 0 By VloraLajme

Gruaja dhe agjentja e Mauro Icardit, Wanda Nara, ka thënë se kalimi te PSG, ka qenë opsioni më i keq për sulmuesin argjentinas. Icardi ishte pjesë e shumë spekulimeve gjatë gjithë verës, me Interin që kërkonte largimin e tij. “Fëmijët tanë shkojnë në shkollë në Itali, kështu që ne do të jetojmë mes Milnit dhe Parisit. Nga tre opsionet që kemi pasur, PSG ishte më e keqja për mua, sepse duhet të kthehem për të jetuar me fëmijët në Milano”. “Por unë mendova se çfarë ishte më e mira për të. Kishte shumë klube të rëndësishme italiane që e donin atë, dhe do të kishte qenë më e lehtë kjo”.