Tr agjike/ Fëmija 13 vjeç hi dhet në e rë në mes të dasmës, gjashtë të vd ekur (Foto)

Tr agjike/ Fëmija 13 vjeç hi dhet në e rë në mes të dasmës, gjashtë të vd ekur (Foto)

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Gjashtë persona kanë mbetur të vd ekur dhe 40 të tjerë janë pla gosur në një ate ntat vetëvr asës, gjatë një ceremonie martesore këtë të premte në Afganistan.

Ngjarja e rëndë ndodhi në provincën e Nangarhar, ku një fëmijë 13 vjeç u h odh në e rë në mes të ceremonisë.

Atentatori i cili rezulton mes gjashtë vi ktimave, u hodh në e rë në një moment kur e dinte se do të shka ktonte shumë të vd ekur dhe të pla gosur.

Lidhur me këtë ngjarje autoritetet po vijojnë hetimet intensive, kjo pasi në zonën e Nangarhar, ka ende një prani të gu errilëve të lidhur me të ashtuquajturin shtet islamik ISI S.

Ndërkohë një muaj më parë u organizua një tjetër atentat kam ikaz, duke u he dhur në e rë një makinë policie dhe për pasojë u vr anë gjashtë efe ktivë dhe u pl agosën 13 persona.