Ushtroi dh*në fizike ndaj nënës, ka.pet burri nga Gjilani

Ushtroi dh*në fizike ndaj nënës, ka.pet burri nga Gjilani

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Gjatë ditës së djeshme, është arrestuar një i dyshuar pasi disa herë kishte ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj nënës së tij.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur së gjatë ditës së djeshme në qytetin e Gjilanit është arrestuar një i dyshuar për e ushtrim të dhunës në familje. Pas verifikimit i dyshuari ka rezultuar se kishte dy urdhër arreste dhe i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Gjilan12.07.2019 – 18:00. Është arrestuar i dyshuari K/Shqiptar pasi disa herë kishte ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj nënës së tij viktimës femër K/Shqiptare si dhe kishte dëmtuar disa orendi nëpër shtëpi duke kërkuar para. Pas verifikimit i dyshuari ka rezultuar se kishte dy urdhër arreste dhe i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.” thuhet në raportin e policisë.