Foto/ Këta prindër janë frymëzuar nga pica për emrat e fëmijëve të tyre

Foto/ Këta prindër janë frymëzuar nga pica për emrat e fëmijëve të tyre

August 30, 2019 0 By VloraLajme

Një këngë rok, një këngëtare opere dhe madje edhe një picë ishin frymëzim për disa prindër që i vendosën ato tek fëmijët e tyre. Ata i shpjegojnë zgjedhjet e tyre ndërsa shpallen emrat më të njohur të foshnjave në Angli dhe Uells.

Rebecca Henderson e emëroi vajzën e saj tani 16-vjeçare Olivia pas një pice restorantesh që lakmoi gjatë shtatëzënisë.

“E preferuara ime e dytë ishte Sophia, gjithashtu një pica”, tha zonja Henderson nga Brighton. “Ishte mjaft e përshtatshme pasi pica tani është ushqimi i saj i preferuar”.

Oliver dhe Olivia morën pikët maksimale si emrat më të njohur në Angli dhe Uells, tha Zyra për Statistikat Kombëtare.

Joan Lockhart tha që ajo e emëroi vajzën e saj tani 26-vjeçare Ryan për t’i dhënë asaj “barazi financiare”.

“Në vitet 1960 lexova një artikull që thoshte që femrat ishin të pafavorshme për sa i përket marrjes së kredisë ose formave të tjera të kredisë,” tha zonja Lockhart, nga Skocia.

“E dija atëherë, nëse do të kisha ndonjë fëmijë vajzë, ajo do të merrte një emër mashkullor”. Unë e emërova atë Ryan.

Stephen Fadian dhe gruaja e tij Diana emëruan vajzën e tyre pas këngës Edie (Ciao Baby) nga The Cult.

Lucy Storrs, 43 vjeç nga Londra, e emëroi vajzën e saj Sky Lark, pas zogut të saj të preferuar.

Fiona Kinuko Butler, 41 vjeç, nga Caversham në Berkshire, e emëroi vajzën e saj Violet Shion pas luleve të egra.

Marrë nga: bbc.com-