Veshja e Manjola Nallbanit të cilën asnjë grua në moshë si mamatë tona nuk do guxonte ta vishte

Veshja e Manjola Nallbanit të cilën asnjë grua në moshë si mamatë tona nuk do guxonte ta vishte

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Nëse ka diçka për të cilën Manjola Nallbani përflitet pothuajse aq shumë sa muzika, është trupi. 48-vjeçarja, nënë e dy vajzave, gëzon linja perfekte dhe përgjegjës për këtë veç geneve të mira, është dhe regjimi i saj ushqimor.

Ajo ka treguar në intervista të mëparshme që ia ndalon vetes ngrënien e disa ushqimeve të caktuara, siç janë ëmbëlsirat, për të parandaluar marrjen e kileve të tepërta apo trashjen në bel. Dhe pikërisht ky kujdes i veçantë me të ngrënët i jep privilegjin të veshë gjëra që nënat tona s’do guxonin.

Pantallona dantellë

Nuk jemi të sigurtë as nëse ne do të guxonim të vishnim këto pantallona. Manjola i vesh dhe pozon me kokën lart, sepse fundja pse të mos e bëjë, me një trup të tillë.

2. Fustan i ngushtë me shpatulla të zbuluara

Mamaja jonë s’do guxonte të vishte një fustan të tillë, të paktën jo nëse nuk do kishte një xhaketë që do ta mbulonte deri në brez. Mamatë tona nuk janë asnjëherë të kënaqura me krahët e tyre dhe barku ngelet pengu më i madh i shtatzënisë.

3. Bark i zbuluar

Meqë ishim tek barku. Manjola Nallbani vesh kostum të ngushtë me barkun e zbuluar dhe pozon me lirshmërinë më të madhe, sepse ka bark tm errësisht të sheshtë. Pas dy fëmijëve, sa normale është kjo? (Thamë ne dhe vazhduam të ngrënën)

4. Bikini